- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
Ide várunk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Low Noise
senior tag
válasz
F_Zolee #1242 üzenetére
Tudja, kezelni, de azért ráírtam a cégre, hogy PWM-esre, és ha lehet módosítsák a rendelést PWM-re. Meg találtam egy jó leírást a PWM-ről: [link]
Kiragadott rész: " 7. Ami még fontosabb, hogy a különböző ventilátorok különböző indítófeszültségűek, és a feszültség beállítása nem lineáris. Feszültség használata a fordulatszám szabályozására azt eredményezheti, hogy a ventilátor alacsony feszültségen nem éri el a szükséges indítási feszültséget, és a ventilátor leáll."
Nekem ez nem okozna gondot.
-
F_Zolee
nagyúr
Közben beüzemeltem a hűtőt. Csak kis rögtönzött játék teszt volt bf2042vel de az előző hűtőhöz képest nem igazán hatalmas előrelépés de a tényleges teljesítményt majd CB23al is megnézem, mert ott lesz jobban mérvadó. 20p játék után már 60fok felett volt a proci átlagosan. Persze a vga hő is besegít. Lehet elől a 3 p12 silent helyett valami erősebb kell oda.
-
cucka
addikt
Nem minden szerver proci péklapát méretű, illetve használnak desktop procikat is ilyen célra. Az intel degradációs botránya pont hogy szerver üzemeltetőknél bukott ki. (Létezik olyan workload, ahova magas ipc kell, oda a desktop chipek ideálisak.)
Méretre ez ránézésre 4u magas, ami viszonylag nagynak számít. Ennél nagyobb hűtő azért ritkának számít.
-
elektrotank
aktív tag
Ez kizárólag a ventiktől függ. Gondolom, ha mindegyik ventim PWM-es lenne, illetve egyfajta lenne, akkor halkabban működne. A cpu hűtőre írta valaki, hogy hangosabb (ő cserélte a ventiket asszem), valakinek meg megfelel.
Az én gépemnek van hangja, de általában rajtam van a füles és nem zavar. De ha nincs, akkor sem. Ez szerintem leginkább ember függő.De nekem a fő szempont, hogy a légszállítás hatékony legyen. Ezt jelenleg nem mindegyik venti teljesíti kielégítően. Szerintem az újakkal halkabb és jobb is lesz. Legalábbis ebben reménykedem.
De itt egy kép, hogy fúj be a venti, mikor muszáj (a ház sajátja
) :
Nem... nem ragasztottam oda.Rowon: köszi
L_ajos: Mindenképp vegyél szerintem.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest