Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Egyébként bár már úgy voltam vele, nem írok ide, mégis megteszem:
Próbálj meg linux alatt pacalban meg delphiben programozni
Vagy az újabb mobiltelefonokon.
Szóval jó a pascal, csak nem mindenre.Ahogy a java is jó de nem mindre.És ahogyan a C is. A kylix sem egy nagyon befutott dolog még tudomásom szerint
Tényleg linux alá van everest szintű progi? -
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR #47 üzenetére
Nemcsak a teglat rakjak eled, hanem azt is , hogy hogy lehet valamifele modon hazat epiteni. Az te hogy esetleg te ebből olyan házat építel, amilyet más senki, vagy olyan házat épitel amit már más is megcsinált de te nem tudsz róla...
A lenyegen nem valtoztat, hozott anyagbol dolgozol. Max magadból rax hozzá valamit ...
(Senki sem a kisujjabol szopta ki a programozast, hanem valaki mutatott neki valamiféle irányvonalat). Mindegy ez már nem az én asztalom, de te és Rover623 vittétek nem megfelelő irányba a topikot.
Egyébként meg szvsz tipikus esete annak ez a topik, hogy ha valaki újonc státuszt visel a neve alatt, milyen lenézésnek van kitéve, gratulálok
Még valami:a mindenkiben sincs igazad. Lenéző szövegre lenéző szöveg a válasz.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR #37 üzenetére
Ugye nem mondod, hogy olyan hülyének nézed, hogy ne tudná, hogy pl. a k7 mi.
Ahogy én a szavaiből kivettem:
tildy@vimana:~$ cat /proc/cpuinfo
processor : 0
vendor_id : GenuineIntel
cpu family : 15
model : 2
model name : Mobile Intel(R) Celeron(R) CPU 2.40GHz
stepping : 9
cpu MHz : 2398.003
cache size : 256 KB
fdiv_bug : no
hlt_bug : no
f00f_bug : no
coma_bug : no
fpu : yes
fpu_exception : yes
cpuid level : 2
wp : yes
flags : fpu vme de pse tsc msr pae mce cx8 apic sep mtrr pge mca cmov pat pse36 clflush dts acpi mmx fxsr sse sse2 ss ht tm pbe cid
bogomips : 4784.12
Ez pedig nem más mint szimpla lexikális tudás... Mint ahogy alant írtad is, hogy..
Szóval ezekből a számokból mond már meg ez milyen proci.
Ja meg valami: a pascalt ugye kigyós barátunk találta ki?
Az nem épitőkő??
vagy jó pár fügyvényt...Ejejj gondolkozzatok már.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR #32 üzenetére
CPU+Cache+sebesség detektálás
És ezt Rover623 barátunk írta, nem hoyuka...
ez akárhogy számolom 3 paraméter. Neked nem?
idézet tőled
sem pedig azt, hogy olyan szinten ne ertsen a dologhoz, hogy felfogja, itt nem egy-ket parameterrol van szo
Na most akkor hogy is van ez?
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Miért te egyből intel pentiummal a kezedben születtél?
LOL.
Ha ezt mondod ''szerinted magától alap szintről az ember nem fog tudni ilyet csinálni ma már '', és nem pedig alázol, abból mindenki jobban ért, és nem offoljuk ilyen faszán szét a topikot.
Menjünk inkább a ring topicba.
Biztos azért linux a jele, mert biztos winben programozik...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
''Mivel nem ma kezdtem a szakmát (ráadásul, bár a hozzászólásaimból nem ez jön le, dolgoztam sokat csapatban is), egy programozópalántáról elég nagy biztonsággal tudom megállapítani, hogy mire képes, vagy hova fejlődhet''
Ki tudja, lehet ő sem ma kezdte a ''szakmát''.Nem tudhatjuk.
Az hogy ilyet még nem csinált, nem jelenti azt hogy más , szintén programozói dologban nem lehet nagyon ott a szeren.
Ezzel csak magadat minősíted
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Ha erre a sorra gondolsz:
''Hat ez eleg szomoru, hogy 1-2 parameter detektalasa 10000 pascal sor ''
Akkor te nem vagy tisztában a szavak értelmével.
Nem tudom én kapásból így értettem , ''Hat ez eleg szomoru, hogy 1-2 parameter detektalasa 10000 sor '', de úgy látszik az én mondandóm után már szegény hoyukáéba is bele kellett kötnöd
Tudod aki tud, meg ért hozzá, az nem ilyen kérkedős stílusban adja elő magát, hanem megpróbál normálisan segíteni, nem pedig lehülyézni.
Elhiszem , hogy nagyon tudsz, de sajaos nálam is az ilyen ''mentalitás'' inkább azt érzékelteti velem , hogy lehet csak ''kérkedik'' az illető.
Mod:
Valószínű ilyen embertől mint te inkább segítséget sem kérnék, főleg egy ilyen mondat után:''1. valszeg egy kukkot nem értenél belől''
1. nem ismerjük programozás téren hoyuka mennyire járatos , tehát ilyet feltételezni baromi nagy baklövés is lehet
2. igencsak hogy is mondjam , lenézed, de kurvára, miközben kb. annyit tudunk róla, hogy mit tud az fsbk kinyeréséről, avagy mit nem
Remélem nem haragszol meg, de ez a véleményem.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Látom azért az önfényezésen kívűl másik hülyének nézése nagyon megy. Már bocs.(Bár nem használtam szerintem túlontúl kemény szavakat) (pl. a hoyukanak írt ''Ha alapból ennyi rálátásod van a dologra (értsd: nem tudtál összeszedni a netről ennél több infót...), akkor elég reménytelen...
'' vagy csak lássuk az előbbi was ist dasos dolgot )
Tudom hogy írják a was ist dast,van is németből nyelvvizsgám, nem kell kijavítani.
Ja és szerintem ne offoljunk többet
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Hát a belinkelt optimalizálás nem egy nagy wasisdas
Még én is értem...Sőt ha valaki mondja , hogy optimalizáljam már le, valszínűleg meg is tudom csinálni.
Fieryt pedig ismerem, szokott itt lenni ph-n.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Elhiszem , hogy ekkora kóder zseni vagy, csak kicsit ''önmagasztalásnak tűnt '' ez: ''Ja...mivel valszeg nem vagyok agytröszt, kellett hozzá 15+ év tapasztalat...vagy a Az elkövető (Samuel DEMEULEMEESTER, mellesleg a www.x86-secret.com chief editora..''
Én tanultam mindkettő nyelvet, c-t is, pascalt is, elhet tána pascal még jobban is megy, de vannak bizonyos elveim, mit mire érdemes használni. Pl. erre tuti nem javaban fognék neki. És nemcsak amiatt mert hülye vagyok a javahoz...
Persze meg lehet más programnyelvvel is oldani, de...
Szóval szigorúan szvsz ilyen progit szerintem C-ben, c++ban ''ILLIK'' írni.
Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Keresünk dokkolókat
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest