Hirdetés
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Még akarom tesztelni, s azért sejtettem, hogy nem lesz nyerő nekem,s már úgy vettem, hogy közben lebeszéltem az eladását. Nincs sok pénzem, luxus 2 deszka, nekem tutira kell mennem. Kifizetni már 1 hónapja kifizettem, csak visszakaptam a pénzt mert még nem tudta elküldeni a lapot. Majd ma utal a lányom megint ha hazér a suliból, mert én technikai okok miatt (kérnek itt szem.igazolványt,s én elhagytam az összes iratomat) nem tudok. Neki meg már van
Szóval..lényegébe 2 hétre kölcsönzöm a suskát egy boltnak, cserébe játszahatok a deszkával kedvemre. Igaz, ha közben meggondolnám magam, meg is tarthatom, eladhatom másnak stb..de tuti vevő már van, így biztonságban vok
Új hozzászólás Aktív témák
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Szóval..lényegébe 2 hétre kölcsönzöm a suskát egy boltnak, cserébe játszahatok a deszkával kedvemre. Igaz, ha közben meggondolnám magam, meg is tarthatom, eladhatom másnak stb..de tuti vevő már van, így biztonságban vok