Hirdetés
- Mobil flották
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
Új hozzászólás Aktív témák
-
maathe
senior tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Amúgy meg lett a gond, ha jót írtál be akkor ugye 'aktivált' egy echo-t ami kiírt egy fekete szöveget amit alig láttam meg, ez tolta lejeb.
Lenne itt egy PHP-s kérdésem, ennél az oldalnál hogy lehet megoldani azt hogy az oldal megnyitása és a gomb megnyomása között eltelt időt kiírja? Nem vágom a PHP-t sajna :/
-
maathe
senior tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Hát nem tudom te mit látsz

margin: 0 auto; -
maathe
senior tag
Ezzel az oldallal lenne gondom: [link]
Ha jól írom be a CAPTCHA-t és entert nyomok/klikkelek akkor a következő képnél lejeb csúszik az egész box. Mi lehet a gond?Ja és csak FF alatt írja hogy ha rossz a beírt szöveg és csak ott csúszik le. IE alatt semmit nem csinál.
-
maathe
senior tag
Lenne két képem, hogy tudnám megoldani hogy pl. a 2-es kép az 1-esen legyen, szal fedjék egymást. Ezt css-be egyáltalán meg lehet oldani?
-
maathe
senior tag
Van 3 kép amik között van kb 2px távolság, minden kódot kipróbáltam de sehogy sem lett egybefüggő. Mi lehet a gond?
-
maathe
senior tag
Megoldottam az iFrame-es problémát de most egy olyan gondom lenne hogy az IE nem veszi a margin-left-et így a képek balra csúsztak. Mi lehet a megoldás?
-
maathe
senior tag
Kösz! Amúgy ez a scriptes dolog így müxik? :>
Remélem egy HT mod sem olvassa a topicot.Most működik az oldal de alul az invitearea fehér, ff-be normálisan betölti a képet. Ez mitől lehet?
-
maathe
senior tag
Üdv.
Az aláírásomban lévő oldalról lenne szó: [link]
FF-el teljesen jól működik de minden mással csak a body-t hozza be, mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest