-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabicsepp
aktív tag
most szarok be kezdem összerakni az új configot , integrált gf, még a ram sincs dualban és csak 900mega free ...gondoltam megnézem milyen hibát ad a proggi...erre lefut a teszt, 800*600low 8-12fps....megjön a másik ramom, aztán száguldunk....
Én meg még akartam 8600gt-t....lol -
csabicsepp
aktív tag
Ismerösöm 2800+ barton 1gig és 9600pro-van nyomta végig a demot. 800x600low az ajánlat
[ Szerkesztve ]
-
csabicsepp
aktív tag
No gyorsan tesztelgettem én is.... a gépemre kapásból 800x600 low-ot dobott, felnyomtam medium-ra kb. 20-25 fps-el ment.
Ez van, annyira nem zavar az fps...egyedül az obj kirakáson röhögtem, majd eszembe jutott honnan ismerős: C64 - Last Ninja ....
Asszem megfogadom többek tanácsát és nyomatom a farcry-t míg nem lesz valami jobb kártyám
Tényleg utoljára 9600-on nyomtam, kipróbálom most a 64 bites + hdr + full gfx verziót
A crysis demoval a 3.save-ig jutottam aztán valahogy meguntam, nálam is előjött a játszottam már valamikor ilyet feeling...Ez az atom viszont cool
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest