Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Apple iPhone 17 - alap
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAMy
aktív tag
Sziasztok!
Decemberben vettem egy barátomtól vadiúj állapotban lévő ASRock Z370 Extreme4 alaplapot és Intel i5-8600K procit. A Be Quiet! Pure Rock hűtőmmel, MX-4 pasztával használtam kb. 3 hónapig, de 5 GHz-re húzva kicsikét melegedett már, 75°C fölé mászott, ezért vettem rá egy nagyobb, Dark Rock 4 hűtőt használtan, ez alá pedig MX-6 került. Erre raktam még egy, szintén BQ ventit, 120-asat. A házam Corsair 275R Airflow, elöl van 3 BQ Light Wings 120 befújáson, hátul 1 Pure Wings 120, felül pedig 3 Pure Wings 120 kifújáson (utóbbiból az egyik kb. csak 3/4-ig látszik ki, mert ugyan belefér, de a ház tetején a kivágás kisebb). Most váltottam RX 580-ról GTX 1070-re, tehát még a videókari is kevesebb hőt termel a házban, ez legalább 10°C-kal hűvösebb. Viszont továbbra is 75°C körül mozog a proci... Én arra gondolok, hogy a szekrényben töltött jópár év alatt az IHS kupak alatti gyári hővezető paszta megszáradhatott? Nem tudom, ez mennyire hülyeség. Ha mégis ez lehet, megéri delideltetni? Valakinek valami más tipp? Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- SörcsaPH!
- Okos Otthon / Smart Home
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest