Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• .Szaki.

addikt

válasz roli543 #24 üzenetére

Minekután a két gyártó konkurense egymásnak, így érthető, hogy ha az egyik elindít valamit, akkor arra a másik oldal valamilyen szinten reagálni fog. Ráadásul egyelőre mindkettő típus csak szóbeszéd. Az Apple talán annyiban van előrébb, hogy az op.rendszer miatt kicsit többet engedhet meg magának, mert aki ezt szeretné, az így is-úgy is ezt fogja választani. Erre példa, hogy ők még mindig nem készítettek hajlítható készüléket, míg a Dél-Koreaiaknak ebben is ott kell lenni a toppon, mert Androidos platformon vannak akik felvették a kesztyűt velük szemben ezen a területen.

Egyébként én egyáltalán nem látom a létjogosultságát a "slim" készülékeknek. A mai telefonok egyik legnagyobb hátulütője mondjuk a régi ősidőkhöz képest továbbra is a nem túl acélos üzemidő. Szerintem egy vékonyabb ház esetén semmi máson nem lehet faragni csak az akkumulátor méretén, tehát egy ilyen méretű készülék még szerényebb üzemidővel fog rendelkezni. Viszont gyanítom, hogy a kamerán nem fognak spórolni, vagyis az még jobban ki fog dudorodni a készülékházból, ergo még jobban fog billegni a telefon. Én inkább annak örülnék ha végre sikerülne olyan készülékeket tervezni, aminek nem lóg ki a kamerája, cserébe nagyobb kapacitású akkumulátor is beleférne a házba.

Új hozzászólás Aktív témák