- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder62
őstag
válasz
A_Papa #30310 üzenetére
Stress test a javából, ilyenkor tényleg tervezni kell: hűvös legyen a szobában, esetleg rá lehessen nyitni a az ablakot a gépre. Pl kinyitni fullra az ablakot télen, az jól leviszi az átlag hőmérsékletett a szobában. Mondjuk játéknál nem ajánlott mikor az ember is bent ül.
Most a nagy nyári melegben is volt Cyberpunkozás, 30+ fok volt a szobában. Vísított is a gép mint disznó a jégen. De bírta rendesen 85-90 fok fölé nem ment a CPU. Tartós több óra játék. Patch után lehet már nem merném beválalni nyáron a CP-t, téli játék lesz belőle.
-
Ryder62
őstag
válasz
A_Papa #30303 üzenetére
Unity Editorban lighting renderelésnél 100%-on pörgött a proci egy órán keresztül. Szívemhez is kaptam mikor megláttam hogy bizony föl is ment 100 fokra a CPU. (Igaz a nyári melegben, le is álltam a rendereléssekkel)
Szóval játék alatt is bizony felkúszhat 90 fok fölé ha a CP2077 megeszi az egész CPU-t. Csak nem értem miért kell neki 8 mag, 90% terheléssel? A traffic meg ped AI a béka segge alatt van, mi olyan proci igényes ebben a játékban?
-
Vesa
Topikgazda
Utánanéztem. Egyelőre nem tudni erről semmit. Konkrétan az AVX, esetleg az SSE utasításkészletről van szó (de inkább előbbi), melyet/melyeket a CPU-d nem támogat, ennek azonban semmi köze ahhoz, hogy Xeonról van szó, egyszerűen túl régi a platform és azokban még nem volt támogatott.
A minimal system req.-ból lehetne kiindulni, ott ugye i5-3570K van megadva, ami már rendelkezik AVX és újabb SSE támogatással, tehát elképzelhető, hogy gond lesz az X5640-el, de ez sem 100%. Sok játék van, ahol hasonló a req., mégis simán futnak egy 10éves CPU-n mert nem sok játék használja az AVX-et (bár egyre több)Későbbi Xeonokban már van AVX/SSE támogatás, így engem mondjuk nem érint. Ki kell majd próbálnod. Javaslom GOG-on beszerezni, ott 30nap a refund határidő tehát ha gond van, nem buksz semmit.
-
gyantaszuz
aktív tag
Eddig a legjobb deal a steames digitális kiadásra volt. Summer Sale keretein belül 5 euróval olcsóbban lehetett megvenni.
Azt tudom elképzelni, hogy a megjelenés utáni napokban az emagon vagy alzán lesz a dobozosra is érvényesíthető kupon (mondjuk általános 15k feletti vásárlásnál 500-1000 Ft kedvezmény) + a szokásos ingyen szállítás. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin FENIX 8 51mm AMOLED Sapphire, karbonszürke DLC titanium, fekete/sötétszürke szilikon szíjjal
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest