- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nike_
addikt
válasz
Blood Mage #14722 üzenetére
Minden low 640x480-ba próbáld meg
-
Romvr
őstag
válasz
Blood Mage #14722 üzenetére
Minden Low -on talán elindulna... mikor lesz új géped?
-
Romvr
őstag
válasz
Blood Mage #14720 üzenetére
Valahogy csak kibírom
Csináltam egy Rally pályát a Crysis-hoz, csak aztán elvetettem (értsd: Format c ), de nem is baj, mert új koncepciót eszeltem ki közben. Majd ha elkészült a béta változat rakok fel képeket.
-
Romvr
őstag
válasz
Blood Mage #14717 üzenetére
Erre nagyon egyszerű a válaszom: AM2-es alaplapom van SLI változatban. Nincs kedvem egy másikat venni Intel őnagysága kedvéért, holott az AMD is ugyanolyan jó!
Jah és igen, minden hozzászólásom után amiben szerepel az AMD egy dicsérő szó társaságában 10% kedvezményt kapokJah amúgy AMD procimat meghúztam (nem úgy) 2,3 Ghz-re és a Legós pálya már nem akad, csak kicsit... (400Mhz meg sajnos nem megy. Kékhalálnak halálával hal a windwos.)
-
nike_
addikt
válasz
Blood Mage #14717 üzenetére
Gondolom egyszerűen nem akar lapot cserélni..
-
Romvr
őstag
válasz
Blood Mage #14712 üzenetére
Nem is baj az. Úgy olvasom mindenütt hogy a 8800Gt egy nagyon jó vétel, sokáig jó kártya marad. Addig meg jöjjön az Nvidiának a sok marhasága. DX10 még a mai napig sincs igazán, így ebben nagy előrelépés nem igazán lesz. Sőt lehet hogy legközelebb nem is új kártyát veszek hanem még egy 8800Gt-t és SLI-ben nyomom, talán jobban meg is érné. Amúgy megnézék egy Crysis SLI 88GT tesztet is.
-
Romvr
őstag
válasz
Blood Mage #14709 üzenetére
Nekem is most ilyen félelmeim vannak, pedig jövő héten akarom megvenni
-
Romvr
őstag
válasz
Blood Mage #14690 üzenetére
VGA: Majd meglátjuk hogy muzsikál, és hogy tuningolva mit művel a kártya
CPU: AMD-nél szeretnék maradni még sokáig. Amúgy meg 23k-ért már 5600+-os AMD-t kapok ami meg 2,8 GHz-n ketyeg alapból. 3,2 ig azt is húzom gyári ventivel szerintem. De ha nem hát 3k-t rádobok és megveszem a 6000+-t ami már 3Ghz-s és oda még 200Mhz-t röhögve felpakolsz (de az már nem oszt, nem szoroz.)
-
mad1
veterán
válasz
Blood Mage #14684 üzenetére
nincs mit csak szolj nyugodtan
-
Romvr
őstag
válasz
Blood Mage #14682 üzenetére
Igen ezért akartam volna egy 5200+-is AMD-t venni, mert az alapból 2,6 Ghz-n rohangászik. a mostani egy 3600+ -is és 2Ghz az alap órajele. Most egy 4200+-ost ér így felhúzva, de szerintem még rárakok egy 100-ast simán (4400+) azzal még elboldogul a gyári venti. 2,6-ra felhúzni... kellene rá egy jó venti és lehet megspórolnám az új árát. Bár 16k ért már kapok 5000+-ost egy jó tuningventi meg 8 körül van szerintem, így inkább megveszem és majd ezt tuningolom ha nagyon szükség lesz rá
-
mad1
veterán
válasz
Blood Mage #14681 üzenetére
mindenfele forrasztas nelkul lehet volt moddolni,garanciavesztes nelkul...bovebben segitek ha meglesz a karid
-
Romvr
őstag
válasz
Blood Mage #14676 üzenetére
Május 10 körül lesz meg akkor kapok fizut. Után megy majd a nagy Crysis teszt, és írok eredményeket is. Most elkezdtem a procimat húzni. Ma reggel 2000 -ről 2200-ra toltam, gyári ventivel 65 fok ha mind két mag 100-on teker. Ma majd húzok a karimon is és megnézem hogy 1, vagy 2 FPS-el mérek majd többet
-
mad1
veterán
válasz
Blood Mage #14678 üzenetére
ez amugy jo tunning szempontbol az itercooleres.mert a v mod csak 1 jumper es kesz.
-
mad1
veterán
válasz
Blood Mage #14676 üzenetére
galaxinak gyenge a shader orajele.nekem v moddal.1800ig birta.az felett nem stabil.
-
mad1
veterán
válasz
Blood Mage #14617 üzenetére
a feladatkezelon is latszik,ha bekapcsolva hagyod,es utolag nezed meg.
-
Romvr
őstag
válasz
Blood Mage #14617 üzenetére
-DEVMODE paraméterrel indítod a játékot és a jobb felső sarokban látsz minden értéket amire egy játékos kíváncsi lehet.
-
mad1
veterán
válasz
Blood Mage #14593 üzenetére
mondom 60 fps felett...
nem,en ultran nyomom... -
mad1
veterán
válasz
Blood Mage #14590 üzenetére
esetleg kozepes bealitasoknal menni fog a 60...de nem lesz stabil.
az exodusnal viszaesik 60 ala meg nallam is.
pedig
cpu 2x3800
gpu 800
shader 2000
memo 2000 mhz kerekitve... -
Romvr
őstag
válasz
Blood Mage #14590 üzenetére
Ment a privát!
Én úgy vagyok vele hogy ha a single 25 FPS felett szaladgál én már elégedett vagyok mert akkor nem akad látványra. 20 még tűrhető (szódával elmegy), az alatt meg jön az exitgame uninstall.
-
Romvr
őstag
válasz
Blood Mage #14587 üzenetére
1) Csak álmodozom. Ha ilyen simán futna majd összetenném a két kezem.
2) Igen lehet, csak jó fele kell keresgélni utána az exe-t(góglit ajánlanám mint sokan mások, de a GCW is jó hely ám
)
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Blood Mage #14401 üzenetére
én nem fedeztem fel semmi különbséget Vista és DX10 alatt, ami szemet szúrt volna. sokkal lassabb DX10 és vista alatt és szerintem sokkal szebb xp-n ezzel a ultra high-al a játék, türhető sebességgel.
de javaslom hogy nézd meg a linken lévő képeket. nincs olyan ember aki megmondja ha csak a játékot látja, hogy te most xp-n vagy vistán nyomod. -
mindfreak
őstag
válasz
Bizonyos effekteket csak DX10-el lehet megjeleníteni. Értelemszerűen ez XP-n nem lehetséges. Azonban van pár effekt ami még DX9-es, de csak a Very High módban aktiválhatod. Ettől még szebb lesz a játék XP alatt.
-
fpeter07
veterán
válasz
DX10-et csak a vista tudja, vagyis nem, vistán mások a színek és az fps is
-
Crytek
nagyúr
válasz
Blood Mage #14285 üzenetére
Az E6750et ugye tuninngoltad? Soha nem tuningolok semmit tehát nincsen hozzányulva minden alapon van!
-
Crytek
nagyúr
válasz
Blood Mage #14283 üzenetére
Éppen azért mondom teszteljék sokan és akkor kiderül minden pont pl ez a 6.6-os átlag fps miatt is mert másnál nem annyi pedig nekik is GT-jük van.
Lehet ennyire fos már a rendszerem. -
mad1
veterán
válasz
Blood Mage #14267 üzenetére
visszaugrik ott 20ra is az fps....meg ez az ejszakai resz.nem nagy szam szvsz.
-
fpeter07
veterán
válasz
Blood Mage #14267 üzenetére
Ez csak az első pálya volt, ott mindenkinek sok fps-e van, utsó harcnál meg sokaknak vissza kelett venni a grafból/felbontásból
-
netkoo
senior tag
válasz
Blood Mage #14157 üzenetére
Szerintem majd 3év múlva tududnk fullon játszani vele.Lásd Far Cry amit ami gépemem tolom fullon
MÉg egy nem tudja valaki .hogy kell kiirni a gamet?
-
fpeter07
veterán
válasz
Blood Mage #14157 üzenetére
Nekem multi az lowon fut 20-40 fps-el (élvezhetően).
CE2 -
fpeter07
veterán
válasz
Blood Mage #14154 üzenetére
azé ne túlozzunk
ajánlottnak jólenne
joki19: [link] -
mindfreak
őstag
válasz
Blood Mage #14154 üzenetére
Mindegy, csak lenne már itt!
-
mindfreak
őstag
válasz
Blood Mage #14151 üzenetére
A Crysis 1 se megy rendesen, akkor, hogy menne a 4?
-
fpeter07
veterán
válasz
Blood Mage #14139 üzenetére
Kíváncsivá tett. De mit akar jelenteni az a 4-es?
biztos hogy nem a 4. részt, egyrészt mer még 2 sincs, másrészt meg trilógiának készül
-
Bagira01
veterán
válasz
Blood Mage #14141 üzenetére
Én nem dx10-be tolnám
Tény hogy 9600gt-vel jobb volt, de aztán összeakadt az ati driverekkel és 12fps volt max. Win reinstall után megint jó volt
-
mad1
veterán
válasz
Blood Mage #14130 üzenetére
hybridre gondoltam te...
sorry ha felreertheto voltam. -
mad1
veterán
válasz
Blood Mage #14096 üzenetére
en ugy tudom hogy a 4magot nem hasznaljaki xp n.vistan meg 30%os a lassulas ultran.szoval szvsz.kihajtja 2 magot intelbol 3.6ghz en.persze gx2 n.
-
fpeter07
veterán
válasz
Blood Mage #14070 üzenetére
elcímeztem a hsz-t
-
fpeter07
veterán
válasz
Blood Mage #14064 üzenetére
ha crysisba mérsz fps-t console-ba írd be: r_displayinfo 1
-
(Darkwood)
őstag
válasz
Blood Mage #14064 üzenetére
És akkor is errorokat ír ki, ha uninstallálod?
Nekem jól mér! -
(Darkwood)
őstag
válasz
Blood Mage #14062 üzenetére
Szívesen!
Jó kis progi! Mielőtt elkezdenél játszani előtte indítsd el a Fraps-t különben nem mér! -
(Darkwood)
őstag
válasz
Blood Mage #14057 üzenetére
Fps mérő: [Fraps]
-
fpeter07
veterán
válasz
Blood Mage #14057 üzenetére
Gondolom 98gt, viszont 4aa-val a játszhatóságon sztem kívül esik
-
fpeter07
veterán
válasz
Blood Mage #14056 üzenetére
DVD-n van egy sandbox mappa azt kell instalálni, és a bin mappában lévő Editort elindítod, itt lehet új mapot csinálni, egy crytek mapon modosítgatni stb
-
fpeter07
veterán
válasz
Blood Mage #14054 üzenetére
hogy hoggy mivan? nem mükszik, vagy nemértesz hozzá?
-
Arbiter
tag
válasz
Blood Mage #14048 üzenetére
szerintem very high-on is bőven tudnál vele játszani..persze elsímítások nélkül.
-
fpeter07
veterán
válasz
Blood Mage #14048 üzenetére
simán..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest