- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Magisk
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Specifikációjához képest meglepően olcsó router, ami AC1200-as Wifi-t és gyári firmware-val is több hasznos szolgáltatást ígér (fájlmegosztás, dlna, nyomtató megosztás, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
markussandor
senior tag
válasz
dredjudge84 #555 üzenetére
Gondolom 1000Mb/s-ot akartál érni, simán hozza mind gyári, mind OpenWrt alatt a vezetékes oldalon.
Wifin kicsit lassabb, de ez wifi oldali korlát, a 866Mb/s-os AC valóságban kb 4-500 Mb/s sebességre képes rövid távolságra, zavartalan csatornán, ugyanabban a helységben. Ami nem olyan rossz ám ilyen olcsó routertől :-)
A sokkal drágábbak is alig gyorsabbak wifin! Tegyük azt is hozzá, hogy a kliensnek is támogatnia kell ugyanazt a szabványt! -
vargalex
félisten
válasz
Szia!
Akár el is érhető ilyen sebesség.
-
suste
veterán
válasz
dredjudge84 #557 üzenetére
akármi is, elég drága...
akkor már inkább a dlink860l házzal és normális garanciával (szerintem) -
woodworm
veterán
válasz
dredjudge84 #557 üzenetére
Van egy pár hasonló router board.
Jellemzően kínai leírás és link.
Bár felhívja a figyelmet, hogy a 2,4 GHz-es chip cserélve lett az mt7602-esről mt7603-asra. Ezzel változott a board típusszáma, amit nem cserélt a leírásban. Mindenesetre a lede támogatja. Az sd foglalat nem úgy néz ki, mintha kombi foglalat lenne, ezért lehet, hogy a 3g/4g támogatás kimerül az usb-n és a pci-e foglalaton keresztül csatlakoztatott modemekben.Amíg nem rendeződik 100%-osan a wifi ezekre a mediatek chipekre, lehet jobb vétel a hasonló mqmaker witi board. Azon megkapod mindezeket, még a mt7602-es chippel és openwrt-be illesztett gyári driverekkel, fejlesztői közösséggel. Az ára hasonló.
A 860l b1 készlet kifogyása után a hasonló paraméterekkel rendelkező xiaomi mi wifi router 3g lehet hasonlóan jó vétel. Jelenleg bevezető áron, 16-17 ezer forint környékén lehet rendelni kínai webshopokból. Az alapár itt sokkal több szokott lenni, de akciónak állítják be. Az előző generációk is hasonlóan indultak, de beálltak a 25-35 $-os sávba egy idő után.
Ugyanilyen hardvere van az asus rt-ac1200gu-nak is, de az kicsit drágább és abban is csak az mt7603-as chip van, a xiaomiról mondjuk nem láttam még infót melyiket rakták. Az ac1200gu flash/ram mennyisége megegyezik a 860l-lel, a xiaomiban 128/256 van. -
dredjudge84
őstag
válasz
Srácok, ez mi akar lenni?
https://www.aliexpress.com/item/Wireless-Router-1200Mbps-dual-band-AC-Router-Support-a-SIM-card-for-3-g-4-g/32382460744.html
Ez egy router alaplap ház nélkül???
-
vargalex
félisten
válasz
dredjudge84 #553 üzenetére
Szia!
Eddig itt mindenki B1-et kapott az EMag-ról és az EDigital-tól is.
Gyári firmware-ban samba megosztás van, illetve, ha jól tudom, akkor felhő alapon kívülről is elérhető.
A Padavan firmware kezelését inkább egyszerűnek mondanám.A gyári firmware által kínált megosztási lehetőségeknek a gyártó oldalán próbáltam utánanézni, így belefuttottam, hogy a termék oldala szerint 2017.06.19-től End Of Life, szóval érdemes megrendelni, amíg van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Építő/felújító topik
- Bestbuy játékok
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged