- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
sudosu
csendes tag
Ui.: Kipróbáltam Sony Vegas-al is, ott megy a hardwares CUDA render szóval tuti valami a PowerDirector-al van!
Olyan hozzászólásokat nem várok hogy használjak vegas-t
! Már úgy megszoktam a Powerdirectort.
-
sudosu
csendes tag
Üdv!
Nézegettem fórumon, nem találtam ilyen témát. Ha mégis lenne elnézést a duplázásért!
Újraraktam nemrég a Windows-t, telepítettem szokás szerint a driverek után a Powerdirector 11-et is! Olyan problémával találkoztam hogy valamiért nem tudom a CUDA render technológiát használni a gépemen! Valamiért a PD (PowerDirector) nem akarja felismerni! Ezért már többször újra is telepítettem a programot de csak az Intel Quick Sync-et hajlandó felismerni, amikor Intel HD3000-ről futtatom a programot. Ha NVIDIA-val futtatom akkor csak az OpenCL technológia elérhető és amikor renderelném a videót akkor nem engedi kiválasztani a Hardware-es renderelést. Elindítottam próbaként viszont szoftveresen kezdte, amely felzabálta a gépem! Amikor a HD3000 kártyámmal indítom a programot akkor engedi a hardware-es rendert (Intel Quick Sync) viszont az jobban zabálja a gépemet mint a CUDA.
GPU-Z
NVIDIA Driverből a béta van telepítve (326.19)
Powerdirector 11 ultrát használok, az összes frissítés telepítve van hozzá!Gépem: http://www.laptopszalon.hu/laptop_notebook/asus/ASUS_X55VD_SX029D_Intel_Core_i3_2350M_4GB_500GB_NVIDIA_Free_DOS_Sotetszurke_ASNBX55VDSX029D_7337.html
Érdekességként az Action! meg felismeri a Cuda-t és tudom is használni!
Kérlek segítsetek!
Köszi, előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest