- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Ilyen merészek vagytok!
Bevallom,én ennyire(1200)se gondoltam,nagyon nem.
A rev.2-es reaperjeim 2v-on 1180-at mennek,de 2,1v-on(gyári fesz)se akarnak többet eddig..
S ahogy nézem,nagyobb fesz inkább rontani fog a helyzeten.
Fura,nem?(elvileg 2,1-2,3v)
Gyakorlatilag:1,78v/1088MHz
2v/1180MHz
meglepő..(kben nem melegedik) -
lipi67
nagyúr
válasz
ADAM1337 #2387 üzenetére
Szép eredmények!
Lenne egy kérdésem!
Mikor kezdtük,voltak szabályok.Pl.1,211-se fért már bele az 1,2-be u.úgy mint ahogy az 1,3-ba se fért bele 1,288!!!
Másik:Hiába volt tűréshatáron belül,ha nem uazt mutatta a cpuZ és az everest akkor nem lett elfogadva(vagy ha vmelyik hiányzott)-Ezért jó,ha 3 tizedesre van állítva az everest!!!!
Viszont ezeken kívül semmi más nem kellett.
Most mi van??? EZEKET MOST NEM MIATTAD KÉRDEZEM!!!Eléggé szétszórt lett ez a táblázat,ezért.Nálam kvra nem mind1,h van e pl.real Temp(dobott már el miatta),s az se hogy 1,2 vagy 1,216.Az utóbbi kvra más!!!!Biosban 2 szint!!!(vagy 3!)
krammerka:Semmit sem tudok frissíteni,kva vírusom van,s nem érzékeli semmi!!!Kivéve office
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #2379 üzenetére
1:1-ben 840-860 között lesz kb a vége..-erre értettem-
reméljük,h nem,de most kb 95%esélyt látok rá.Nekem olyan fura volt.A csúcs Ascent redline 1000-ren(1000-res is)atomstabil.felette már memtest alatt bizonytalankodott 1040-en is,s 180 felett..mint akit elvágtak.Mintha direkt le lett volna szabályozva.S nem csak nálam volt hasonló.Sajnáltam is,mert olyan szép volt -
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #2338 üzenetére
Ha ez a felhozatal akkor sima UD3R
reaperem sok volt(most is)de..nem mondok semmit inkább.Olyan hihetetlen nagy a szórásuk,ha úgy menne..szidnál.
-sztem kben talán a legjobb ramok!-
a rev1-es jobban húzhatóa rev2-nél,de a rev2-esnek meg alig kell fesz
rev3-asom még nem volt -
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #2334 üzenetére
8xxx-ben van olyan nézet is,h p35 jobb ilyen szempontból.Sajna uazzal a procival nem teszteltem a 2 lapot,igy biztosra nem tudom.Sőt ..bár jóval alacsonyabb a szórás de 2 db 1forma lap nincs.Nem ezeknek a gigáknak nagy a szórása,a régi IP35-E lapom..az volt kis különc.Talán ezért nem varázsolt el eddig cpu tuningban a Giga.Ez viszont nem zárja ki,h a legjobb tuningos p45-ös lap legyen!(sokak szerint az az UD3R/P)
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #2332 üzenetére
Hát..kb:
Megjelenés:5ös
Felszereltség:5ös
Elrendezés:4,5(az elem lehetne jobb helyen is)
Hűtés:5ös
Memkezelés: Brutál jó!!!!! 5*
Bios:csicsás,kicsit parasztvakítás.Elvileg ránézésre nagyon ki kell ismerni,gyakorlatilag a fele funkcó nem ad pluszt,de 1 helytelen beállítás kinyírhat ramot-procit.
CPU tuning:4,5-- Minimálisan jobb(de tenni kell érte)mint a p35-ös Abitom.Bár nem szimpi,de hazugság lenne azt mondani,h nem jó lap,sőt.Ebben az ársávban szerintem azért magasan a legjobb,talán felette is...
Nekem maga a csere volt taszító,mert én sose akartam csigabájtot csak Abitot.Így még ki se bontottam,már utáltam...
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #2328 üzenetére
Még nem tartok ott,nem néztem.Igazából ma délelőtt kezdtem foglalkozni vele.Ha 600-at nem,körbepisálom magam.Pont most mondtam Jómunkásnak,hogy reális elvárások lehetnek,hogy Super PI-ben 1M-en 9.00,1,35V-on 4,5GHz,Prájmolni tudjak 4,7GHz-en és legyen egy valid 5100MHz fölött.Csak ez még sok meló....
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #2326 üzenetére
A reaperek nem mennek 4-4-4 en
Most CB R10-et néztem 4600MHz-es proci,ramok 1160-on 5-5-5-18-on
[Tessék: CB R10 8500@4,6GHz]
-
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
Meg még 1 [javítás 4465MHz]
-
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
CB R10 4417MHzE8500/1116MHzOC Reaper id: 5-5-5-15[link]
-
lipi67
nagyúr
3as opció
[8500@4417 1,35v] -
lipi67
nagyúr
Több eredmény kellene,s majd látjuk.(sztem)Ha lenne uolyan procival vagy 5-6..okosabbak lennénk.
Magánvélemény:Sztem a srácnál nem ok valami,mert azért a Cb R10 eléggé elfogadott teszt szerte a világban. -
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #2296 üzenetére
Nekem is ez volt az első gondolatom,de elvetettem.El mert nálam is volt ilyen(Super PI-n)hogy 10ed mp után indult be,s ott az sokat számít.Itt nem hinném,s azt se h folyamatosan 2GHz-en ment.Hogy mi lehet,nemtom.Az 1,5..na ott lehet a bibi
Antrong: Köszönjük az észrevételt!
Ezt a "zsír"-t olyan olajozottan,gördülékenyen,frappánsan írtad le,minden betüjéből árad a rutin.
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #2292 üzenetére
áááá
nem keveslem,s nem is a sok pontra megyek,csak tudni szeretném,h mi befolyásolja a tesztet!
Elvileg nála uaz kellene lenni a procinál,a vga nál meg jól meg kellene h verjen.Mincsúszik el?
Mert ha ilyen meglepő eredmények vannak..értelmetlen vele tesztelni.
Nálam a ramok :reaper 1150 2x1 giga de csak 1066-on 5-5-4-14 -en mennek.MOD:Jó is az!Mi is lesz pontosan?
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #2285 üzenetére
Nálam 1066-on mentek a reaperek 5-5-4-14 en pl.8-on
ja,all test.Mod:Látom a linket!Az milyen proci-vga -ram?
Aggregátor: Na,ezt át kell nézni!mod:
sztem alap az érdekességnek jó,h mit tudnak 1es procik,de a táblázatba a csövön kifértet kéne tenni.Nem?(ha 2 adat,aszzsem nagyobb a zűrzavar)-bár fene se tudja.. -
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #2248 üzenetére
Már"csak"össze kellene lőni.Majd jövhéten megküldöm,a hétvégék..macerésak.(gyerekek)
A magas vid..remélem 5GHz feletti eredmény.S remélem,16v-ot csipázni fogja(akkor kap 1,7-et is,csak fagyna reggelre...)Ha 1,3-1,4-en nem sok pluszt hoz..akkor hagyom a fenébe.Esténként meg nézem ezeket az alacsony (vid)alulfeszes 1,2)-es opciókat.
Te!akkor CBR10-et most mivel csináljak?Alapon? -
lipi67
nagyúr
Üdv!
Technikai okok miatt(és részben a hülyeségem miatt)2-3 napig nem tudom frissíteni.Krammerka is eléggé behavazott(nagyon),de ez átmeneti állapot,azon vagyunk,h orvosoljuk.
Megértéseteket kérem,s előre is köszönöm!V.L.:Ha ez a kezdet,mi lesz még itt?Gratula!Szuper nagyon!!
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #2192 üzenetére
7xxx-et sosenem csíptem,de a 6750-es se volt kendvencem,igy objektív vok.Ami tuti:6750-es egy jó proci.feszemelés nélkül 3,2GHz megvan,s azért az a proci erős ott.7200 újabb-jobb,100-ból 99 ember azt mondja h azt!
Az az egy meg én vok aki azt h ne..Gondolom árban a 6750-es olcsóbb!? -
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #2174 üzenetére
Most vettem észre,gondolom 1xre írtunk.Még a doboza is!!!!
Sőt a tulaj(aki borsodi volt)elérhetősége is.
a Proci VID-je 1,225v-volt.
Az új tulaja meg Chibo,s "L"-es alaplapban is 3,8GHz-en szaladgált a procim,gyári hűtővel.(nálam 9*425-ön bootolt..)
bagira meg akarta Tőle venni,de nem adta el.Valamit tud az a proci.. -
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
na..lett 1xü.ha jobban tetszik marad ez,ha nem..csináljatok mást,
(jó fehér..)
-
lipi67
nagyúr
Krammerka!!!
Jó lenne ha Bon3ss-nak is küldenél egy krisét,hogy a táblázatuk tervezése(opciók)közben látnák,h mi s hogy fér el!S meg is csinálhatnák úgy,ahogy jó nekik!
-Ez ..kivételesen demokrácia!! Ti(mi)döntötök,nem magántulajdon.Legyen olyan ami mindenkinek tetszik!!!
-most mennem kell,mert ilyenkor apának kell lennem!
-
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #2150 üzenetére
Ok..Szerintem az kvra parasztos,ez meg konzervatívabb,de nekem mind1.Bevallom önző voltam,elmondom,h miért!
nappal gépezni egy dolg,nemtom milyen,mások gépét csinálom akkor.Iccaka viszont a halvány színektől szó szerint könnyezik a szemem.Alig látom,zavar.Nálam a legjobban a kék szin jött be,azt este 9-től hajnal 5ig is bírja a szemem.No nem rikító kék,inkább ilyen elmosott,szürkített,vagy az acélkék.
Ezért lettek ilyenek a szinek.A fehér meg..Most beszéltem Krammerkával,h jó ha van utalás a hivatkozásra,h más opció is elérhetó,kell a csík.(sztem).
Hogy miért lett fehér..nemtom
De a krisé krammerkánál,kérd el,színezd át ahogy gondolod.Nőkbe van izlésem,másban..Nekem fari is csak Levi's,kabát csak Bomber,cipő csak martens.Nem vok nagy esztétikai inyenc.Bár sztem ez nem is rossz.(Nálunk a falakat is acélkékre festettem le
fekete-fehér?(bár azt én nem csinálhatok,tőlem rasszizmus lenne!) -
lipi67
nagyúr
Soronként:
Szóval a téma adott,csak alanyok kellenének..-A táblázato rublikáját nagyíthatom,elférhet.Jó ha informatív,igaz,ne kerüljön előtérbe,s ne terelje el a figyelmet az eredményekről.
-Mivel a procikat nagyon nem ismerem,így az opciókhoz nemtok hozzászólni.
-100%-os stabilitást úgy se lehet.Attól még,hogy prájmolnánk órákat,az se lenne mérvadó.Ne úgy tekintsd mint referencia,inkább mint kritérium.Aki átcsúszik rajta,az bekerül.Jó lenne ha ott maradna a 30perc.Azt mindenki kibírja,s ha közben 28.percben eldob..még van kedve az embernek újrakezdeni?ha ezt háromnegyedóra múlva teszi,nem biztos(ez van).S megint támadási felület is lehetne,hogy Intel miért különb?Azoknak miért elég 30perc.CB10-nél..Azon gondolkodtam,h jó lenne 2 teszt.1alapon-Itt megtudnánk egy proci valódi erejét különböző lapokban.(ha lenne eltérés)egy meg ..ami a csövön kifér.
-
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #2124 üzenetére
Azután még csak csak hívhattál volna,de [ezután..
nem
]
Ákoska
Tildy régebben megigérte,h csinál nekem .Szóltam neki,h megteszi-e(nem az avatar miatt),megtette.Csak közben..nem lettem rá méltó.. -
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #2121 üzenetére
Zaklassátok,
-Biztos frissíti.(lehet,h elkerülte a figyelmét,ha újra belinkeled(belinkelitek)talán hamarabb megtalálja..
Bon3ss: Köszi az infót!
Ő tudja majd onnan korigálni,én innen nem..
Sikerült valami megoldást találnotok az AMD procikra?MOD:Ja!Az Intel opcióknál a sakkos kütyü (fritz)nem jött be,s mivel eddig jobbat nem találtunk Aggregátorrral a proci tesztelésére,bekerült a Cinebench R10.
Ha nincs jobb ötlet,marad,de ha gondoljátok ki is kerülhet. -
lipi67
nagyúr
válasz
winfier #2107 üzenetére
Hali!Nem volt miről írni.Meghaltak a reaperek-csere.elkezdték a kékhalált majd már csak 1 modul,az is 1066-on,1 óra múlva már csak 800-on..Nem kaptak feszt csak 2,1v-ot ,el se kezdtem kiteszteli őket.Nem is melegedtek.Most kölcsönramról írok..jövhéten csere..
Üdv a klubban! Szép!
-
lipi67
nagyúr
válasz
winfier #2085 üzenetére
Ne morogj de..: Persze h 2 teszt futott 4gigánál ,hisz 2 gigás modulok,s modulonként 1-1.Memtest: Mikor elindítod s nem pörög,az azt jelenti,h kritikusan a vége felé jársz(mit bír azon a beáll.a ramod)Meg fogom nyígatni őket,csak magamra(erre)sose jut időm.
(#2089) krammerka :Még semmi!Küld uígy,csak citromra akkor.-nem leszek törpapa
-
lipi67
nagyúr
válasz
winfier #2076 üzenetére
Ennyi?Szép eredmények(ram)majd megnézem a reaperek mit tudnak(ennyit remélem
-mert megérdemlem-
Azt áruld már el,h a 4x1gigásnál hogy jött ki a 4x1giga 3 modullal?(annyi memtest fut)
-ez azé'vót,h ne legyen már olyan jó napod!-
Kvajó kben a ram is,meg a nemtommid(géped?-618-)Str8 sk8r:Idő van!Köszi h szakaítasz rá időt!!!
Lacpac:Elhiszem,h melegedik nagyon,de nem is kell mindent végigzongorázni,csak amit kedved tarja.-Meg tudsz-én is napokat szívtam 2180-nal mert nem bírtam belőni 1,3V-ra..
Aggregátor: -
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #2063 üzenetére
Jó estét!
Bealudtam,annyira felizgattak ennek az "ablakbólkidobáloscsibésznek"az eredményei.)
krammerka:Én semmit se nem kaptam ám őled!(ok sört igen,mikor Tildy levitt)winfier:Hogy mit tudnak azok a csudaramok!!!
Gyuri,Bon3ss,Str8 sk8r: Látom,kiokoskodjátok hamar.
,Jó lenne ha a feltételek(prime stb..maradnának,h valami 1ség legyen benne.1óra ..sztem nem sokan fogják végigülni..)Ha megvagytok,majd úgy is mutattok 1 mintát.gy lenne az igazi,h már eredmény is lenne benn.Elmondom,h miért.Ha vki kedvet kap elkezdi,s tuti,vagy ez,vagy az lemarad róla(pl.egy everest)S ha 3x lesz visszadobva,h "légyszi pótold"-megunja és úgy lelép,h ihaj!
Sok sikert! -
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #2057 üzenetére
Csak átláthatóbb lenne ha zömével eredmények lennének.
Basszus..Én is kva trehány voltam.(igaz kb 2 óránként rendszerösszeomlás..-ez a tuning)-a héten kijavítom a táblázat hibáit.Ha majd kész leszel a frissítésekkel,vmikor(nem kell ma)küld át!
winfier: Most tettem be a reapereket..szedd össze az eredményeidet,hogy lássam,s legyen motíváció.Ha nem tudják azt amit a tieid..-megyek az ablakod alá és összeszedem!(le ne önts közben valamivel!)
-
lipi67
nagyúr
[B]Srácok!Légyszi figyeljetek már picit!
Most pofoztam fel magam,mert értelmetlen dolgokat(itt azok)írtam be ide.Nem szigor vagy vaskalaposság miatt,nem vagyok híve a"csak tényeket"topiknak,sőt!Viszont:Most nézegettem s rájöttem,kvra szar!!!Nem nekünk,Krammerkának!Olvasgathat estig szegény,míg megtalálja a beküldött eredményeket..
Csinálni kellene egy ilyesmi topikot,ha van igény(van bőven,csak a társaság más)de neki sokkal könnyebb dolga lenne,ha átláthatóbb lenne,s inkább csak eredménybeküldésre használnánk.(vagy táblázat módosítási javaslatokra).Én se nem vettem ám észre,h mennyit pofázok a semmiről,gondolom más se.Most döbbentem rá,h szegény krammerkánk dolgát nehezítjük minden nem ide illő hsz-szal..[/B]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- Android szakmai topik
- Internet problémák
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest