- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyakunkon a Dimensity 9500, már 2 nm-re feni a MediaTek a fogát
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MIUI / HyperOS topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Jó nagy csinnbumm cirkusz volt az éjjel, mi?
Felriadtam az első dörgésekre, és szinte még aludtam, amikor kiszaladtam az erkélyre betekerni a napellenzőt és szárítóstul bevinni a szobába a tiszta ruhát. Érdekes, hogy miközben alapjáraton nem félek a vihartól, így félálomban mégis szinte halálfélelmem volt, míg kint voltam az erkélyen és körülöttem csapkodtak a villámok. A szemeim előtt minduntalan egy jelenet játszódott le az Az ajtó című filmből, amikor Emerenc elmeséli, hogyan is haltak meg az ikerhúgai (beléjük csapott a villám, amikor ő elvitte őket, hogy megszökjenek az anyjuktól) és lett öngyilkos az édesanyja (aki látván az ikerlányai helyén két elszenesedett kupacot, a kútba vetette magát). Szóval, láttam magamat, mint elszenesedett kupacot...
Tegnap voltunk kint a Kopaszi gáton. Nagyon elkeserítő volt, hogy a két éve még alig-alig felfedezett, békés, csendes, tiszta park ma már mennyire bazárivá, tömeghellyé vált.
Két éve még csak két vendéglátóhely volt, most már szinte minden épületben tanyázik egy, mindenhonnét a tüc-tüc vagy a focivébé üvöltött.
Nincs már egy csendes, nyugodt pontja, mert az odatelepített Zöld Pardonból is áthallatszik a jejeje, és átjönnek a tömegek is (jééé, itt van egy Dunapart is, hát menjünk már oda, csesszük szét a nyilvános vécét, dobáljuk el a csikkeket!)...
Sajnos, így múlnak el a jó dolgok. Remélem, hogy az ősz beköszöntével visszatér a nyugalom is oda.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest