- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
kit tisztel7ek meg benned?
fogalmam sincs ki le7sz sw röl ?
egyedül a kötelező skinekkel volt gondolm am sztem megfelelö a szeró, csak kár h ritkán van igazán csapat játék
célkereszt meg 2 es és 9999 ^^
Kassadin nem vmi szar konfid van aminn a fények le lettek korlátozva ?
-
megint én
őstag
Igen, tudok jobbat. Only war. ENNYI!
Ha mégis publik minél highabb legyen, és ne kúrvítsa el a CS lényegét. Azaz: 16 slot only warmapok, és semmiképpen se legyen fegyverkorlát... Ennyi kell se több se kevesebb.Mellesleg 10 perc után ki is akartak dobni, mert sírtak a 16-2es statomra. Inkább leléptem magam, mert ilyen szar nem kell.
-
megint én
őstag
Fuj, ilyen szervert.... Az az abszolút lowcsicska szar gennyis agyonmodolt HÁNYÁS!
Élből elkezd egy rakás MP3-at szedni, meg még valami skineket is. Jó, mindegy cancel adtam még egy esélyt neki "cl_downloadfilter none" + "cl_mintmodels 1" hogy ne legyen bugos. Erre még rájött, hogy AWP korlát volt, de nem akárhogy, megveszi a WPt, csak épp el is dobja rögtön. Ezek önmagukban kizáró okok hogy ne járjak egy szerverre, erre még jött csak a meglepetés a szavazás... Tele lowabbnál lowabb gg, és egyéb nyomorvány korcs szarokkal. Ez az a tipikus ultralow agyhalottaknak való csicskaság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Tőzsde és gazdaság
- Fujifilm X
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged