- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
-Igen de egy 3200+ nem az ár/teljesítmény viszonyról szól hanem annak ajánlott aki mindenben a maximum teljesítményt akarja AMD platformon, ezért kár ilyen szinten kötekedni hiszen én is lebeszéltem a megvásárlásáról. (A 2.16Ghz-es Barton veri a 2.25Ghz-es XP-t videotömörítésben.)
-A Bartonok viszik a 400Mhz FSB-t. Az elérhető max. frekvenciában viszont elmaradnak.
-Érdekes frame/sec érték? Tömörítőprogramtól és optimalizációtól is nagyban függ a végeredmény, de ha AMD-t AMD-hez viszonyítun akkor az arányok reálisak. -
1. A Barton proci adott volt mert ilyet szeretne venni.
2. Én nem mondtam hogy alapfrekin kéne járatni a Bartont hogy lassabb legyen. ;]
Azonos frekvencián már gyorsabb mint a sima XP. Milyen 2600+ XP-re gondoltál 266 vagy 333 Mhz-es FSB-t használóra? (telj. szempontjából nem mindegy)
3. Az AMD procik a 2Ghz elérése után nagyon kis mértékban skálázódnak felfele.
[L]http://www.anandtech.com/cpu/showdoc.html?i=1783&p=18[/L]
Nézd meg hogy változik a grafikon meredeksége 2Ghz felett. -
PaladiN
aktív tag
Azért nem akarok tuningolni, mert én úgy érzem hogy nincs különösebben értelme.
Ha esetleg olyan lap lesz a vége (pl. NF7 V2.0) ami tuningolható, akkor esetleg kipóbálom hogy mit tud a vége, de csak azért hogy tudjam, nem pedig hogy használjam.
A leendô proci még bizonytalan, lehet hogy azt is vennem kell majd, de ez csak úgy szerda körül derül ki.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest