Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Dany007 #1063 üzenetére
hát, rossz volt a ph, emiatt dolgoztam, mint a gép, hogy ne unatkozzak... (egyébként egyenletesen dolgoztam-pihentem volna és 3ig eltelt volna az idő) most meg kész vagyok kb. mindennel... párperces munkám van még... max, ha beesik 1-2 vevő így péntek délután, akkor lesz valamennyi meló... de ez sem jellemző... 3.5óra még és otthon leszek
remélem a szerver összeszedte magát és most nem fog döglődni, mert akkor meghalok az unalomtól
-
tildy
nagyúr
válasz
Dany007 #1055 üzenetére
Nem oldja meg. Hallgass Parcira. Ha azt mondja szoftveres a probléma, akkor az, és ezt szvsz illene tudomásul venni. Az ilyenen nem az segít, ha nagy sávszélre rakják, hanem az, ha kibogozzáka problémát!
Parci egy ötlet! Szerintem érdemes lenne tervezett leállást cisnálni, megmondanátok , hogy mittudomén éjféltől 6ig nem lesz ph, lehet nyugodtabban és jobban lehetne dolgozni rajta, ha nem érkezne rá közben annyi lekérés. De ti tudjátok.
-
tildy
nagyúr
válasz
Dany007 #1051 üzenetére
Pl. úgy, hogy pár processz beragad, vagy a lekérések olyanok, amelyek sokáig futnak, és ha sokan is akarják használni, akkor egyszerűen azt mondja a webszerver, hogy nyekk. Kb. zanzásítva , röviden, lehetnek ilyen gondok, de én nem értek hozzá, a rendszergazdák jóval járatosabbak ebben.
Parci: köszönjük a korrekt tájékoztatást
A Ph-nak meg mielőbbi gyógyulást.
-
válasz
Dany007 #1051 üzenetére
no igen... az addikt jelent valamit a nevem alatt
annyira nem tudtam mit csinálni, hogy arra kényszerültem unalmamban, hogy wikipédiát olvasgassak...
van valami ebben a képregényben
a Tatra villamosoktól kezdve Bajnain át a Watergate-botrányon keresztül az orgazmusig, majd onnan a világ népességének cikkénél fejeztem be a linkek követését...
jah és közben lemodelleztem egy kalapot 3ds maxbande végre újra van PH!
egyébként Parci. nem Pracli
Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Macska topik
- BestBuy topik
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest