- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Még akarom tesztelni, s azért sejtettem, hogy nem lesz nyerő nekem,s már úgy vettem, hogy közben lebeszéltem az eladását. Nincs sok pénzem, luxus 2 deszka, nekem tutira kell mennem. Kifizetni már 1 hónapja kifizettem, csak visszakaptam a pénzt mert még nem tudta elküldeni a lapot. Majd ma utal a lányom megint ha hazér a suliból, mert én technikai okok miatt (kérnek itt szem.igazolványt,s én elhagytam az összes iratomat) nem tudok. Neki meg már van
Szóval..lényegébe 2 hétre kölcsönzöm a suskát egy boltnak, cserébe játszahatok a deszkával kedvemre. Igaz, ha közben meggondolnám magam, meg is tarthatom, eladhatom másnak stb..de tuti vevő már van, így biztonságban vok
Új hozzászólás Aktív témák
- Amd ryzen 5950x + Msi x570s carbon wifi Team Group 32GB samsung b die . Jegelve MMGpOffical számára.
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest