- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#25237004 #18247 üzenetére
isten ments hogy elvitassam tőled az "énmegmondtamelőre" bizarr és minden bizonnyal hátborzongatóan kellemes érzését, de úgy tudom a shanghai upgrade valamikor márciusban érkezik majd
egyszer egy okos ember a youtubeon azt mondta, hogy akkor ér valamit egy ár jóslat, ha viszonylag szűk határidőket tudsz mellé tenni, különösen egy short "tippnél" ahol pillanatok alatt elvesztheted a tőkét ha nem a jóslatnak megfelelően alakul a piac
személyes véleményem pedig, hogy különösebben nagy orákulumnak nem kell lenni annak megjövendöléséhez, hogy a crypto piac volatilis lesz
ezt bármikor megjövendölöm én is, és teljes mellszélességgel kiállok a véleményem mögött -
fireman123
őstag
válasz
#25237004 #18233 üzenetére
az egész kripto nem más mint a bálnák játszótere, még sokáig marad is vadnyugat, így bármi megtörténhet mint ahogy az elmúlt években meg is történt....és az ellenkezője is
....mi csak próbáljuk a lehulló morzsákat csipegetni kisebb-nagyobb sikerrel vagy sikertelenséggel
-
válasz
#25237004 #17992 üzenetére
Nekem az nem tiszta az egész storyból, hogy azon kívül hogy rámelegítették a kisbefektetőkre az ftt tokent (amihez hasonlót ugye más tőzsdék is csinálnak), miért kellett ilyen őrült spekulációkba belemenni, mire kellett volna az a plusz pénz.
Nyílván én nem vagyok amcsi milliárdos, tehát nem feltétlenül értem őket.
Egy 1-2 vagy akár 10-20 millió dollárost csalást fel tudok fogni, értem mi a motiváció, de hogy hogy vagy milyen okból kezd valaki észnélkül tradelni százmilliókkal, az felfoghatatlan nekem.
Azért a több tizmillio dolláros villából szar lesz bevonulni a börtönbe. -
válasz
#25237004 #17965 üzenetére
Ja, mi a kerdes MSTR temaban? Az latszik a merlegbol, hogy
- jelenleg kb. viz alatt van a ceg, van kb. 2.4 mrd dollarnyi adossaga, es hasonlo mennyisegu bitcoinja (kicsit tobb az adossag, mint az eszkoz)
- ennelfogva mostmar nem adhatja el a bitcoinjait, mert akkor be lehetne zarni az egesz cegetTehat az egyetlen, amit tehet, az a HODL + imadkozni, h to the moon menjen a BTC. Ha ez nem tortenik meg a kovetkezo 3 evben, akkor becsukja a boltot.
Szoval azert lassuk be, ez nem egy oriasi uzleti modell
Intrinzikus ertek kapcsan: a Bitcoin intrinzikus erteke egyetlen dologbol fakadhat, a felhasznalasabol. (Ennek vannak abszolute ervenyes aspektusai, a legfontosabb a censorship resistance.)
Ha a Bitcoint mindenki csak HODL-re hasznalja, akkor egy ido utan valoszinuleg ossze fog dolni. -
törölt tag
válasz
#25237004 #17951 üzenetére
"Attól, ha holnap beesne a bitcoin 1 dollárra, attól még nem menne csődbe automatikusan a cég, ha tudja fizetni a hiteleit és valamilyen forrásból a kötvényeit is ki tudja majd egyenlíteni a kellő időben."
Ja, még annyi, ahogy fentebb is szóba került, a 3500$ az elég nagy vízválasztó az esetükben. És ahogy írtam, nem csőd szempontból érdekes, mert "vannak lehetőségeik" (köztük a BTC eladás), inkább azért érdekes, hogy mi történne, ha miattuk még egy jelentősebb sell pressure nehezedne erre a jelenlegi piacra. (és még a bányászok is ott vannak) -
VirsLee
őstag
válasz
#25237004 #17936 üzenetére
Ezt nem önmagában a bitcoin árfolyama határozza meg. Ez sokkal inkább függ a cég teljesítményétől, plusz a források költségeitől. A céges beszámolókból azt látod, hogy a cég nem ér semmit, minimális profitot termelt eddig. Attól, ha holnap beesne a bitcoin 1 dollárra, attól még nem menne csődbe automatikusan a cég, ha tudja fizetni a hiteleit és valamilyen forrásból a kötvényeit is ki tudja majd egyenlíteni a kellő időben. De a cég teljesítménye olyan, hogy ez közel esélytelen.
Azt is láthatod a beszámolók alapján, hogy már a mostani bukó is nagyobb, mint kb. amit valaha profitot termelt az egész cég.
-
válasz
#25237004 #17918 üzenetére
Mar reg jelentkeztek a kellemetlensegek, mert $30k a bitcoinjaik atlagos bekerulesi ara. Szoval mar igencsak negativban vannak. 2025-ben es 2028-ban szorongatjak majd leginkabb a tokeiket (hitel lejarat, illetve convertible bond-ok lejarata).
> de sajnos nem találom, hol olvastam erről.
tozsdei ceg, tehat megnezheted a hivatalos beszamolojukat es a balance sheet-et.
-
dobolan
senior tag
válasz
#25237004 #17788 üzenetére
Szerintem felesleges a vita, engedjük el.
Egy árszinten, ha elfogy a vevő, hiába van 1000 eladó, nem történik semmi, és ez fordítva is igaz. Az ár változni fog, és az ármozgás irányát az dönti el, hogy aktuális árszinten az eladó vagy a vevő fogy el. De ettől még nincs több eladás, mint vétel. Vitázunk a semmin kb.Egyébként előfordul olyan, hogy a volume megszűnik, a kripto világában még inkább. Pl. indul egy projekt, ahol ico-ban megveszed az elemet, majd mikor kikerül a piacra már nincs rá kereslet. Ár bezuhan, mert nyilván ez ezzel jár, hiszen, ha nincs vevő általában nulla közeli árral is megjelennek eladók, mert az 1Ft is több, mint a 0.
Csak éppen nem lesz eladás, mert nincs vevő még ott sem. Sajnos ez rohadt sokszor előfordul ezen a piacon.
-
dobolan
senior tag
válasz
#25237004 #17786 üzenetére
Azt jelenti, hogy ha nincs vevő, akkor a volume nullához konvergál. Jelen esetben erről szó sincs. Lemehet a BTC ára 5 dollárra is, ha ott sincs vevő, akkor nem lesz forgalom azon az árszinten sem, de attól még az ár leszakad. Én arra reflektáltam, hogy azt írtad nagy eladás. Ha nagy az eladás, akkor nagy a vétel is.
-
janos1988
addikt
válasz
#25237004 #17782 üzenetére
Mert sok a pánik eladó, aki inkább kiszáll veszteségesen... tudják a nagyok ezt nagyon jól...de a hozzáértők ezt jobban elmagyarázzák, mármint ezt az egész generált kriptó pánikot...meg hogy hogyan vásárolnak be a nagyok és nem csak a kriptóból, hanem a kereskedő oldalak bekebelezéséről is.
-
törölt tag
válasz
#25237004 #17757 üzenetére
Ja és hát arra sem hiszem, hogy sokan esküdnének meg, hogy ennek mára, illetve a következő napokra már vége van. Ki tudja melyik cégeket érinti majd ez az egész. Az nem lep meg, hogy jött egy ilyen esemény, ezt az utolsó 2 hónapot már hónapokkal ezelőtt "erősre" tippeltem (és még mindig van belőle rendesen
), arra viszont, hogy az FTX ilyen formában lesz a főszereplő, egyáltalán nem számítottam.
-
törölt tag
válasz
#25237004 #17586 üzenetére
Kiragadtad a lényeget.
Nem 400 volt, de megvolt gyepálva mint minden más.
Ha esetleg találsz 2021-es kommentet, jöhet.De ez a kriptó megmondom mennyi lesz majd olyan, hogy most ideböfögöm, hogy...
pl...
Jövőre az OTP 30kHufot fog érni.
Elmenten a hsz.-m linkjét, hogy azonnal tudjak itt vagdalózni vele.Szóval inkább ne. Nem vedd a fáradtságot.
Szarok rá. -
Zsolta00
újonc
válasz
#25237004 #17403 üzenetére
Úgy látom, Te nem kriptóval kezdted a kereskedést.
Jesse egyik kedvenc könyvem, bár ha Birger manageléséről írok, szerintem tudod kiről és miről van szó. Minden bányásznak kötelező lenne foglalkozni ezzel a témával, mert ezen bukik vagy dől minden. Nem a kártyát kell csak tudni beszerezni, és üzemeltetni a bányagépet költséghatékonyan (jól beállítva).
Majd ott van még, hogy mi a helyzet magunkkal, ott belül. Mennyire bírjuk a nyomást? Hogyan bírjuk idővel jobban a nyomást? Az önismeret és az abban lévő fejlődés fogja meghatározni a bányászati sikereinket. Személy szerint én is láttam december körül, hogy lesz itt csúszda lefelé, csakhogy olyan forint értékre nőtt a félretett coinjaim értéke, hogy képtelen voltam kezelni a szituációt. Nem kell itt nagy pénzekre gondolni, egyszerűen alacsony az a köszöböm, ami már kibillent a nyugalomból. Bár fejlődtem, mert pánik eladást nem csináltam. De semmilyet, mert a pszichés nyomás akkora lett, hogy nem mertem eladni, azaz managelni. -
dobolan
senior tag
-
kenwood
veterán
válasz
#25237004 #17386 üzenetére
Igen,abszolut bullmarket van. 1000 milliard dollar a market cap.A cardano 10x annyit er,mint 2020-ban. Es nem o az egyeduli. Ez total irrealis,oruletes osszeg, egy hatalmas lufi,a toredeket nem erik a cryptok. A bear valahol 200 kornyeken lesz. Egy forum nem attol lesz jo, hogy mindenki egyetert veled,hanem attol,
-
kenwood
veterán
válasz
#25237004 #17383 üzenetére
2018-as ATH kozeleben van az eth. Akkor 500-as ethnal mi lesz? bocsmartket?
Azert nem teljesen. A tipikus scam a squidgame volt, ami par hetet elt.
Ez azert 1.5 eve megy es a binance,coinbase,kucoin es a binance.us is listazza.
Binancen par hete kerult be a kolcsonozheto assetek koze.
Ezzel nem azt akarom mondani,hogy egy olyan projectrol van szo,amivel hosszutavon terveztem (a terv csak 1-2 orara beugras volt),siman lehet,hogy par honap mulva elhal,es delist lesz,de azert kisebb azt eselye,mint a kizarolag Dexen tradelheto parhetes projecteknel. A Coinmarketcapes commentek pedig nagyon ovatosan kezelendoek,mert azt ilyen 'tudamun' hozzaszolasok 90 szazalekat botok gyartjak.
Ami miatt megis megemlitettem ezt a commentet, az azert van,mert a hulyek bevonzasara botozni logikus lepes.
Mig egy ilyet kitalalni,es terjeszteni max. akkor van ertelme,ha egy 50%-os eses utan meg mindig latsz fantaziat a shortolasban. -
-
-
válasz
#25237004 #17053 üzenetére
Én pont 3500-on, najó, 3400valamennyin vettem. Sajna kicsike pakk, lehet kéne venni hozzá lassan.
Már a coviddal is el akarták temetni a világot, aztán elszállt minden, mert rájöttek, hogy a wc-papírra is lehet pénzt nyomtatni. 2008/9 igencsak ritka mély+hosszú válság volt, kétlem, hogy a normál értékpapírok világában mi látni fogunk még egy olyat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest