Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Hirdetés
CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
dime27 #16804 üzenetére
Hm..
Nem tudom, emlékszel-e még, de nekem kb senkim sincs csak a 2 törpém. Sajna mikor anyját kerestem, nem jól döntöttem, jó nőt kaptam és egy rossz embert. ..Így ha pénz kell gyorsan, nem vacilálhatok.
A házzal nem lesz prpbléma, direkt tuningra modifikáltam egy nagytornyot, a 4 Noiseblocker venti 82-2 120-as és 140-es, meg a 2 turbina (3000rpm 120x38) megteszi a hatását.
Jó "kis" configjaid vannak, remélem 1x eljutok oda (arra a szintre) én is..(#16806) bzs73:
Üdv!!! (alakulnak a dolgok..jaja
)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest