Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Bocsánat, ezt nem tudhattam.
Sok kérdés van fórumszerte, amire egy egyszerű Google-keresés megadja a választ - csak éppen nem jól kérdezik. Ilyenkor (is) a segítő szándék vezet, és ha csak pár pillanatomba kerül, miért is ne segítenék.
És én is olyan sok segítséget kaptam már itt, próbálok visszaadni belőle. Bocs, ha "túltolom" néha.
De akkor tudni fogom most már, hogy Te ezeken a körökön már túl vagy, mire itt kérdést teszel fel.
Megnéztem Notepad++-ban, van egy ilyen beépülője, de csak IE-módjai vannak, ami így nem túl hasznos. (És eddig a pontig azt gondoltam, a NP++ elérhető Mac OS-re is, de most ahogy elnéztem a letöltési oldalára, látom, hogy nem... Akkor ebben a témában csendben maradok, én csak Windows-t használok.
) -
G.F.
aktív tag
Szia!
Én a RapidCSS-t használom, de nem tudom mik az igényeid. A cégnek létezik többféle editora, nézz ott szét, biztosan találsz megfelelőt..
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sok kérdés van fórumszerte, amire egy egyszerű Google-keresés megadja a választ - csak éppen nem jól kérdezik. Ilyenkor (is) a segítő szándék vezet, és ha csak pár pillanatomba kerül, miért is ne segítenék.