Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krammerka
őstag
egy max fsb eléréséhez esetleg jól jöhet egy win alól futó tuning,de a biosból beállított a megfelelő.....................
Táblázat:
Hétvégén talán nem kell melóznom,akkor keressük egymást a táblázattal kapcsolatban,de legrosszabb esetben a jövö hét második felétől szabin vagyok,lesz több időm
Gatyába rázzuk itt a dolgokat -
F.B.I.
veterán
Menni fog a progival is 300mhz emelés, talán több is, én nem szeretek win alól tuningolni csak bios. Az alkatrészek megfelelőek egy kis tuninghoz, a programmal való húzáshoz meg aqz alaplapod topikjában bővebb felvilágosítást kapsz. A 2,6-2,7Ghz-et alapfeszültségen bírnia kell a procidnak.
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Segítenénk de egy kicsit hosszadalmas lenne ha most csinálsz ilyet először, ezért inkább itt olvasgass, kezdésnek:
remélem segítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest