- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Szia!
Szoptam reggelig 1,3v-on se stabil a 4GHz. Én is úgy csinálom ahogy írtad,hagy vigye magával. Ha nem stabil akkor meg játszok a ref-ekkel. 8xxx-nél az mch ref soknak bizonyult, azt mindíg 0,74 körülire le kellett vinnem. Az ET6-tal kapcsolatban nem tudok semmit mondani. SOSE használtam, s nem ís nagyon érdekel, hogy mit mutat, úgy se valós. Arra jó, hogy lenyagyold. Úgy értem, hogy biosba belövöd azt a feszt ami kell nekled (ahol nézni akarod), majd win alól tolod az FSB-t. Ha hibázik..Akkor én az az értéket (FSB-t) állítom be biosban és ott kavarok addig, amíg nem lesz stabil. ET6-meg kilőve. Sokan a set FSB-vel nyomattak jó eredményeket, azzal jött sok plusz mikor tuningoltak. Én..Nálam a 2180/4060MHz -en kívül, minden eredmény bios/boot.A 2180-as is 3960-on bootolt,s nem mind1.
Szóval..sajnálom, ET6 ügyben nem igazán tzudok hozzászólni, kivéve azt, hogy ..felejtsd el. Ha kbra megvan az érték, akkor biosból csináld. Lassabb (elvileg) de legalább tiszta tuning és nem bűvészkedés egy progival. S ha az (bios) stabil, akkor azt tudja is rendesen. Tudod, sokszor látni, hogy panaszkodnak, hogy megvették a procit x-től és nem megy csak 3,6-t, pedig x-nél ment 3,9-et is. Szerintem ez az ok. Nálam 3960-on ment a 2180-as (bootolt és működött minden, csak tesztek 1mp alatt hazavágtak).24/-be 9*425 volt ami stabil. Eladtam chibonak. Ő egy bishibás ds3l-be tette, ami mint mondtam , hibás volt. És..Nem sírt ám! Nem, mert a procim, nála is lazán 3,8-on ficánkolt olyan körülmények között is. Pontos számot nem tudok most mondani, érezte benne az erőt,s 100%-ig meg volt elégedve vele. Nekem ez nem mind1.
Inkább közlök gyengébb eredményeket (akár tudatosan is), de tuiti, hogy más lapban se lehet olyan brutál eltérés , vagy ha igen, az user error vagy user lustaság.Szép napot!
(#4300) blazsey2: Valóban nem sok eredmény (semmi?) van róla. Vid-je alatt plusz 700MHz szép.
. Azt nézd már meg, hogy VID/Bios -on mennyit tud, s az meget is listára! Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600 6-Core 3.5GHz AM4 Box (100-100000927BOX) - Azonnal átvehető, Számla + Garancia: 1év
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Kompakt csúcs, 120 Hz AMOLED, 50 MP Pro kamera 8/256 GB
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest