- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAMy
tag
válasz
pidzse4 #3640 üzenetére
Áh, semmiképp se állok neki én. Még sose csináltam ilyet, nem az új procimon akarom megpróbálni.
Őt találtam itt, értékelései alapján megbízhatónak tűnik, az ár is korrekt.
-
RAMy
tag
Sziasztok!
Decemberben vettem egy barátomtól vadiúj állapotban lévő ASRock Z370 Extreme4 alaplapot és Intel i5-8600K procit. A Be Quiet! Pure Rock hűtőmmel, MX-4 pasztával használtam kb. 3 hónapig, de 5 GHz-re húzva kicsikét melegedett már, 75°C fölé mászott, ezért vettem rá egy nagyobb, Dark Rock 4 hűtőt használtan, ez alá pedig MX-6 került. Erre raktam még egy, szintén BQ ventit, 120-asat. A házam Corsair 275R Airflow, elöl van 3 BQ Light Wings 120 befújáson, hátul 1 Pure Wings 120, felül pedig 3 Pure Wings 120 kifújáson (utóbbiból az egyik kb. csak 3/4-ig látszik ki, mert ugyan belefér, de a ház tetején a kivágás kisebb). Most váltottam RX 580-ról GTX 1070-re, tehát még a videókari is kevesebb hőt termel a házban, ez legalább 10°C-kal hűvösebb. Viszont továbbra is 75°C körül mozog a proci... Én arra gondolok, hogy a szekrényben töltött jópár év alatt az IHS kupak alatti gyári hővezető paszta megszáradhatott? Nem tudom, ez mennyire hülyeség. Ha mégis ez lehet, megéri delideltetni? Valakinek valami más tipp? Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen program, ami...?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest