- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR #47 üzenetére
Nemcsak a teglat rakjak eled, hanem azt is , hogy hogy lehet valamifele modon hazat epiteni. Az te hogy esetleg te ebből olyan házat építel, amilyet más senki, vagy olyan házat épitel amit már más is megcsinált de te nem tudsz róla...
A lenyegen nem valtoztat, hozott anyagbol dolgozol. Max magadból rax hozzá valamit ...
(Senki sem a kisujjabol szopta ki a programozast, hanem valaki mutatott neki valamiféle irányvonalat). Mindegy ez már nem az én asztalom, de te és Rover623 vittétek nem megfelelő irányba a topikot.
Egyébként meg szvsz tipikus esete annak ez a topik, hogy ha valaki újonc státuszt visel a neve alatt, milyen lenézésnek van kitéve, gratulálok
Még valami:a mindenkiben sincs igazad. Lenéző szövegre lenéző szöveg a válasz.
[Szerkesztve] -
hoyuka
csendes tag
válasz
VladimirR #39 üzenetére
Hi!
''irtal Te mar komolyabb programot? olyat, amire azt mered mondani, hogy a Tied (s nem innen-onnan osszelopott?)''
Hat erre mit mondjak. Altalaban ha progit irok, akkor nem szoktam ollozni. Mostanaban mar igen. De szerintem senki nem mondhatja azt, hogy valami amit csinalt az teljes egeszeben az ove. Mert ugye neki is megtanitottak a programnyelvet, nem o irta az oprendszert, felhasznalt mas library-kat, ot is megszulte az anyja stb.... Szal itt mi szintetizalunk. Teremthetunk, de nem a semmibol, hanem vmibol ami mar megvolt, de az is szintetizalassal jott letre. Na de ez mar ilyen filozofiai kerdes.
Amugy ebben a forumban szerintem nem ercelkedtem azzal, hogy mekkora nagy programozo vagyok es nem is szeretnek ezt Rover623 csinalja. O volt az, hogy kapasbol lepalantaz, mert fogalmam sincs rola, hogy hogy mukodnek ezek a CPU identifikacios dolgok.
Most ha ide beirnam, hogy en is legalabb 15eve programozgatok vagy akarmi, o ugyis arcoskodna, lamazna stb. ugyhogy nincs ertelme.
udv.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR #37 üzenetére
Ugye nem mondod, hogy olyan hülyének nézed, hogy ne tudná, hogy pl. a k7 mi.
Ahogy én a szavaiből kivettem:
tildy@vimana:~$ cat /proc/cpuinfo
processor : 0
vendor_id : GenuineIntel
cpu family : 15
model : 2
model name : Mobile Intel(R) Celeron(R) CPU 2.40GHz
stepping : 9
cpu MHz : 2398.003
cache size : 256 KB
fdiv_bug : no
hlt_bug : no
f00f_bug : no
coma_bug : no
fpu : yes
fpu_exception : yes
cpuid level : 2
wp : yes
flags : fpu vme de pse tsc msr pae mce cx8 apic sep mtrr pge mca cmov pat pse36 clflush dts acpi mmx fxsr sse sse2 ss ht tm pbe cid
bogomips : 4784.12
Ez pedig nem más mint szimpla lexikális tudás... Mint ahogy alant írtad is, hogy..
Szóval ezekből a számokból mond már meg ez milyen proci.
Ja meg valami: a pascalt ugye kigyós barátunk találta ki?
Az nem épitőkő??
vagy jó pár fügyvényt...Ejejj gondolkozzatok már.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR #32 üzenetére
CPU+Cache+sebesség detektálás
És ezt Rover623 barátunk írta, nem hoyuka...
ez akárhogy számolom 3 paraméter. Neked nem?
idézet tőled
sem pedig azt, hogy olyan szinten ne ertsen a dologhoz, hogy felfogja, itt nem egy-ket parameterrol van szo
Na most akkor hogy is van ez?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged