- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
Aktív témák
-
balguru
tag
Egyébként én is úgy tudom hogy passzolna az alaplapomra.Csak az a dilemmám hogy érdemes-e lecserélni olyan tekintetben hogy jelentősen halkabb lesz a zm-tól a hűtés?Ha igen szerintem le fogom cserélni de előtte kipróbálom még,hogy mit tud a mostani hütő ha letekerem.
-
balguru
tag
-
balguru
tag
Docci !
Tőled kérdezném , hogy az elöző hozzászolásod a Coolink Armor2 VS hütőre vonatkozott? -
balguru
tag
Még valami...
Érdemes esetleg lejjebb venni a fordulatszámot?
Ha valakinek hasonló Coolink Armor2 VS hütője van mondja el a tapasztalatait. -
balguru
tag
Kösz a válaszokat.
Egyébként egy hete vettem a gépet és nem sikerült megbarátkozni a hütő hangjával - gyengébb hajszáritóra emlékeztet- pedig kvázi nem volt olcsó.
A munkahelyemen egy P4 2.6 Ghz-es proci van beépitve gyári hütővel és nagyon csendes ezért csodálkoztam hogy mennyivel hangosabb.Bár tudom hogy a 3 Ghz-es procikat jobban kell hűteni, nagyobb fordulatszámon kell a ventinek menni, de bizom benne hogy lehet csökkenteni a hangját a Zalman AlCu hütőjével.
Mennyivel melegszik jobban a P4 3 Ghz-es processzor mondjuk a 2.6-osnál?
Ennyivel hangosabb lenne a hütése?
A jelenlegi hütő most max. fordsz.-ra van állitva állitolag ennyi kell a stabil müködéshez. -
balguru
tag
Jelenleg egy Socket478 Coolink CoolA2VS-szel hütőm a PIV 3 GHz-es
procimat és elég hangos, utánna jártam hogyan lehetne ezen segiteni és
a ZALMAN Alcu hütőjét ajánlották.
Érdemes lenne kicserélni?
Csökkenne a zajszint?
Ui: Szeretném ha sikerülne csökkenteni a hangját, ha valakinek van más ötlete azt
szivesen veszem.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest