Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
-
Mobilarena
Ide várunk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
CriticalHit
addikt
Nem okozott csalódást. A 243W-os hűtési teljesítményével még a némelyik vízhűtést is veri.
"if you’re looking for the best air cooler on the market, the Royal Pretor 130 is what you should buy"
Örültem volna, ha a 20e forintos Phantom Spirit 120 és a közel 70e-res Noctua NH-D15-G2 is szerepel az összecsapásban. Talán majd a Prohardver tesztben! -
Teljesen igaza van, nem tűnik egy megbízható felületnek. A honlapon van olyan termék, aminek a képe nem egyezik a valóban árult termékével. Az Árukeresővel való szinkronizálása félrevezető és kevés befektetett munkát tükröz. Olyanból mutat készletet, amiből nincs, vagy nem a valódi árat mutatja. Én se vennék tőlük, de szerintem ez inkább valami egy személyes webáruház lehet, amit a tulaj nem győz csinálni.
Régi nagy és bevált webáruházaktól mindenhogy jobb rendelni. 4qua, 4lza, 1pon, Pc-iksz, B3st-Byt3, stb. Ezeknél a panaszkezelés és a visszaküldés is működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Hydro Series, H115i RGB PLATINUM, 280mm Radiator, Dual 140mm PWM fans, Liquid CPU Cooler
- LIAN LI PC-O11 PC-O11AIR - ATX Mid Tower
- NJOY Titan+ 600 (80 Plus Bronze 600W ATX tápegység
- ID Cooling Frozn A610 minden tartozékával, jótállással
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest