- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 - alap
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAM
őstag
válasz
Satan-Claus #1 üzenetére
Akár mehetnék...
-
Superman
nagyúr
válasz
Satan-Claus #9 üzenetére
Hát nem tudom miért, mert itt regisztrált, illetve...hmmm...hivatalos F1 - e nem nagyon van az embereknek. Mégis megy, nincs gond vele, ráadásul az ETCC ingyenes. Az LFS - ben, a demoban azt hiszem egy pálya van. A fizetős verzióban nem tudom mennyi, de biztosan nem sokkal több.
Egyébként nem rábeszélni akartalak, csak megemlítettem, mert látom, hogy te is szereted az autóversenyeket.
Bocsi az offért. -
Superman
nagyúr
válasz
Satan-Claus #7 üzenetére
F1 Challenge és annaka modja ETCC (Európai Túraautó Bajnokság). Ez utóbbival megyünk, ami az F1 Challengere épül. Eszméletlenül jó fizika, rengeteg pálya (nálam most van vagy 25-30), segítségeket be- és kikapcsolhatod. MI kell még?
-
Superman
nagyúr
válasz
Satan-Claus #5 üzenetére
Néhányan szoktunk versenyezni és azon vagyunk, hogy szintén hét végén rendszeressé és versenyszerűvé tegyük a dolgot. Nézz be a PH -s autóverseny topikba.
-
Superman
nagyúr
válasz
Satan-Claus #3 üzenetére
Engem nagyon nem győzött meg az LFS. Nem akarsz inkább/egyúttal hozzánk (is) csatlakozni?
-
Lunatic
aktív tag
válasz
Satan-Claus #1 üzenetére
Én is kaptam levelet...
Jó lenne a dolog, bár rég nem nyomtam LFS-t, azóta már jópár új verzió is kinn van. Az időpontegyeztetés a legproblémásabb, legalábbis nekem, sajna kiszámíthatatlan a programom. Ráadásul azóta másik vga-m van, downgrade rulz..., majd meglátom mit szól a gamehez...
Mondjuk karácsony környékén mehetünk pár kört.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mazda topik
- Tőzsde és gazdaság
- Gitáros topic
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robogó, kismotor
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest