- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topic az Amatőr csillagászattal, csillagászati eszközökkel, és a velük kapcsolatos kérdésekkel, tapasztalatokkal foglalkozik, kizárólag hobbi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
-
meszipeti
aktív tag
Sziasztok!
Esetleg valakinek nincs otthon elfekvőben?
https://www.tavcso-mikroszkop.hu/bazar/hirdetes/1644596889
-
meszipeti
aktív tag
válasz
popey37 #3209 üzenetére
Korábban már ajánlottad nekem ezt a barlow lencsét a 90/900as SW-hez, most kapóra jött!
Közben vettem egy Celestron 32mm-t és egy SW UWA 5mm-t is.
A zenit tükröt érdemes cserélni valami jobbra?
Korábban voltak a btc aprón Lacerta zenitek egész barátságos áron, de nem mertem megvenni, mert nem tudtam, hogy érdemes-e? -
meszipeti
aktív tag
Sziasztok! Egy amatőr kérdés: vettem egy pólus távcsövet az eq3-as mechanikámhoz, kitekertem az eredeti skálát, becsavart a pólus távcsövet. Ha belenézek, a szálkereszt pontosan fejtetőn van, a 0 van lent, a 6 van fent. Ezt meg lehet fordítani, vagy én csináltam valamit rosszul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest