- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
printf
csendes tag
Viszont így, hogy minden auto-n van gondoltam elindítok egy prime-ot és 3 perc után az egyik mag hibázott és leált. 3.2Ghz-n meg 3 és fél óra után meg én állítottam le és hibátlanul bírta.
Most rossz a proci vagy?? Én esküszöm nem értem.
-
printf
csendes tag
A cpu-z szerint 1,280v a fesz terhelés alatt, a bios-ban 1,35v ot kapott. Nem kevés drop
-
printf
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket, tanácsotokat szeretném kérni ha nem gond egy q9550 -es proci tuningolásában. Képekben mellékelek remélhetőleg minden adatot. A kérdésem és egyben gondom az volna, hogy 3,2Ghz-ig stabil a proci viszont utána valamiért nem, és szerintem én szúrhattam el valamit mert ezek a procik eléggé tunigosak persze ha én jól tudom
Alaplap: Gigabyte ep45-ds4
Képek:
[aida64]Az aida64-es képet mikor csináltam már 3 és fél órája ment a prime95 azért ilyen meleg.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Mini PC
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Íme az új Android Auto!
- Hardcore café
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Revolut
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest