- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Én azért ajánlottam az Nforce-t mert tavaly óta ilyen lapot használok.
Tudok böngészni cd írás közben havernál a via lappal másoltunk sokkal jobban meghalt a rendszer vinyóra másolás közben mint nálam. Mondtam is neki hogy valami rosszul lehet beállítva mert nagyon lassú. :)
IDE driverből 1X-er raktam fel valami 2.00-st, azóta nem frissítettem minek? -
A régebbi 8RDA+ nem támogatja alapból a 400-as FSB-t, de ha újabb kiadású és az Nforce2 ultra chipset-et használja akkor találsz rajta egy 400FSB support matricát. :)
A 3+on van pár extra cucc:
-SATA vezérlő
- 2db hálókártya alapból
-és pőersze alapból támogatja a 400Mhz-es FSB-t.
De ha ezek az extra cuccok nem kellenek ill. (estleg :DD ) lemondasz a 400Mhz FSB-ről akkor 25+Fa áron jó a 8RDA+ is. -
-
Azért nem tolonganak mert érdekesek az igényeid. :)
pl. nem akarsz tuningolni,de fontos a 400Mhz-es FSB -> tudtommal csak a 3200+ Barton használ alapból 400-as FSB-t. Ráadásul nagyon valószínű hogy ez volt az utolsó legnagyobb _PR-rate számozású proci a Socket462 platformhoz.
Ha nem lenne a 400-as FSB igényed és ahogy mondod nem nagyon tuningolsz akkor én ezt a két lapot ajánlanám:
Alaplap Abit NF7 16.492 Ft 20.615 Ft
Alaplap Asus A7V8X-X 13.292 Ft 16.615 Ft
A maradék pénzt meg fordítsd más értelmesebb célokra. :DD -
marcee
addikt
Ha már nforce-os lapot veszel, azért nem meg hogy mit bír a proci.
Múlt héten vettünk egy cimbinek 1800+os gépet, 2000+ akartunk, de nem volt, alaplaból, házból is más lett, idegesek voltunk már, megigértem a srácan, hogy meglesz a kívánt teljesítmény, meg vettük.
A proci kérés nélkül jiuhb-s volt feszemelés nélkül egy-két fok hőmérsékletemelkedéssel vitte a 2400+t. (2600+ volt a vége 5%on, első próbálkozásra)
Szvsz ezt vétek lett volna bennehagyni.
Aktív témák
Hirdetés
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- ASRock Z490 PG + I5 10600K DELID CPU + XPG 16 GB RGB DDR 4 memória
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged