- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
printf
csendes tag
Viszont így, hogy minden auto-n van gondoltam elindítok egy prime-ot és 3 perc után az egyik mag hibázott és leált. 3.2Ghz-n meg 3 és fél óra után meg én állítottam le és hibátlanul bírta.
Most rossz a proci vagy?? Én esküszöm nem értem.
-
printf
csendes tag
A cpu-z szerint 1,280v a fesz terhelés alatt, a bios-ban 1,35v ot kapott. Nem kevés drop
-
printf
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket, tanácsotokat szeretném kérni ha nem gond egy q9550 -es proci tuningolásában. Képekben mellékelek remélhetőleg minden adatot. A kérdésem és egyben gondom az volna, hogy 3,2Ghz-ig stabil a proci viszont utána valamiért nem, és szerintem én szúrhattam el valamit mert ezek a procik eléggé tunigosak persze ha én jól tudom
Alaplap: Gigabyte ep45-ds4
Képek:
[aida64]Az aida64-es képet mikor csináltam már 3 és fél órája ment a prime95 azért ilyen meleg.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest