- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakopi07
újonc
válasz
svgyula #1238 üzenetére
Köszönöm a választ, gondoltam egyértelmű, hogy nem a telefon hangszóróját fogja használni, természetesen erősítőre dugja rá. Közben egy külföldi fórumon megtaláltam a megoldást, egy mikrofonos (beats audio) fülhallgatóval probáltam és az a helyet, hogy a kínaiak a telefon jack csatlakozójában, a föld csatlakozást nem ,a megszokott helyre vezették ki, és akkor szól rendesen a telefon, ha nyomva tartom a mikrofon gombját a fülesen. Erre ez a csatlakozó a megoldás: http://www.ebay.com/itm/221326952237?_trksid=p2047675.m570.l4467&_trkparms=gh1g%3DI221326952237.N19.S2.M-34513.R2.TR2&rmvSB=true
Remélem segíthettem annak akinek ugyan ez a problémája. (Lehet az újabb szériákon javították ezt a hibát, mi még akkor vettük mikor megjelent a telefon a tinydeal-en.)
-
bakopi07
újonc
Sziasztok,
Az egyik rokonomtól "megörököltem" egy CUBOT ONE-t amit karácsonyra barátnőmnek szeretnék ajándékozni, de most, hogy meghallottam, hogy milyen katasztrofálisan szól rajta a zene elbizonytalanodtam.
Nagyon fontos lenne, hogy legalább elfogadható hang jöjjön ki belőle, mert a barátnőm táncos, próbavezető és a telefonjáról szokta játszani a zenét.Van erre valami megoldás? Kérlek segítsetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Spórolós topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged