- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
krammerka
őstag
felment, nem rossz,nézzétek meg,egy-két adat el van csúszva,de az helyrehozható szerintem
-
krammerka
őstag
válasz
akoska07 #1360 üzenetére
várjál,úgy kérdezz,hogy én is értsem
Az adatokat az office world-on keresztül szerkesztem meg,oda kellene beszúrni egy plussz oszlopot,és akkor már mehetnek is az új eredmények.
A kész táblázatot tudom kezelni,illetve az adatokat feltölteni a szerverre,magával a táblázat szerkesztéssel vagyok bajba.Annak meg örülök,hogy anyámat sikerült lefoglalnom valamivel,apám elvesztése után eléggé magába zárkozott
-
krammerka
őstag
válasz
kicsigeri #1357 üzenetére
igen,csak a szerelgetés.............,meg lenne még egy 2160-as procim is(anyám gépe),szintén egy G33-as lapban megy kb 1 éve 3400MHz-n.Az is egy brutál darab,csak nem volt lehetőségem sokat tesztelni,mert anyám(aki most 62éves)nagyon ráérzett a netre,és nem lehet elszakítani a géptől
A lista bővitéssel kapcsolatban: kellene a segítségetek a szerkesztésben,mert mint mondtam én már csak használom a készre szerkesztett táblázatot.
-
-
krammerka
őstag
-
krammerka
őstag
Jó reggelt Barátaim!!!
Békés,eredményekben gazdag,Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!!!!!!!!!!
-
krammerka
őstag
válasz
Motion_Blur #1270 üzenetére
hiányos a teszt................
ákoska: természetesen nem a versenyről szól,de azért lehet benne egy kis izgi......
kicsigeri: eredményeid javítva
-
krammerka
őstag
válasz
akoska07 #1249 üzenetére
Jó reggelt!!
Igen,köszi hogy szóltál,javítottam
.Felraktam a max üzem opcióba az eredményedet,de az még minig hiányos..............
fekeandrás: E1200 tényleg jó proci,de valamiért tartanak tőle az emberek,gondolom a régi celeronok megitélése alapján.
Kiky007: írd le a szükséges adatokat,és megy a listára az eredményed
-
krammerka
őstag
Jó reggelt!!
ákoska: felraktam az eredményt amit belinkeltél
A max üzem az nem felel meg,hiányos.kicsigeri:szedd össze az eredményeidet,és már tolom is fel
-
krammerka
őstag
Helló srácok.
Nem kellene egymást marni feleslegesen,ez a topik szóljon inkább a jó csapat,barátság,tuning melett.
-
-
krammerka
őstag
Srácok!!!
Igérem nemsokára visszatérek,csak elég nagy gáz van a magánéletemben,és ez kissé tönkretett.
De talán mostanra összeszedem magam,és az eredményeiteket.
Főleg hogy egy hónapig itthon leszek szabin,úgyhogy lehet tolni majd az eredményeket. -
krammerka
őstag
válasz
Motion_Blur #1069 üzenetére
Nem felejtlek el
,fent vagy,viszont hiányzik pár adat
-
-
krammerka
őstag
Jó reggelt!
Zoltánom,a Te eredményeddel kezdtem a frissítést!!
Természetesen a többieké se marad el,légyszíves jelezzétek ha valakit kihagyok,nem szándékos.....................syC: a képed alapján csak a feltételmentes opcióba tudom berakni,hiányos.................
-
krammerka
őstag
hétvégén remélhetőleg már leszek
1000. hsz-m
-
krammerka
őstag
Barátaim!!!!
Elnézést mindenkitől,mostanában elhanyagoltam a topikot.Sajnos itthon elég nagy a gáz,azt próbálom megoldani...........................
De holnap nekiülök,és felrakom az elmaradt eredményeket -
krammerka
őstag
válasz
Motion_Blur #1008 üzenetére
Nagyon szép eredmény,estefelé felrakom
-
krammerka
őstag
Helló!!
Tessék tuningolni!!!!!!!!!!!!
Itt a hideg,mehet a fesz -
krammerka
őstag
Szevasztok.
Haver szerez nekem egy AC Freezer Extreme hűtést,kiváncsi vagyok mit tud,csigi barátunk szerint jó cucc.
Eladom a Zalmannt,az ő helyére kerül a freezer. -
krammerka
őstag
Jó reggelt,ma elég hideg van,lehet tolni a feszt bátran
-
krammerka
őstag
nem létezik ma már egyik sem
,becsület/hűség........................
Imi: a feltételmentes max oc/max fsb oszlopokba mehet az eredményed.
Pont erre utaltam tegnap,hogy feleslegesen senki ne dolgozzon,csak egy kis odafigyelés ,nem nagy dolgokról van itt szó,amit teljesíteni kell........................... -
krammerka
őstag
Sajnálom,de nem felel meg a feltételeknek egyik screen sem,hiányzik a cpu-z/ram fülecske(és ez nem kötekedés hangsúlyozom)
Zé Mester: amit Te művelsz..............le a kalappal.Ezt már akkor is néztem,és megjegyeztem,amikor az E1200-as cerkával felkerültem a vilárekord adatbázisra,de sokáig nem örülhettem,mert le lettem taszajtva onnan qrva gyorsan
-
krammerka
őstag
serito: a Te eredményed...........fasza,grat,frissítve!!!
-
krammerka
őstag
Emberek!!!
Itt vmi óriási nagy félreértés van!!!!
Takhanto:
"Akkor ez milyen topic???? Ne idegesíts már,cpu-tuning.... jól olvastam vagy sem?"
Összekevered ezt a topikot,a szájbarágós topikkal,és még reklamálsz.Segítünk mindenkinek akinek csak tudunk,de azért a stílust jó lenne megtalálni.Az adatok össze vissza jönnek,hiányzik róla cpu-z,everest,meg mit tudom én,fpo,vid.
Ez így nem fog menni,ameddig a táblázat a 21xx-es procikkal foglalkozott addig kőkeményen be volt tartva minden feltétel.
És ez így lesz ezután is.
Szerintem nem nagy kérés ez,ezért megkérek mindenkit,hogy nézze át az eredményeit ,főleg amik most érkeztek,kell hozzá az összes olyan adat,ami hiányzik,és akkor senkinek nem kell feleslegesen dolgoznia.
Hiába szép egy eredmény,ha hiányos.fagy53: az 1,2v-os eredményednél az everest 1,22V-ot mutat,amiért nekem anno ugyancsak nem fogadták el az eredményemet.
És ez nem kötözködés,ne érts félre. -
krammerka
őstag
nincs fent 2200-as eredmény,sajnos kihalófélben van a 2000-es széria,ezért is kell az eredményed.
Nincs limit a bekerüléshez,lényeg az adott feltételek betartása.A szükséges progikat bárhol megtalálod(cpu-z,everest,orthos),de az oldalon is fent van.
Ja és miért kell megvárni vele a karácsonyt?Mivel még nem tesztelted a procit,ne ugorj bele a közepébe fejest.Nézd meg mit tud feszemelés nélkül
-
krammerka
őstag
jaja
Haver cserélt egy Giga lapot egy DFI-re,7200-as alá,ami az enyém volt régebben.Csak volt benne egy kis baki,a Giga lapban a proci foglalat egy-két lába elgörbült,valszeg amikor kiszedte,az új gazdája is csak otthon vette észre,és vissza kellett adni a DFI-t.Ezt csak azért írtam,mert örültem volna egy olyan tesztnek,amiben a 7200 egy fasza lapban megy.
Kár érte,biztos nagyot ment volna................... -
krammerka
őstag
szevasztok barátaim,látom zajlik az élet,míg én dolgozom
,8GHz az szép
kicsigeri ezzel a képpel dobd fel az aprók közé,indulásnak 40k
-
krammerka
őstag
-
krammerka
őstag
CPU mag,VTT,Északi híd,ramok.Még ami érdekes lehet,hogy a táp megtartja-e teszt alatt a +12V-ot
Sajnos nem mindegyik Everest mutatja az összes értéket,de általában látható ami fontos lehetOHardy: jól észrevetted a difit,de jól csinálta,ugyanis néhány hete felvetődött ez a dolog,hogy mi legyen az 1-es opció?És maradtunk abban,hogy teszt alatt a saját vidjét mutassa a cpu-z.
Az első tesztek úgy készültek,de most már ez a felállás
-
krammerka
őstag
1.8V teszt erejéig tehet kárt Orthos csak 81/90/92 kb 2 perc után... tönkre teheti vagy ha nem meleg akkor birja..?
Ebből gondoltam hogy melegszik,de ha nem akkor annak csak örülök
fagy53: tulajdonképpen jó ami a képen van,kivéve az Everestet,mert azt nem az érzékelőkre állitottad,így nem sok minden látszik rajta,ami számunkra fontos lenne.....................
Ha nem gond,javítsd már légyszíves
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 9 7950X3D 16-Core 4.2GHz (128MB Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor!
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7 9700T - TDP 35W - 8mag/8szál - Eladó!
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest