Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Bocsánat, ezt nem tudhattam.
Sok kérdés van fórumszerte, amire egy egyszerű Google-keresés megadja a választ - csak éppen nem jól kérdezik. Ilyenkor (is) a segítő szándék vezet, és ha csak pár pillanatomba kerül, miért is ne segítenék.
És én is olyan sok segítséget kaptam már itt, próbálok visszaadni belőle. Bocs, ha "túltolom" néha.
De akkor tudni fogom most már, hogy Te ezeken a körökön már túl vagy, mire itt kérdést teszel fel.
Megnéztem Notepad++-ban, van egy ilyen beépülője, de csak IE-módjai vannak, ami így nem túl hasznos. (És eddig a pontig azt gondoltam, a NP++ elérhető Mac OS-re is, de most ahogy elnéztem a letöltési oldalára, látom, hogy nem... Akkor ebben a témában csendben maradok, én csak Windows-t használok.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 128GB, Tökéletes állapot, 100%-os akku, 2027-ig garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 3 Év Garanciával!
- i7-13700k
- Pioneer PD-203 CD-lejátszó megkímélt, működőképes állapot, Szegedi átvétellel
- Egreat R6C asztali médialejátszó kompakt, megbízható, keveset használt
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest