- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
Új hozzászólás Aktív témák
-
kimi02
őstag
Ki pakoltam a cuccost. De , hogy minek.? Mikor itt csak -1° fok van. De az embert hajtja a vágy
Max OC-t meg sem próbáltam . Helyette az 1.25v-os opciót néztem meg.
Ilyen eredményre jutottam.
Q9550&1.248
Még jó , hogy van egy plussz monitorom, és nem kell mindent le cipelniA multkori tesztnél is majdnem ilyen hőfokok voltak nyitott ablaknál.
Csak lenne olyan -15°fok körül
Majd egy frissitést kérhetnék ?
-
kimi02
őstag
válasz
lizakattila #11385 üzenetére
Kösz
-
kimi02
őstag
válasz
lizakattila #11381 üzenetére
Privi
Nekem nem jött
-
kimi02
őstag
válasz
lizakattila #11381 üzenetére
Mennyibe "fájt" ez a rendszer ?
-
kimi02
őstag
válasz
lizakattila #11378 üzenetére
Megy ez rendesen
Grat az eredményhez
-
kimi02
őstag
Szerintetek valós 1.35v-ot LLC-vel loadba használhatok ha ki rakom a cuccost ?
Az 1.35v-os opciót akarom meg nézni
De az LLC-t használni akarom ,mert anélkül nagy a dropp , ( meg szerintem stabilabb is a rendszer ).
-
kimi02
őstag
Most telefonáltak a gariból , az UD3R-es lap helyett akarnak valami Asus P5G41-est adni. Na hát azért hülye nem vagyok
-
kimi02
őstag
Na megyek már feküdni . Jó Éjt mindenkinek.
-
kimi02
őstag
válasz
lipi67 #11322 üzenetére
Most 14k-ért látom a pc-gear-ba. Hát nem tudom , hogy mi legyen lehet marad a mugen , az a baj errefele senkinek nincs ilyen féle cumója , meg a haveroknak se , hogy ki tudnám probálni a Thermalright Ultra 120 Extreme-t.
Az én környezetembe senki sem ilyen számitógép "buzi" mint én
.Na meg persze ez a csóró világ
-
kimi02
őstag
válasz
Sziszifeca #11305 üzenetére
Én is csináltam másik tesztet , oldal lap levéve igy már más a helyzet. Már csak 3°c az előny.
Nem tudom lipi , hogy csinálta zárt ház vagy sem.
-
kimi02
őstag
Ha este lesz olyan -8 vagy -10 körül akkor ki pakolom a cuccost. De nem reménykedek benne mert most is csak +1 fok van.
-
kimi02
őstag
válasz
lipi67 #11249 üzenetére
Kösz a tesztet !
Akkor ezek szerint 7° fok a különbség a True javára.
Nekem Ilyen hőfokok születtek 21° fokos szobába Pedig aztán az én Házam meg van támogatval rendesen ventivel.
Meg a te VID-ed elég alacsony az enyémhez képest , akkor nálam lehet még javulna is a proci hőfok még jobban, a VID is magasabb meg a ventik is dobnának még rajt szerintem
Hát most elgondolkodtató a helyzet , lehet cserélni fogok.
Ja , és zárt házba volt ?
-
kimi02
őstag
-
kimi02
őstag
-
kimi02
őstag
válasz
lipi67 #11224 üzenetére
Meg nézhetnéd nekem mit tud a hűtő, ugyan azon a beállitáson. Petya már nézte de kiváncsi lennék nálad is. BIOS-ba adjál neki 1.22500-at LLC-vel az lesz 1.184v prime alatt és 471*8.5-ös be állitáson kéne nyomni egy 10 perc primet hogy mik lesznek a hőfokok. Én is nyomok egyet ugyan ezen be állitáson és meg látjuk a két hűtő közti különbséget. Ja és a szoba hő legyen 22-23 fok között ,ha ezt meg tudod oldani már mint a szobahőt.
-
kimi02
őstag
Azt hiszem holnap ki pakolom a cuccost, ha valami hidegebb lesz este. Eddig lusta voltam ki vinni, de holnap meg ejtem a dolgot persze csak akkor ha hideg lesz
-
kimi02
őstag
Tudom , hogy OFF de azért kérdezem mert itt vannak nagy tuningosok !
Szerintetek a Mugen 2-öt meg éri le cserélni egy Thermalright - Ultra120 Extreme-re , vagy egy Prolimatech Megahalems-re ?
-
kimi02
őstag
Egy kis tuning VID/BIOS alapfesz.
Majd egy frissitést , ha kérhetnék
-
kimi02
őstag
-
kimi02
őstag
-
kimi02
őstag
A táblázatot nem lehet meg nézni
Másnál is gond van vele ??
-
kimi02
őstag
Ezen kár vitatkozni , nekem a Q9550-es procival és a HD 4870-es karival van olyan játék ami bizony nem megy tökéletesen full maxon, ez van
De az ő gépe meg viszi
zakroland : Amúgy milyen cuccod van ??
-
kimi02
őstag
Boldog Új Évet Kívánok Minden Kedves Fórumtársamnak!
-
kimi02
őstag
válasz
hackeeeee #9298 üzenetére
A kártya nem melegszik mert mikor még nálam volt a gép néztem játék alatt, és csak langyos volt.Itt a hűtéssel nincs baj ez szinte biztos, valami más van, és ha nem játszanak akkor pedig tökéletesen müxik a gép. Én arra gondolok , hogy játékoknál kell a graft és nem birja a táp. És ettől fagy le ,vagy újraindul.
Ilyen elképzelhető ??
zakroland : Inkább a szerkesztés gombra figyelj !
Meg tudod itt általába segitőkész emberek vannak azért kérdeztem itt
-
kimi02
őstag
-
kimi02
őstag
Sziasztok !
A havernak most raktam össze egy gépet , Giga EP43-DS3L alaplap , E5300 proci , Corsair ramok 2*1GB , és egy HD4850-es kari.
Az a problémája ,hogy játékoknál fagy a gép vagy újraindul neki , szerintetek mi lehet a gubanc ?? Ha tudnátok valamit segiteni meg köszönném !!!! Nekem van egy tippem 90% , hogy az a baj, de szeretném a ti véleményeteket is ki kérni
Itt sok szaki van
hackeeeee :
Nem, 2 slotos
-
kimi02
őstag
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kivánok, minden ide látogatott kedves fórum társamnak
-
kimi02
őstag
Na , lett egy kis valid nem nagy szám de ez van Q9550@VALID , akoska majd légyszi frissiteni
És valid után meg táltosodott a procika Q9550@1.248 , majd ezt is légyszi az 1.25v-os opcióba frissiteniJa és a Max FSB-t is
-
kimi02
őstag
Na ablak már nyitva szépen hül a levegő.A proci 16 fok de úgy nézem ettől lejebb már nem mér a RealTemp, mert nem változik a proci hőfok
Everest Cpu 8fok
-
kimi02
őstag
válasz
Sziszifeca #8933 üzenetére
Hát nem tudom , de lehet mindjárt ablakot nyitok
-
kimi02
őstag
válasz
Sziszifeca #8891 üzenetére
Hát én is félek a fesztől , meg lehet, hogy meg feszelem aztán utánna meg majd nem akar úgy menni mint eddig.
Ilyen elő fordulhat ? Valaki tapasztalt már ilyet ?
-
kimi02
őstag
válasz
Sziszifeca #8887 üzenetére
Hát én is féltem a procomat , mert az enyém is egy jó darab
De ez a valid is izgat , hogy mennyit menne ,de nem nagyon merek bele vágni. Majd még alszok rá 1-et
-
kimi02
őstag
válasz
Sziszifeca #8880 üzenetére
Még a cpu feszre gyanakszom , hogy 4.5 Ghz-hez kevés a biosba be állitott 1.45 amiből lesz olyan 1.4 körül , de többet nem merek neki adni
Pedig ablak nyitva volt
-
kimi02
őstag
válasz
Sziszifeca #8878 üzenetére
Hát én is igy vagyok, mondjuk nekem 4.5-ön indul csak amikor tölt be a windows le fagy egyből
-
kimi02
őstag
4.5 Ghz-nél be fagy a rendszer bootolásnál ha validot akarok csinálni. Szerintetek minek toljak feszt ? Jöhetne valaki nagy validos aki segit , Pl : lipi
sziszifeca :
Neked milyen feszekkel sikerült a 4.46 Ghz ??
-
kimi02
őstag
Javitás Q9550@VALID, akoska majd ezt légyszi
Javitottam , Max FSB és Max OC . Köszi.
-
kimi02
őstag
Akoska : Majd a max fsb ,és max oc-be légyszi ha meg kérhetlek
Q9550
-
kimi02
őstag
Most végeztem a bor fejtéssel is , anyag van bővenn.Meg egy kis sárgabarack pálinka
Az én szabadidőm ki számithatatlan sajnos , én meg rendezném csak nem tudom mikor lesz szabadidőm , max 2-3 nappal elöbb tudnám meg mondani
-
kimi02
őstag
Már annyira isztok , hogy EZT meg már figyelembe se veszitek
-
kimi02
őstag
Csináltam egy kis validot. De ha ettől feljebb emelem az FSB-t akkor egyből fagy, a VTT : 1.28v , az MCH : 1.44v. Lehet , hogy a 2*2GB ram miatt van ?? Talán jobban menne ha 2*1GB-al nyomnám
A cpu fesz az nem befojásolja adolgokat mert próbáltam. Ja és a VTT-t is emeltem és ugyan az. Én az MCH-ra tippelek. Szerintetek ??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen monitort vegyek?
- Motoros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Renault, Dacia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest