Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Visszatérhet a kezdeti stratégiához a Nothing Phone (3)?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Akkor mit fogsz mondani, amikor a mostani 60 eurós új játékok már 70-80 euróért fognak jönni? Már beharangozták, a játékipar áremelésre készül. Ráadásul a Cyberpunk 2077 biztos, hogy meg fogja érni a 60 ojrót, ezen az egyen kár filléreskedni.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
gyantaszuz
aktív tag
Eddig a legjobb deal a steames digitális kiadásra volt. Summer Sale keretein belül 5 euróval olcsóbban lehetett megvenni.
Azt tudom elképzelni, hogy a megjelenés utáni napokban az emagon vagy alzán lesz a dobozosra is érvényesíthető kupon (mondjuk általános 15k feletti vásárlásnál 500-1000 Ft kedvezmény) + a szokásos ingyen szállítás. -
Vesa
Topikgazda
Utánanéztem. Egyelőre nem tudni erről semmit. Konkrétan az AVX, esetleg az SSE utasításkészletről van szó (de inkább előbbi), melyet/melyeket a CPU-d nem támogat, ennek azonban semmi köze ahhoz, hogy Xeonról van szó, egyszerűen túl régi a platform és azokban még nem volt támogatott.
A minimal system req.-ból lehetne kiindulni, ott ugye i5-3570K van megadva, ami már rendelkezik AVX és újabb SSE támogatással, tehát elképzelhető, hogy gond lesz az X5640-el, de ez sem 100%. Sok játék van, ahol hasonló a req., mégis simán futnak egy 10éves CPU-n mert nem sok játék használja az AVX-et (bár egyre több)Későbbi Xeonokban már van AVX/SSE támogatás, így engem mondjuk nem érint. Ki kell majd próbálnod. Javaslom GOG-on beszerezni, ott 30nap a refund határidő tehát ha gond van, nem buksz semmit.
[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
Ryder62
őstag
válasz A_Papa #30303 üzenetére
Unity Editorban lighting renderelésnél 100%-on pörgött a proci egy órán keresztül. Szívemhez is kaptam mikor megláttam hogy bizony föl is ment 100 fokra a CPU. (Igaz a nyári melegben, le is álltam a rendereléssekkel)
Szóval játék alatt is bizony felkúszhat 90 fok fölé ha a CP2077 megeszi az egész CPU-t. Csak nem értem miért kell neki 8 mag, 90% terheléssel? A traffic meg ped AI a béka segge alatt van, mi olyan proci igényes ebben a játékban?
-
Ryder62
őstag
válasz A_Papa #30310 üzenetére
Stress test a javából, ilyenkor tényleg tervezni kell: hűvös legyen a szobában, esetleg rá lehessen nyitni a az ablakot a gépre. Pl kinyitni fullra az ablakot télen, az jól leviszi az átlag hőmérsékletett a szobában. Mondjuk játéknál nem ajánlott mikor az ember is bent ül.
Most a nagy nyári melegben is volt Cyberpunkozás, 30+ fok volt a szobában. Vísított is a gép mint disznó a jégen. De bírta rendesen 85-90 fok fölé nem ment a CPU. Tartós több óra játék. Patch után lehet már nem merném beválalni nyáron a CP-t, téli játék lesz belőle.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről: