Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- 2026-ra halasztotta a Siri felturbózását az Apple
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAMyMamy
tag
válasz
pidzse4 #3640 üzenetére
Áh, semmiképp se állok neki én. Még sose csináltam ilyet, nem az új procimon akarom megpróbálni.
Őt találtam itt, értékelései alapján megbízhatónak tűnik, az ár is korrekt.
-
RAMyMamy
tag
Sziasztok!
Decemberben vettem egy barátomtól vadiúj állapotban lévő ASRock Z370 Extreme4 alaplapot és Intel i5-8600K procit. A Be Quiet! Pure Rock hűtőmmel, MX-4 pasztával használtam kb. 3 hónapig, de 5 GHz-re húzva kicsikét melegedett már, 75°C fölé mászott, ezért vettem rá egy nagyobb, Dark Rock 4 hűtőt használtan, ez alá pedig MX-6 került. Erre raktam még egy, szintén BQ ventit, 120-asat. A házam Corsair 275R Airflow, elöl van 3 BQ Light Wings 120 befújáson, hátul 1 Pure Wings 120, felül pedig 3 Pure Wings 120 kifújáson (utóbbiból az egyik kb. csak 3/4-ig látszik ki, mert ugyan belefér, de a ház tetején a kivágás kisebb). Most váltottam RX 580-ról GTX 1070-re, tehát még a videókari is kevesebb hőt termel a házban, ez legalább 10°C-kal hűvösebb. Viszont továbbra is 75°C körül mozog a proci... Én arra gondolok, hogy a szekrényben töltött jópár év alatt az IHS kupak alatti gyári hővezető paszta megszáradhatott? Nem tudom, ez mennyire hülyeség. Ha mégis ez lehet, megéri delideltetni? Valakinek valami más tipp? Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- CPU léghűtés kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hálózati / IP kamera
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- i7-12700KF újszerű/új CPU-k: 91,999-92,999 Ft! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Intel Core ultra 7 265K CPU leárazás!!!
- AMD A10-7850K Quad Core FM2+ processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest