Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Poco F7
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Ma váratlanul meglátogatott az Édesvackor.
Tegnap hisztiztem neki.
Nem tudom mi tört rám, valószínűleg az fájt, hogy régen találkoztunk és nem is keresett, én legalábbis úgy éreztem, hogy nem töri magát. Tiszta pillanataimban persze tudom, hogy igazságtalan vagyok, egyszerűen az igények mások. De furcsa voltam még magam számára is, a paplanom szorongattam úgy zokogtam.
Szóval ma meglepett. Éppen az erkélyajtóban álltam, telefonáltam, amikor egyszer csak egy rózsa úszott a látóterembe, aztán a keze.
Nagyon megörültem neki, együtt vacsiztunk, miazmás
. Az viszont nagyon feszélyezett, hogy "játszósban" voltam, és olajszagom volt, mert épp befejeztem a palacsintasütést.
Nem érdekes, legalább láttam, hozzábújhattam, szerethettem.
Az írásaimban különböző nevekkel fog előfordulni a Kedvesem. Nemsokára 4 éve lesz, hogy ismerjük egymást, ez alatt az idő alatt kismillió becenevet kitaláltunk egymásra. Mondjuk ennek ő a nagymestere. Nincs szabály a becenév alkotásra, de annál jobb minél össze nem illőbb elemekből áll.
A teljesség igénye nélkül álljon itt néhány: Póktalicska (ebből aztán Póktalics, Póktalicsovics), Lepkemaci, Paplantücsök, Csónaktücsi, Hisztipók ( és egyéb -pók nevek), Csemegebogár, Csemetebogár (ebből van a Csemi; valamint egyéb -bogár nevek), stb.
Ezt még senki nem tudja rólunk, de a Pogácska egyszer derültséget okozott anyuéknál, pedig még az nem is a legdurvább.
Aktív témák
- HIBÁS! Canon i-SENSYS MF9280Cdn multifunkciós nyomtató
- Monitor audio Bronze 500 +Arcam AVR 390 + Klipsch R-112SW SUB
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Xbox Series S 512GB Játékkonzol + kontroller+ gyári doboz+számla+ 2-ÉV EURONICS GARANCIA!!
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest