- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ide várunk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Azok a házak 2-2,5x árkategóriában versenyeznek, bár a hűtési teljesítmény közel azonos.
Persze a márkanév mindig sokba kerül, és az esztétikai érzékünk sem egyforma. Viszont az, hogy a MESH előlap mágneses és 1 mozdulattal eltávolítható és uo. könnyen visszarakható portalanításhoz a legjobb megoldás.
Kiderül amint leteszleked. Elől 3db 140mm venti van?
-
szasanyi
félisten
-
cucka
addikt
Proci az egy 9700x, és a hűtő egy Deepcool AK500. Azért vettem ezt, mert jól néz ki és volt belőle fehér színű
. Amúgy jól hűt, de kell állítani a görbéken, nagy fordulaton elég hangos.
A ház egy Lian Li mini air. Ház topikban nagyon ajánlgatták, eddig nagyon tetszik, igényes cucc jó szellőzéssel, és befér minden, mégsem olyan böszme nagy, mint amik most divatosak.
A házhoz adnak gyárilag előre 2 140-es ventit, hátra meg egy 120-ast (pwm-esek). Én pont ma cseréltem őket Arctic P14-re és P12-re, mert világítósat akartam
. A gyári ventik se rosszak, de ezek az arctic-ok halkabbak.
-
cucka
addikt
Szerintem cserélj házat, azzal nyernéd messze a legtöbbet.
Ha jól látom, ez az old school hangszigetelt házad van, nulla légáramlattal. Hiába hajtod a ventillátort, annyit érsz vele, hogy gyorsabban keringteted a házban felgyűlt meleg levegőt.
Az ilyen házak arra jók, hogy kis fogyasztású hardveren tudsz internetezni meg videót nézni úgy, hogy kvázi hangaltan a rendszer. Meg jól leszigeteli a hdd-k hangját.
De hogy csutkán hajtsd a 12 magot, és még hűvös is legyen, és még halk is úgy hogy zárt házban van minden, na az nem fog menni.
Én most mértem a saját 9700x-emet, mesh ház, csutkán hajtva 800rpm-ig engedem a ventiket (de így sem zajos), és 60 fok fölé nem megy. Szóval ha zavarnak a magas hőmérsékletek, az új ryzen széria tetszeni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest