- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Specifikációjához képest meglepően olcsó router, ami AC1200-as Wifi-t és gyári firmware-val is több hasznos szolgáltatást ígér (fájlmegosztás, dlna, nyomtató megosztás, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsuzsy0078
csendes tag
Diginél családi házas környezetben a legtöbb helyen az 1000/200-as kapcsolat lett az alap. Akinek lassabb van, be kell mennie ügyfélszolgálatra, kérni a gyorsítást és aláírni. Másnaptól gyorsabb lesz.
Csináltam speedtestet Padavan firmware mellett asztali gépről gigabites kanóccal. A PPPoE kapcsolat ellenére elég szép számokat kaptam. Mellesleg A router CPU terhelése 1% volt a tesztek alatt.
-
zsuzsy0078
csendes tag
válasz
mozzer14 #1005 üzenetére
Próbáltam én is feltenni a transmissiont, de nem sikerült a Padavan webes felületéről.
Lehet, hogy a rádugott usb lemez sem megfelelően van csatolva, a webes felületen a USB Application - Network Neighborhood Share oldalon nem látszik, hogy bármi történne, csak pörög a "homokóra", ha plusszolok a lemezre.
Hogyan sikerült? -
zsuzsy0078
csendes tag
válasz
zsuzsy0078 #511 üzenetére
Csináltam egy gyors speedtestet is (100/50 digi net, 1 födémmel odébb, intel AC 8260, 2,4G)
a ping kicsit meseszerűnek tűnik (hosted by ATW Internet Kft.).
Sikerült az IPv6-ot is beállítani: Native DHCPv6, IPv6 cím: Stateless: RA, DHCPv6 IA-PD: 1.
-
zsuzsy0078
csendes tag
válasz
vargalex #503 üzenetére
Szia!
Átvette a gyári matricákon szereplő MAC címet. Minden hibátlanul működött, csak a böngésző cache-lt be valami hülyeséget (a luci webes felületét kereste) és emiatt nem találta a padavan webes felületét. A kedvező garanciális feltételek miatt (gyári FW-vel bármikor visszaveszik az instabilitás miatt) szeretném majd elkérni a gyári visszaállítása menetét is.
-
zsuzsy0078
csendes tag
válasz
vargalex #494 üzenetére
Sziasztok!
Csatlakoztam a 860L-el szenvedők klubjához. Immáron másodszor. Az elsőt használtan vettem, mőködött a gyári és a 17.1.1-es LEDE firmware-rel is minden funkciója. Nem volt gondja az usb 3.0-ás lemezzel és a 2,4G-s wifivel sem. Egészen a viharos villámlós hétvégéig, amikor elkezdte dobálni az eszközöket a wifiről. Mivel garis volt a készülék, visszakaptam a vételárat és vettem egy újat. Az új készülék ugyanazon a helyen, ahol az előző üzemelt, kicsomagolás után azonnal a rossz wifis tüneteket adta. Gyorsan LEDE-t rá. Azzal is. A legfrissebb snapshottal is. Csodálkozva vettem észre, hogy a [#494]-es hozzászólást követve feltelepített padavannal minden működik, ahogy a dobozból kivéve is kellett volna. Ezúton köszönöm mindenkinek, aki segített ily módon feléleszteni a routeremet. Teszteket szívesen futtatok, kipróbálok új buildeket, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- iPhone topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest