Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Aktív témák
-
Dufresne
addikt
Amúgy lehet, hogy codec szarakodik, mert ez is elő szokott fordulni.
Amúgy tisztában vagyok az creative hangkarik minőségével, de azzal méjobban, hogy szarok hozzá a driverek.
Bnőm gépében lévő 5.1-et pl istenért sem lehet normálisan feltelepíteni a driverével, alig sikerül felerőltetnem a gépre, hogy legalább eszközkezelőben megjelenje. A hangot frankón adja, de saját szoftvereit nemlehet telepíteni, mert aszongyák nincs hardver a gépben hozzá... -
fireolto
tag
Hy Mindenkinek.
Lenne nekem 1 hangkártya méretű problémám. Filmnél(5.1 be) és zenénél szépen szól az arra alkalmas 6 hangszóróból. HHMMM. Na de!! Különböző újabb játékoknál inkább ölösöknél amik használják már a térhatást(5.1)-Half Life2 Episode One, SW Battlefront2, stb. elkezd recsegni a hangszóró, de mellette jön azért a játékhang is,de gondolhatjátok hogy mennyire zavaró. Garanaciás volt azt mondták nincs semmi baja, de azért adtak 1 újjat?! Ugyanúgy szól. A Battlefrontál volt 1 olyan beállítás ahol ki lehetett választani, hogy a hangkártya (szoftver vagy hardver módban adja ki a hangokat
). A zárójeles rész hülyéül hangzik, de nem tudom méshogy megfogalmazni, de gondolom képben vagytok. Hardver üzemmódban recseget, szoftverrel nem. De ezt a legtöbb játéknál nem lehet beállítani (HL2). Köszi hogy elolvastátok. A válaszokat előre is köszönöm...
Ádám
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 10
- Gyúrósok ide!
- Gitáros topic
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

). A zárójeles rész hülyéül hangzik, de nem tudom méshogy megfogalmazni, de gondolom képben vagytok. Hardver üzemmódban recseget, szoftverrel nem. De ezt a legtöbb játéknál nem lehet beállítani (HL2). Köszi hogy elolvastátok. A válaszokat előre is köszönöm...