- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
válasz
expander #41682 üzenetére
Nem tudod az előzményeket, így szerintem felesleges ezen okoskodni. Konrétan 5-en már kb. Azt vártuk, hogy ki fog megjelenni, akit a srác lehúzott. A lehúzás tényét már órákkal ezelőtt tudtuk.
De ezért lett megnyitva az OFF topic, hogy ne szemeteljük tele ezt a topicot.
-
zkas90
senior tag
válasz
expander #40354 üzenetére
Gondolom a ranglépésre vagy kíváncsi. Arról csak a valve tud. Minden vele kapcsolatos info csak találgatás.
Más:
Kb lemásoltam Scream tegnapi inferno CT oldali teljesítményét. (24-4 volt aszem)A meglepő, hogy az ellenfél teljesen jól fogadta. 1 rossz szót nem szóltak. (16-4re nyertünk 33-2-7-6-70 lett a vége)
szerk: a nulla frages srác a végére ölt kettőt
-
dugo_
veterán
válasz
expander #39471 üzenetére
titok az egész elo rendszer, csak találgatások vannak.
valószínűleg számít a nyert/vesztett kör arány (szóval egy 14-16-os bukta annyira nem nagy extra), mvp, de emelett biztos, hogy az egyéni skillek is, kdr, hs arány, pontosság stb. kirúgás, meccselhagyás elvileg több mínusz, mint végigjátszani egy bukott meccset.
az mg2 a babérkala.
-
MurdR
veterán
válasz
expander #39064 üzenetére
sok-sok ev 1.6 utan, megvettem a go-t, es egy par alap dologra lennek kivancsi.
ezek a fegyver skinek szamitanak valamit jatek kozben, vagy csak azert van, hogy a 14eves tudjanak orulni valaminek?*Nem lősz vele pontosabban, és én 26évesen is tudok örülni egy-egy szép skinnek
a ranknal ugyanez a kerdes. azt mar olvasgattam itt, hogyha random competitivet szeretnek jatszani, ott szamit, mert kb hasonloakkal rak egy csapatban, de ezenkivul jar valami elonnyel/hatrannyal?
*nem jár semmilyen előnnyel vagy hátránnyal. Igazából ez a fairplay miatt van, hogy hasonló tudású játékosok kerüljenek össze, ne legyenek mészárlások.
kiprobaltam volna en is ezt a jatekmodot, mert az agyatlan publicolas 10+ ev utan mar annyira nem tud felizgatni a cs vilagaban, viszont elvileg a 3. szintig en ugye nem jatszhatok. xp-t a leggyorsabb modon deathmatch kozben tudok szerezni?
*Szerintek könnyeden gyorsabb a fejlődés, de ebben nem vagyok biztos.
amiket a kapok dobozokat a gyozelemert/dobogos helyezesekert (vagy csak ugy random?)
*random, nem teljesítményfüggő.
azokat csak akkor tudom kinyitni, ha fizetek? ~2.4EUR egy kulcs, azzal tudod kinyitni. (Ritka hogy ne 3centes skint dobjon, de volt már rá többeknek példa, hogy kést dobott, ami 50-150EUR (vagy akár nagyobb) értékkel bír.
Ajánlom figyelmedbe az összefoglalóban lévő cikket, nagyon sok mindent meg lehet vele tudni.
htc07
-
htc07
addikt
válasz
expander #39064 üzenetére
A skin csak külső, gyakorlati haszna nulla (talán annyi hátránya hogy egy hófehér fegyverrel hamarabb észre vesznek)
3-as privát rank a csalók és smurfök (=magasabb mm-rankúak alacsonyabb rankon szopatják a népet) visszaszorítására lett kitalálva, dm, valve publik szervereken ha játszol akkor pár óra alatt össze lehet kapkodni.
versengő (mm) rank az egy teljesen más tészta, ott az a lényeg, hogy a skilleddel kb. azonos emberekkel játssz. [link]
legelső rankod 10 nyert versengő után kapod, viszont az első 10 meccs alkalmával minden 2. nyert meccs után kapsz egy nap pihit (szintén a csalók elrettentése miatt)
a ládákat/skineket nem dobogós helyezésért kapod, hanem teljesen random. jelenleg egy héten (szerda hajnalban kezdődik a hét) két láda + 1 skin a drop.
és igen, a ládákat kulcsokkal lehet kinyitni (2,3€ darabja), és nem, nem éri meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest