- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
Ez nem így működik. Pletykák alapján senki nem kezd fejlesztésekbe. Sokkal nagyobb tényező, hogy a kínai márkák próbálnak újra rámenni erre (anno a Samsung volt az, aki véget vetett ennek a vékonyítási mániának, aztán meg mindenki elhagyta a dolgot), szóval emiatt kell reagálniuk, az Applenek is, a Samsungnak is.
-
.Szaki.
addikt
Minekután a két gyártó konkurense egymásnak, így érthető, hogy ha az egyik elindít valamit, akkor arra a másik oldal valamilyen szinten reagálni fog. Ráadásul egyelőre mindkettő típus csak szóbeszéd. Az Apple talán annyiban van előrébb, hogy az op.rendszer miatt kicsit többet engedhet meg magának, mert aki ezt szeretné, az így is-úgy is ezt fogja választani. Erre példa, hogy ők még mindig nem készítettek hajlítható készüléket, míg a Dél-Koreaiaknak ebben is ott kell lenni a toppon, mert Androidos platformon vannak akik felvették a kesztyűt velük szemben ezen a területen.
Egyébként én egyáltalán nem látom a létjogosultságát a "slim" készülékeknek. A mai telefonok egyik legnagyobb hátulütője mondjuk a régi ősidőkhöz képest továbbra is a nem túl acélos üzemidő. Szerintem egy vékonyabb ház esetén semmi máson nem lehet faragni csak az akkumulátor méretén, tehát egy ilyen méretű készülék még szerényebb üzemidővel fog rendelkezni. Viszont gyanítom, hogy a kamerán nem fognak spórolni, vagyis az még jobban ki fog dudorodni a készülékházból, ergo még jobban fog billegni a telefon. Én inkább annak örülnék ha végre sikerülne olyan készülékeket tervezni, aminek nem lóg ki a kamerája, cserébe nagyobb kapacitású akkumulátor is beleférne a házba.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Wuthering Waves
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest