- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
barnam_
nagyúr
válasz
darál0w #10310 üzenetére
Köszi, próbáltam több cpu fesz-el is (1.7v), de nem ment. VTT: 1.45v, MCH: 1.625v. Úgy néz ki hogy az FSB fogy el. Viszont ilyen VTT és MCH feszek mellett egész jól bírja az fsb-t a lap, 545, 550-et bír SuperPI, PCMark alatt. Bár hozzáteszem kinn -5°C van
nem tudok többet adni VTT-nek
+0.35v a max, az pedig 1.45 ha jól számolom.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #10286 üzenetére
Úgy csináltam mint előtte.... Mondjuk annó még a Nitrogon alatt volt, ott is amikor alá raktam a zalman pasztát bő 5 fokkal hűvösebb volt.. Na akkor megint szedjem szét? Ajj, unom már... Tele van a ... routerrel is sz*pok, most derült ki, hogy a wifi sz@r a notimba, szal kicsit má elegem van.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #10241 üzenetére
Naigen... Csak most van dolgom, úgyhogy most mára ennyi is volt.. Megpróbáltam még egy 4,6Ghz-t, úgy, hogy még adtam neki feszt, de asztal előtt kékhalál volt.. Szal tuti kevés vót neki, de majd mégegyszer megpróbálom.
Meg az MCH csak 0,1V-t kapott...
Aki illetékes, a lentit tegye majd be legyen kedves betenni max OC-be, aztán majd lehet javítok még rajta.
Mégegyszer a [link] Köszönöm.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #10239 üzenetére
Najó, tessék.
Elsőkörben.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #10235 üzenetére
4150-en elindul 1,2V-n, csak hibázik a prime..1,216V már lehet elég lenne, csak most 150-200mhz nekem nem ér ennyit, 1,168-1,184-en megy 4Ghz-t. Még asszem 4080mhz is megy ennyin, 4,1Ghz-n is asszem a 8k után eldobta a primot 1,2V-n.
Bár hogy most melyik a stabil 1,2V, franc tudja, mert alaplapon kb 4 lépcsőt állítottam, mind4-nél 1,2V volt terhelve, következőnél lett 1,216...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #10142 üzenetére
Mi a kukim ez? Tudod mi lehet a jó benne? Az, hogy 0,7alatti vid-del is kiadnak..Egy olyat kifogni, b@szottul hűteni és nyomni neki..huhh..jó lenne
_nekem egy brutal VGA kellene_ mind1 , h milyen, csak a saját kategórájában bajnok legyen. A baj az, hogy ha véletlenül talál az ember ilyesmit, lát 1-2 jó tuningeredményt tőle..na..megveszed, hazaviszed, megy is , minden ok, utána jönne a tuning és félútom már összeszemeteli a képernyőt..
(#10152) darál0w 4870-es paramétereiben kellene Te!
(#10145) darál0w :
sajna, most lépnem kell, 5től a törpéké a gép..Majd este, miközben főzöm a másnapi ebédet..(mert ugye lehet, hogy reggelre fagyni fog, akkor meg szarni az ebédre, bomber fel, ablak kinyit és hajrá
-
Bagira01
veterán
válasz
darál0w #10107 üzenetére
Annyira jó áron nem, nem bukok az a lényeg
Pár napja volt apróba i7 860 ES meg asus p7p55d deluxe rohadt jó áron, az kellett volna nekem, de matek szóbeli vizsgára tanultam. Bizonyos szempontól szopás h lecsúsztam róla mert hirdetett árnál jó 20k-val többet ért, más szempontól viszont jó h nem a gép előtt kotlottam mert meglett a vizsga -
Bagira01
veterán
válasz
darál0w #10104 üzenetére
ep45-ds3p-nél 500 lenne a wall , mikor ds4 550 körül is megy quaddal
Biztos nem a proci a wallos
Annyi értelme volt eladni, h kb egy hétig abba az illúzióba voltam, h vége a pc-nek stb. Nem mint ha ez most hosszú távú döntés lenne, csak egy kis elcsábulás
(#10105) lizakattila: Nem tudom h így mostanság e8400-ból milyen darabot fogok ki. Kb 2 órán belül kiderül, remélem a bontatlan csomagolás ismét csodát rejt
-
válasz
darál0w #10058 üzenetére
lehet csinálni jegesvizes hütést tesztekhez,csak jobban oda kell figyelni.
én kicsit megrémültem amikor megláttam a 3. képet.#10059 Erdei88 : Üdv!
asszem volt már neked HT-ON is ilyened.
+0.008V és ott a HT
az a fesz már semmiség ilyen MHZ-nél.
jók a hőfokok,nálad,mint mindig -
válasz
darál0w #10055 üzenetére
a második kérdés az,hogy minek volt a radiátor.
inkább még jeget tett volna a vizbe helyette.
pumpára az egyik cső ami szivja és a prociról jött volna vissza a másik cső.
közvetlenül vissza jegesvizbe.#10056 hackeeeee : én inkább bátornak mondanám,mint keménynek.
nézd meg azt a 3. képet.
én ennél jobban félteném a cuccaimat.
pedig én sem az ijedős kategóriába tartozom. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #10046 üzenetére
Hehe.
Nos, megnézegettem már az eredményeim...
HD4870, itt asszem 815/4000-ren ment a kari.
Gainward 8800GT Golden Sample, még a 4200+-os s939-es configban.- Lehet kár volt eladni annak idején
(jah ez 05, én m@rha.
)
Itt a 8800GT 06-ban. -
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #10032 üzenetére
Mi a f@sszal húztad? Durva.
Kben meg..ekkora tuzning mellett több pont járna. Lehet, hogy teszten belül hibázik, próbálj kicsit visszavenni belőle.
-Mindíg 1 időben írunk, ezért a félreértés
(nézd meg)
Én meg mindíg sorba megyek a hsz-eken, s úgy vszolok, írok rá, ezért 5 percbe ami belefér az módosítva van, ha meg nem akkor meg olyan mint most -
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #10014 üzenetére
dmark ok, mert minden alapon van.
ATI-hoz meg elvileg az MSI AfterBurner Overclock lenne jó, nálam az istennek se ment..(#10015) hackeeeee Szerintem szoftveresen is lehet
(#10021) akoska07 : Félreértettél! Neki van 2db alaplapja,s ha jól tudom a DS4-et használja. Gondoltam, kérdezd meg, kölcsön adja e. Minek kell megjönnie?
-
bolcsodal
addikt
válasz
darál0w #10017 üzenetére
Ez azért bíztató, mert a síma DS3-ban is kb ennyit menne szerintem. Úgyhogy prociból lehet egy Q8xxx-lesz a következő áldozatom.
Volt egy 32K-s ajánlatom egy 5750-re anno....de nem ertem belevágni, hátha idén olcsóbb lesz. Ma már lehet 26K-ért is 512MB-osat kapni, ami tán bőven jó lenne nekem. De várok még merre mozdul a 5770.
Élmény szinten mennyit jelent a quad a kis wolfihoz képest?
-
bolcsodal
addikt
válasz
darál0w #10013 üzenetére
Egész jó! Valami ilyesmivé akarnám fejleszteni a gépem egy távoli jövőbeni platformváltás előtt. Ezzel még ki lehet húzni egy darabig. Nem gáz az alacsony szorzó a Q8200-nál?
BIOS-ban mit kellett heggesztened a 463-as FSB-hez?
5770-nem lett volna jobb? Én is vacilálok a kettő között.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #9998 üzenetére
Hm, hát nem tom... Lehet a driver tilt le valamit, vagy nem tom. Én nem is ismerem...
@lipi: Nekem nincs gáz az ATT-vel, de nekem elég is az a bika, ami azzal ki jön a kártyából. Most tervezem lecserélni a hűtőt AC Twinturbo-ra, legalább nem is lesz olyan hangos mint most. Pedig Silent eff. hűtő van rajta, de 2000rpm felett ez is porszívó...
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #9969 üzenetére
Hát..én mertem remélni. Csak..most mi a francot keressek? 5xxx nem nagyon érdekel, 7xxx valamiért (nem tudom miért) mindíg ellenszenves volt. 8400, 8500-ös volt már, q9400-es is, szvsz..asszem majd egy platformváltás után válok meg tőle, de az nem i5-i7-es rendszer lesz, azt kihagyom.
-
barnam_
nagyúr
válasz
darál0w #9954 üzenetére
Na ha jövő héttől tényleg mínuszok lesznek, akkor én is várok.
Hát bírom hűteni ha a kinti levegő elég hűvösSzobahőmérsékleten nem játszanék ezzel.
Én is csak 2GB-val tuningolok, jobban megy mint a 4 modul együtt.
szerk:
és jut eszembe: max fsb-nél/oc-nál mennyit számít hogy 4 vagy 2 vagy 1 ram van benn? Szoktam látni olyan eredményeket ahol csak 1db gigás ram van. -
barnam_
nagyúr
válasz
darál0w #9950 üzenetére
Baszki a VTT az FSB fesz? Sose tudtam mi az
(vagyis rémlik valami korábbról)
Mch-t még ki is mértem multiméterrelA P35 90nm-s, szerintem 1.6v-t simán kibír.
Én sose mertem ezeknek sokat adni, mert azt hittem ez is olyan sok mint a proci és mem. fesz, amivel konkrétan ki lehet nyírni a cuccokat(2.35v és 3.35v)
Remélem holnap reggel/délelőtt hideg lesz -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #9927 üzenetére
Félreolvastam, bocsesz.
@Aggregátor: Multkor megpróbáltam ugyanígy 1,164V-n az 500*8-at, ment, primestabil is volt ,de fagyott a rendszer, ha olyan kedve volt, visszatettem mostani beállításra, pár napja állítgattam, na mondom megnézem megint, erre beállítottam, save bios, már el sem jutott a töltőképig, alapból 2szer restartolt.. Mondom jóvan.. Szal előfordulhat..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #9902 üzenetére
Én egyszer próbáltam ki, akkor mindenhogy stabil volt a gép, de ahogy ezt benyomtam, kapásból restartnál előjött a ki-be kapcs.. Aztán akkor úgy voltam vele, hogy letojom, nem kő.
Meg mértem fogyasztást.. Nem túl sok vizet zavart..
@lipi: Mivolt ott szilveszterkor, országjárás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PayPal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardcore café
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged