- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAM
őstag
válasz
Satan-Claus #1 üzenetére
Akár mehetnék...
-
Superman
nagyúr
válasz
Satan-Claus #9 üzenetére
Hát nem tudom miért, mert itt regisztrált, illetve...hmmm...hivatalos F1 - e nem nagyon van az embereknek. Mégis megy, nincs gond vele, ráadásul az ETCC ingyenes. Az LFS - ben, a demoban azt hiszem egy pálya van. A fizetős verzióban nem tudom mennyi, de biztosan nem sokkal több.
Egyébként nem rábeszélni akartalak, csak megemlítettem, mert látom, hogy te is szereted az autóversenyeket.
Bocsi az offért. -
Superman
nagyúr
válasz
Satan-Claus #7 üzenetére
F1 Challenge és annaka modja ETCC (Európai Túraautó Bajnokság). Ez utóbbival megyünk, ami az F1 Challengere épül. Eszméletlenül jó fizika, rengeteg pálya (nálam most van vagy 25-30), segítségeket be- és kikapcsolhatod. MI kell még?
-
Superman
nagyúr
válasz
Satan-Claus #5 üzenetére
Néhányan szoktunk versenyezni és azon vagyunk, hogy szintén hét végén rendszeressé és versenyszerűvé tegyük a dolgot. Nézz be a PH -s autóverseny topikba.
-
Superman
nagyúr
válasz
Satan-Claus #3 üzenetére
Engem nagyon nem győzött meg az LFS. Nem akarsz inkább/egyúttal hozzánk (is) csatlakozni?
-
Lunatic
aktív tag
válasz
Satan-Claus #1 üzenetére
Én is kaptam levelet...
Jó lenne a dolog, bár rég nem nyomtam LFS-t, azóta már jópár új verzió is kinn van. Az időpontegyeztetés a legproblémásabb, legalábbis nekem, sajna kiszámíthatatlan a programom. Ráadásul azóta másik vga-m van, downgrade rulz..., majd meglátom mit szól a gamehez...
Mondjuk karácsony környékén mehetünk pár kört.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Fotók, videók mobillal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Synology NAS
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Macska topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest