- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
skL86
tag
Köszi mindenkinek a választ,akkor nem nagy üzlet VGA-t váltani, húzom inkább a procit, van egy intel gépem is, talán abba érdemes pakolnom egy i7-et...ahogy olvasom a csgo nem szereti az AMDt, van általában 200+ fpsem, de sajnos néha bemegy az alá is..
-
skL86
tag
Sziasztok,
ha jól olvastam a korábbiakat a CSGO proci igényes inkább és nagy felbontásnál nyilvánul meg a vidkártya. Ezzel kapcsolatosan érdekelne, hogy van esetleg vkinek tapasztalata a GTX 1080 kártyával? Full HD-ben várhatom az fps megduplázódását egy GTX 960 lecserélése után? Illetve nem lenne számmottevő növekedés, mert itt elérem a proci limitet egy FX 8370 (4.5 GHz)-el?
-
skL86
tag
válasz gtamate2 #59997 üzenetére
A kultúrált stílussal úgy gondolom semmi gond, xero benyögéseitől is ki tudok akadni, mikor benyögi, hogy miért nem csinálta azt a társa amit GONDOLT, de ő legalább nem illeti lekicsinylő jelzőkkel a társait, az se baj, ha elszakad a cérna és káromkodik vki, csak legalább utólag vegye már észre magát, és ne gondolja már jogosnak a dolgot könyörgöm..
-
skL86
tag
Nagyon nem felesleges, ha érdekel, én is anyázok néha, csak nem bele a mikrofonba, pont ez a lényeg, mert ez nem csapatépítő.
Abban ugye egyetértünk, hogy ha nem mondja senki a taktikát, akkor eldönthetem én saját magam, hogy mi a legjobb taktika a csapat érdekében? Valamint, ha a másik meghalt és mond vmit, amit én nettó faszságnak gondolok, akkor nem kötelező azt tennem, hiába globál, én meg csak LEM?
-
skL86
tag
válasz gtamate2 #59985 üzenetére
Snow, az a baj, hogy itt nem azért szídott minket, mert mondta a tuti taktikákat mi meg nem mentünk Aból B-be, hanem random hülyeségeken, kettőre emlékszem, egyik alkalommal berohant tax egyedül a Bre, ezért szólt be neki (nem volt taktika), második alkalommal egy ellenfél volt Dust 2 A röviden, Sztrego CT kezdőről walkolt fel A lerakó felé, Zombie meg kiabálta, hogy fusson segítsen mert harcolt az ellenfél a rövides társunkkal, Sztrego meg nem futott, erre miután mindkettőt lelőtte az ellenfél, jött a szidalmazás, hogy ilyen hülye. Nem hinném, hogy így kell kommunikálni..már csak azért sem, mert ez az ő döntése egy ilyen kiélezett szituban, másrészt meg baromira rank függő, hogy mire képes odafigyelni egy kiélezett szituban... kicsit gondoljatok bele, hogyan játszanátok, ha nem napi szinten nyomnátok, hanem mondjuk havonta pár alkalommal esnétek be a gép elé, másrészt pedig vannak jobb és vannak rosszabb képességű játékosok, Sztrego egyébként nem is szólt vissza egyszer sem Zombienak, tehát azt sem mondhatja, hogy nem kért a "tanácsaiból".
-
skL86
tag
Xero, így van, ha nincs aki mondja akkor igen, magánakciókat nyomok, de itt pont, hogy mondta a taktikát az első pár körben és csináltuk is, ahogy tudtuk vagy értettük, aztán mikor buktuk a köröket, már nem mondta senki és mindenki ment a saját feje után, és elkezdett szídni mindenkit, nem csak engem és Sztregót, akivel megjegyzem sosem játszottam még együtt előtte, vagy legalábbis nem emlékszem rá, de felháborító, hogy bárki veszi a bátorságot arra, hogy azért szídja, csak mert gyakorlatlan és nyilván úgy még arra is nehezen reagál egy forrób szituban, ha infóznak neki, mert beszűkül, úgy vélem ez még egy hülye számára is érthető. Kodit sose hallottam kiabálni a csapattársaival, hanem dicséri, ha vmit jól csinált és tanácsokat ad. Nem várom ezt el senkitől, de akkor vagy fogja be a száját vagy normáisan kommunikáljon.
-
skL86
tag
válasz Zomb€€ #59969 üzenetére
Szerintem nézzed vissza a meccset, amíg volt aki mondta, hogy mit csináljunk, én és szerintem mindenki más is csinálta is, aztán mikor buktunk zsínórban vagy 7 kört, elkezdtél szidalmazni mindenkit a csapatban, akkor nálam is elgurult a gyógyszer és nyomdafestéket nem tűrő módon én is beugattam neked, ez van.Természetesen eddig is voltak elvétve ilyen megnyilvánulások, ami úgy vélem természetes, de kb te voltál az első aki nem látta be, hogy talán nem így kellene ezt előadni, és bár a következő meccsen tökéletesen normálisan viselkedtél, remélem minden ph mixes úgy véli, hogy a másik szidalmazására nem lehet elég ok egy ph mixen. Megjegyzem esetünkben szerintem rajtad és az idegállapotodon kívül semmi más gond nem volt (ja buktunk pár kört, és akkor mivan?)
Az már csak hab a tortán, hogy silverezed a csapattársaid (vmi olyasmi volt, hogy még a silverek sem ilyen szarok publikon vagy vmi hasonló), aztán csodálkozol, hogy UTÁNA a globál rankodra utalok, mikor f@szságokkal szidalmazod az egyik játékostársunkat, aki ha jól emlékszem AK játékos és nem olyan tempóba ment segíteni a társának, ahogy te azt kiabáltad neki torkod szakadtából.
Most magyarázhatnám a bizonyítványom a hülye példáidra, de azt hiszem amit most leírtál jól példázza a gondolkodásmódodat, pedig itt még fényezni is akarod magad..lehet, hogy ultra sz@r játékos vagyok, és eddig ezt kegyeletből nem közölték velem, de amíg a ph mixen nem lesz követelmény a skilles játék, addig, ha megbocsátasz részt kívánok venni rajtuk, anélkül, hogy másik játékos szidalmazását kellene hallgatnom, csak mert buktunk 7 kört, ő meg nem lőtt hatot.
-
skL86
tag
Hehe, te is egy ártatlan angyal vagy, ha jól vettem észre egy bizonyos ponton a mikrofon kikapcsolós taktikát alkalmazod.
Egyébént tökéletesen megértem, hogy egy magasabb szintű játékos nehezen tudja feldogolgozni a töketlenséget, de tudomásul kell venni, hogy a ph mixen nem 1000 év rutinnal rendelkezők játszanak csak, hanem töredéke a játéktapasztalata egyeseknek. Nem baj, ha próbáljuk őket terelni, de azért ne szidalmazzuk őket, vagy legalább fejezzük be, ha szólnak érte. Szerintem egyikünk sem örülne, ha emiatt egyes a játékban tapasztalatlanabb tag nem járna ph mixre, itt most egyébként nem rólam van szó, mielőtt félre érti vki. -
-
skL86
tag
Sziasztok,
a ph mixekkel kapcsolatosan írnék pár sort: Alapvetően ez egy kötetlen szórakozási forma, jómagam is azért járok ph mixre, mert a hangulat általában felhőtlenebb mint egy mm-en (és kevesebb a csaló), ahol ugye még premadeben is a teljesítmény orientáltság van előtérben. Úgy vélem a ph mixen is mindenki nyerni akar, és ez így van jól, de azért tartsuk már szem előtt, hogy itt nem csak globálok szaladgálnak, és bizony, egy silver-seriff játékostól ne várjuk már el, hogy úgy reagáljon, taktikázzon, mozogjon, mint egy globál, főleg ne kiabáljuk le a fejét, ha nem úgy tesz, ahogy a globál (vagy akárki más) diktálja (ordítja) neki, tessék példát venni KODI-ról! Egy alacsonyabb rankú játékosnak épp elég stresszes globálok ellen játszani, nem kell még szét is oltani. Aki ideges vagy alapból idegbeteg nyugodtan kapcsolja ki a mikrofont![ Szerkesztve ]
-
skL86
tag
Akkor elmondom mire gondolok: az, hogy fogalma sincs a játékról egyrészt nyilvánvalóan nem igaz, és sértően túlzó kijelentés, ellenben ahogy pl. most megfogalmaztad, mindjárt teljesen korrekt lett: "még nem feltétlenül rendelkezik olyan látásmóddal, hogy kiszúrja azokat az apró pici jeleket, amik elég egyértelművé tesznek egy ilyen szituációt."
-
skL86
tag
Szerintem, ha egy régi fórumtársatok fogalmaz meg ilyen véleményt, akkor el lehet neki magyarázni anélkül is, hogy sértegetnétek, persze lehet tévedek és mindenképp szükséges fogalmatlannak és hasonlónak titulálni. Egyébként meg szerintem egy fórum úgy jó, ha nem csupán egymás véleményének helyeslése folyik, hanem vannak eltérő vélemények, és képesek a fórumtagok egymás véleményének tudomásul vételére, persze én is naív vagyok, tudom.
[ Szerkesztve ]
-
skL86
tag
Egyetértek, 33 évesen a Cs-ben sem érzem magam öregnek és ha nem is játszom jobban mint 10 éve, az nem azért van, mert öregebb vagyok, hanem csupán mert nem gyakorolok eleget (aim). Aki 50 év alatt öregezi magát, az csak kifogást keres szerintem.
ph rank kapcsán sajnálnám, ha emiatt nem játszhatnék többet, de érhető döntés lenne szerintem, részemről nem vagyok egy nagy fórumuzó, a flame tengerek elriasztanak, csak a ph mix miatt regeltem be ide, egy éve csak olvasó voltam, mert ez az egyetlen cs közösség amiről tudok.
Egyébként csak a kíváncsiság kedvéért, ha nem kahu bukott le, akkor ki a fene, mixeken milyen néven tolta?
-
skL86
tag
válasz CosmoBacsika #58834 üzenetére
A baj, hogy ezek az emberek szimplán buták, ezeknek hiába mondanád, hogy fogják be a szájukat.
-
skL86
tag
válasz Tewe013 #58811 üzenetére
Igen, "kedves" Dev, így lesz színvonalas, némileg több az esély, hogy nem a wh-n, hanem a skillen fognak eldőlni a meccsek.
Személy szerint azon az állásponton vagyok, hogy nem feltétlenül hibásak a csapattársak, de ez teljesen mindegy, ha egy csapatban csaló volt, ott nincs pardon, a addigi eredmények kuka. Más felelős döntésre itt az égvilágon semmi lehetőség nem volt. Elég csúnya üzenete lenne, ha a csapat többi tagja csak egyszerűen felthetné a kezét "én nem tudtam" és azzal minden meglenne oldva. Itt egyetlen korrekt lehetősége van a csapatnak, tudomásul veszik és csendben keresnek egy ötödiket, igazság szerint az sem menne túl a korrektségen, ha elnézést kérnének mindenkitől, amiért elkerülte a figyelmüket, hogy csalt az egyik társuk.
-
skL86
tag
válasz rumos XIII #58770 üzenetére
szerintem pusztán azért mondta, hogy kiszedje belőle..
-
skL86
tag
válasz kretenallat #58761 üzenetére
Miért rohangálok ump-vel? Gyermekkori poszttraumás stressz, a többit nem akarjátok tudni.
-
skL86
tag
válasz CosmoBacsika #58705 üzenetére
Az a baj, hogy magadból indulsz ki, de azért jó tudni, hogy a felmérések szerint az emberek 79%-nak az iq-ja 110 alatti, ahol bizony egy komoly elvonó tényező, mint a CS, és neadj isten egy barátnő már okozhat tanulmányi problémákat, ettől a delikves még lehet baromi jó CS játékos, mert ez elsősorban nem ész játék (természetesen az is, de sok tényező játszik közre).
Egy 120-130, vagy éppen afeletti iq-val rendelekző ember számára nem pontosan felmérhető, hogy kiemelkedő képességekkel rendelkezik, mert ez általában öröklödő és hasonló közegben is forgolódik, de ettől a tény még tény, széles spektrumot lefednek a képességek, és még hatmillió oka lehet annak, ha valaki nem teljesít jól az iskolában. -
skL86
tag
Az alapstoryt, amit belinkeltél ismerem, más kérdés, hogy fogalmam sincs ki az a m4ge, nyilván gabesson néven tudom kiről beszélsz, de a nick nevek terén tanúsított hiányosságomnak attól tartok semmi köze ahhoz amit írtam, szerintem azért hadd írhassam le a véleményemet.
-
skL86
tag
Azt miből gondolták, hogy nem demózták?
Csak annyit mondok, hogy elképzelhető, hogy nem vették észre, hogy csal, mert ezt nehéz észrevenni, én úgy tudom egyetlen lövése volt eddig csak gyanús, és szerintem azt is lehetett magyarázni.
m4ge bizonyításáról konkrétan nem tudok.
[ Szerkesztve ]
-
skL86
tag
Szerintem picit próbáljatok másképp gondolkodni.
1. NAGYON Nehéz kiszűrni egy okos csalót.
2. Gondoljatok bele pl. Kashuba, ph mixekben megfordul sok global és supreme, és kábé mindenki szájából elhangzott, hogy csal, Xeróéból rengetegszer, és az övéből elég komolyan is, ennek ellenére, senkisem tudja bizonyítani (szerintem nem is csal).
3. Egy pixel szinten játszó csapatba mindenki k*rva jó, miből szúrod ki, hogy csaló? Őszintén megmondva az ominózus tudotmmal első bukása is olyan volt, hogy odalőtt embertelen reflexekkel, de ez lehetett egy véletlen előre lövés is (pl. hallotta,. hogy jött a közép, és előtte lőhetett egyet, hátha épp beleesik vki, mielőtt elvált), nincs nagy valószínűsége, de ez még korántsem megdönthetetlen bizonyíték, úgy gondolom Deadfox ért a játékhoz, és lehet udvarias is volt, de ő is azt nyilatkozta, hogy ez még nem feltélenül cheat.
Szóval úgy vélem picit túlreagáljátok a dolgot.
-
skL86
tag
Nekem az a meglátásom az SK-ról, hogy a legutóbbi majorra nagyon készültek, szívüket - lelküket beletették, rengeteg munkát beleöltek, most meg egyszerűen a megérdemelt pihenés szériában vannak, nyilván ez is viszonylagos, de letettek az asztalra annyit, és vannak olyan szinten, hogy megtehetik, hogy töltődnek a nagy hajtás helyett, ez persze nem jelenti, hogy nem gyakorolnának, csak mondjuk fele gőzzel, fele időben, nem feltétlenül jó mindig széthajtani a csapatot.
Az biztos, hogy nem adják könnyen Deadfoxéknak egyik mapot sem. -
skL86
tag
én őszintén bevallom, hogy évekig játszottam CSt, CSGOban is van 500+ órám, LEM rang, de nem tudok többet a játékról mint Hemi, és ugye megnézném, hogy hány olyan ember van, aki többet tud nála és legalább annyira eltudja adni magát, magyarul szívesen hallgatják, szerintem nincs túl sok..
-
skL86
tag
Nem tudom ki mennyire ért hozzá, de ettől elvonatkoztatva itt most az átlag cs nézőket értem ez alatt, nem a phsokat, mondjuk van 1.000 potenciális magyar néző, ebből úgy vélem 70% kevesebbet tud a cs taktikáról mint Hemi. Sokan értenek a focihoz akik labdába sem rúgnak, nem azon múlik. Knézy Jenőt, ha beküldted volna játszani az nb3-ba nem biztos, hogy labdábarúgott volna, mégis követítette a vb bajnoki meccseket😃
[ Szerkesztve ]
-
skL86
tag
Csatlakozom Kulihoz, lehet ütni szegény Hemit, de még mindig többet tesz a CS népszerűségéért mintha nem lenne, a Cs nézők nagy része kevesebbet ért a játékhoz, mint Hemi, így a közvetítése informatív számukra (számomra is). Ezzel szemben pl. kismagyar full kretén. Úgyhogy lehet fújni rá, de tudomásul kell venni, hogy létjogosultsága van, akinek nem tetszik nézheti az angol nyelvű castot😃
[ Szerkesztve ]
-
skL86
tag
válasz kretenallat #58322 üzenetére
Csatlakozom, érdekel a közvetítés, de ha csak fél szemmel nézem, az is belefér, hátha összejön az a 10 ember este 8-ra..a kövi meccs már úgy sem fér bele, vár az asszony...
-
skL86
tag
válasz kretenallat #58128 üzenetére
welcome in the real internet, ez sajnos ilyen, tudomásul kell venni, hogy a firewall mögül mindenki keményebb, erősebb, nagyobb pofájú, és minimális az önkontroll. Két út van, vagy alapból kikapcsolod a hang kommunikációt, továbbá a say funkciót és akkor semmit sem látsz és hallasz azoktól akikkel játszol, sas rank alatt ez egészen működő eljárás, mert általában úgysincs rendes infó, másik, hogy a játékot azzal kezded, hogy letiltod az ellenfél játékosait, aztán, aki hülye a te csapatodból azt szintén, ezzel megőrzöd a lelki nyugalmad, én az utóbbit használom.
-
skL86
tag
válasz kretenallat #58128 üzenetére
Nos, nem feltétlenül, elfelejted, hogy az alatt a pár hónap alatt fejlődött a játékban, valószínűleg az elején nem volt még azon a szinten ahová a végén eljutott. Továbbá mindenkinek van egy bizonyos maximális szintje, ahová önerőből eltud jutni, hacsak nem változik valamely tényező (több gyakorlás, tapsztalt tanácsadás, config fejlesztés)
[ Szerkesztve ]
-
skL86
tag
Szia, nem bántásként, de tudomásul kell venni, hogyha nem tudod feljebb verekedni magad egy csoportból, akkor kb. abba az ügyesség csoportba tartozik a skilled, ez van. Persze ehhez kell legkevesebb 100 játék, ahol ki jön a nagy számok törvénye és az átlag sikeresség dominál, hiszen az ellenfélnél ugyanúgy barmok vannak mint a te oldaladon, szóval a te egyéni sikerességed lesz az a tényező (az átlag sikerességed természetesen), amivel feljebb juthatsz.
Természetesen, ha állandóan premade csapattal tolod, akkor valószínűleg juthatsz magasabbra, mint amit az egyéni teljesítményed diktál, de alapvetően az már a csapat együttesének skilljét jellemzi, nem kizárólag a sajátodét, illetve jellemzően a premadek ellen, premade ellenfeleket rak a rendszer, én legalábbis így vettem észre, ez nyilván nem kizárólagos elv, de nagy általánosságban ez érvényesül.
Észben kell tartani, hogy az ellenfélnél nagy átlagban ugyanannyi hülye tkzós stb van, ezért ha buksz is meccset emiatt, nyerhetsz is ugyanannyi eséllyel. Megoldás, hogy növeled a személyes skilled (globál alatt csak lőni kell tudni szerintem), vagy gyűjtöd a haverokat és premadelsz amikor csak tudsz (de attól se várj csodát, xero majd minden waron szétoltja a társait, mert jobb a játékban és ezt várja el mindekitől ).
-
skL86
tag
ph mixre kellene még ember!
-
skL86
tag
válasz CosmoBacsika #57607 üzenetére
Nem tartom jó ötletnek, itt éppen az a közösségépítés lényegi eleme, hogy szórakozásból, tét nélkül, egymás ellen játszunk, ranktól függetlenül, így viszonylag felhőtlen a szórakozás, persze itt is vannak idegesebb fajták, akik még ezt a tét nélküliséget sem bírják kezelni (kilépés stb.), de ez szerencsére elenyésző.
"250 alá én sem tudok menni átlagban... egy-egy 200-as van benne, de amúgy epic fail..
Állítólag ez már a korral jár. "30 felett járva állíthatom, hogy ez nem a korral jár, mert nekem minden esetben 200 alatti (150-200), de talán sok függhet a pingtől, és a különböző perifériáktól (inputlag miegymás).
[ Szerkesztve ]
-
skL86
tag
http://kodiakcsgo.com/news_comments/newsID-961/csalt_e_deadfox_es_mat1/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Magisk
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Ukrajnai háború
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest