Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lipi67

nagyúr

válasz barnam_ #10616 üzenetére

Sokkot kapott:) Majd észhez tér,egy elem ki -összezár stb..trilógia. Utána 1 modulullal boot, majd meállítod, kicsit több feszt adva aramoknak és az mch-nak. Ment és kilép. Ugye ilyenkor bootol, de Te még dos-ban powert nyomod pár mp és leáll (megvárhatod amíg feláll, de minek) Beteszed a többi ramot is és hajrá.
    Igen, szerintem sincs bajka a procidnak, lapnak se, de lehet, hogy fárad kicsit. Nálam régebben úgy jelentkezett először, hogy több feszt kért a ram. No, azt hittem azok haldokolnak, de más (u.olyan lapban ) simán boot, nálam meg csak csipogás, ujraindulgatás. Majd ha több feszt adtam biosban, akkor mentek mint az ágybaszarás.

Ezeknél a feszeknél már az a baj, hogy az a sok idő, amíg a borda felveszi a hőt a chipsetről, már ott a bibi. A ventik már későn fújnak. A mostani ventijeim is hőszarosok voltak, minek? Gondolkodtam:
    -Ott forog 600-as fordulaton én meg adom a procinak az ívet. A TRUE kva jó hűtűtő, fel is veszi hamar a hőt és..és amire a venti érzékelője rádöbben, hogy meleg a borda (ott már kell azért hogy forró legyen a borda, hisz az érzékelő kb 2cm-re van tőle) Szóval addig rég fagyok, stb..Így lecsíptem a drótok végéről az érzékelőt és a 2 drótot összeforrasztottam, így bootnál már 2600-as fordulaton indul a TRUE 120*38-as ventije. (ez nem 1,6-1,7v-nál van.) Ha tudom, hogy van értelme és esélyes, hogy jobb eredmény legyen, és mch is 1,56körül kap majd, a vtt is 1,5v körül lesz, no meg a proci is 1,55v körül, akkor ..
    Reggel ablakhoz teszem a kikapcsolt gépet, és fagyogat magának délig. Fejben persze megvan a tuning..Délben bekapcs, bios 25mp, +feladatkezelő 10mp+ ET615 mp és hajrá. Vagy sikerül, vagy nem. (Ezért útálom a dmarkokat, nemtom már melyik az a mocsok aminek a végén van 2db sound test. No az szopatott..Végigment minden és a 2. sound test-nél a vége előtt 3mp-cel fagyás..Addig bírta a cucc. Ilyenkor táp kikapcs, fél óra pihi és újra. Persze az a szemét mpost 5mp -cel a vége előtt fagy. Na ilyenkor ..cigi:)

Új hozzászólás Aktív témák