- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
sőt még a licenc is megengedi egyszerre 4gépen futtatni
-
tigga
tag
válasz
parandroid #42 üzenetére
Nem bukik bele sőt annyira nem , hogy egyszerre 2 gépen is fent volt már és lehetett online regelni mind a kettőt :D
-
parandroid
félisten
szintén 180 napos próbaverzió? úgy értem, nyilván nem teljes :D, csak nem mondjuk 30 napos, vagy ilyesmi...
szerk: azt win-újratelepítés után (félévente úgysem árt) újra tudod rakni, vagy regisztrálni kell online, és abba belebukik?
amúgy nem rossz ötlet a sulinetes winxp+works (vagy utóbbi helyett egy student/teacher-office2003) ha a fele visszajön... az a baj, hogy nekem több gépem van... :(
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
küldönek helyette office 2003 at meg valami mást....
ennyi -
Vangelis
félisten
próbáltam rendelni de sajna nem tudnak küldeni csak cégeknek
gondolom nem vagyok magyfelhasználó
és még vettem egy winfost (ezektől)
de azé felajánlottak pár dolgot -
Vangelis
félisten
most rendeltem mega z xp home verziót
24k a fele vissza akkor 12k annyit még megér
és így már nemcsak a lapimon lesz korrekt rendszer -
Vangelis
félisten
én a héten veszek az asztali masinámra is winfos home xp-t mert erre van pénzem
a laptopomhoz szerencsére adtak ''''ajándékba '' tehát az legális
semmivel nem lesz jobb de megoldom valahogy
23900.-
a fele visszajön -
Miracle
senior tag
''miért kerül többe egy op rendszer mint pl egy VGA? miért nem lehet olocsbban adni a microsftnak ? ''
talán mert azt a ~40 Gbyte forráskódot előállítani 10000+ emberrel bizony katgóriáKKAL többe került, mint kifejleszteni egy mai VGAt, illetve legyártani.
''Windows XP Pro BOX magyar 74250 / 92812
Office XP Prof BOX magyar 127600 / 159500''
erre mondják, hogy van ész szarásig. nem a pro boxot kell neked megvenni, mert az a 2utas rendszerekre van, és munkaállomásokra, cégeknek.
neked a
Microsoft Windows XP Home Edition 17.899 / 22.374
kell. amiért már nem is sok az a 17K pénz(emlékeztető: 40 Gbyte forráskód. a gyűrűk ura kb 3 Mbyte. és az csak szöveg.), a többi meg az államé.
Office 2003 Basic OEM, magyar 43.760 Ft +ÁFA (54.700 Ft
na ez már grízesebb, de hát ott az openoffice, nekem van campusos m$ office-om, de az oo bejött, és most azt használom. és officeból sem box, pro kell otthonra.
''amugy mi az a :
Office XP Prof magyar EDU Licensz 14883 / 18603
Office XP Prof magyar EDU Telepítõ Kit 6160 / 7700''
látod, mégiscsak van neked eszed, csak akkor is vedd elő, amikor postolsz, és ne a létező legmagasabb árú változatot idézd be a postodba egy szép nagy árlistáról, mert az rohadt demagóg dolog. -
Vangelis
félisten
válasz
parandroid #22 üzenetére
works szerű képződmény használható
excel szerű használható
meg egy csomó minden
de jók -
Nimda
addikt
A 98-at már adhatnák ingyé is,hiszen már levette róla a microsoft a kezét!Már nem támogatják,és nem jön hozzá frissités sem!Akkor meg miért olyan drága még mindig???:((Vagy egyszerüen akkor ne is árulják!
-
Notes
senior tag
Kicsit olyan ördögi kör ez. Mivel drága>kevesen veszik. Mivel kevesen veszik>drágán kell adni, hogy elég profitot hozzon.
Szerintem komoly árcsökkenésre még hosszú távon sincs reális esély. A MS inkább más utakat keres (lásd a távol keleti lebutított XP). Na aki azért meg pénzt ad, az meg is érdemli... -
TexT-BoY
addikt
akkora marhaság az egész :(
miért kerül többe egy op rendszer mint pl egy VGA?:F miért nem lehet olocsbban adni a microsftnak ?:F
eskü megvenném az officicet meg xp -t meg minden ha annyiba kerülnének mint a pl NOD32
mert szvsz a PH!nak a 70% megvenné a jogtiszta softweart ha pl xp 20k lenne Offical
vagy hasonlo olocsn lenne de addig amig egy Office 100ronyg NEM FOGJA MEGVENNI EGY NORMÁL USER ebben biztos vagyok és szvsz igaza van a 2házi dolgozatához ne keljen már egy 100k-s szoftwer...
AMP árlista ugy kapásbol:( szörnyü:
Windows XP Pro BOX magyar 74250 / 92812
Office XP Prof BOX magyar 127600 / 159500
ennnyi többe kerül ez a 2 softwer mint egy A64es conf
amugy mi az a :
Office XP Prof magyar EDU Licensz 14883 / 18603
Office XP Prof magyar EDU Telepítõ Kit 6160 / 7700:F
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
nem fog, pl. a 2000 sem olcsóbb, mint az xp.
egyébként elég jelentősen kéne csökkenteni az árakat ahhoz, hogy annyival többen vegyék, hogy az megérje...
az árakat meg minnél inkább csökkentik, annál többnek kellenne fogynia...
sokan nem feltétlen azért lopnak, mert drága, hanem mert fizetni kell érte
[Szerkesztve] -
Latyakos
aktív tag
Microsoft honlapján lehet ilyeneket rendelgetni, nekem már küldtek win2k-t, illetve winxpprofot is, ingyenesen kiküldik. Bár sztem most épp semmi nincsen náluk ilyen.
Próba-változatoknak hivják őket, de a célnak megfelelnek.
Sőt, kb 3-4 havonta kiadnak egy szervizcsomag cd-t, amiből az elsőt szintén ingyen meg lehet kapni, ezeken a legfrissebb javitások, és egyebek vannak. -
Latyakos
aktív tag
Ezzel egyetértek, de sztem azért észrevehető a hazai pénzmennyiség is ami hozzájuk áramlik, és minden cég kihasznál minden lehetőséget hogy akár pár dollárt szerezzen magának, ahogy csak tud.
Persze nem azt mondoim hogy jövőhéten már olcsobb lesz a windows, de lassan mennek lefele majd az árak, föképp ha 2-3 éven belül jön ujabb oprendszerük, és igy a mostani picon levők értéke 100% hogy csökkenni fog. -
-
Vangelis
félisten
nekem úgy tünik mintha csökkentek volna az árak vagy már régen néztem árlistát
xp oem home hun 23k körűl kiskerben
2000 hun oem 38500.-
lessz még olcsóbb?
Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- League of Legends
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged