- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Yettel topik
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Infranyuszi
aktív tag
sajnos "osztálypénz" nincsen "nekem" már több mint 4 éve,de azért kedves ötlet volt:c)
Körömlakkot, rózsaszín szemhéjpudert és pupa alapozót pedig venni kell. A pénz meg nem gond. Eladom a testem valutáért és megveszem a fülest. :c) Vagy ami mégjobb, eladok pár részvényt :c)) És amúgy ezt néztem már, dilemma. Másfelől meg a totalcs-n reggeltem de annyira angolul van az egész,hogy az zavarba ejtő .. Namajd ha megérkezik a számlámra a pénz ami ügye az eladott részvények -és nem a testem- után jár, akkor majd rámozdulok kicsit jobban és utánna járok ennek a 10%-nak és majd abból a 10%ból amit visszakapok meghívlak egy kávéra :c) Ha nem kávézól, akkor meg majdén megiszom a tiedet is :c) -
Solad
addikt
az elobb elbaxtam, maskeppen fogalmazok: a huzott proci nem termel tobb hot mint a gyarilag azon az orajelen futo proci
adott x processzor, 2 GHz, es y processzor 2.3 GHz (azonos mag).
ha x procit feszemeles nelkul 2.3 GHz-en jaratom az nem fog jobban melegedni mint y processzor alaporajelen (2.3)itt termeszetesen eltekintettunk az egyes peldanyok kozotti kulonbsegektol, ami a lutri resze a dolognak
-
romero28
senior tag
úgy értettem , hogy ne kelljen először ráállni a kívánt fegyóra aztán fixálni vagyis kézbevenni . közben utánanéztem neten és csak egy konzolparancs volt az egész :
hud_fastswitch 1 - Gyors fegyverváltás bekapcsolása .a 0-ával lehet kikapcsolni .
nekem görgőn van a fegyóváltás és így ha görgetek rögtön vált .
scriptet azért gondoltam hogy kellhet , mert 1.6-oztam sokáig és ott kellett hozzá . -
.House
csendes tag
De az elején én többet makkoltam
ErreKattanjRá^ -
Genius007
őstag
Jó bazdmeg reggel 7-kor már örültem, ha enemy van, főleg hétköznap, elég nehéz találni hajnalok - hajnalán.
Zolás: PROHARDVER! Team már nincs.
Legalábbis nem tudok róla, amit én csináltam annó, az annyiban is maradt. Egy jó mixel mennék ellenetek, ha lenne gépem, de nincs.
-
HyP3b0y
senior tag
Nem kell ennyire felkapni, még sehol se tartanak ezen téren, csak volt egy sejtetés egy videóban...de még semmilyen marketinges lépést nem tettek ennek érdekében, ahogy ep3 terén sem, szal még jó messze van.
Addígra vmi izmosabb vga is kellene, mert nem akarok 20-30fpsel cszni
-
-
GabN73
addikt
-
phanzetomox
őstag
és mér lennék bannolva? vki más használja ugyanezt a kulcsot és bannolták?
engem nem valószínű mivel még nem dobtak szeróról soha, nem csalok no wh ,no aim
(minek csalnék, mikor egy jó füles már fél wh, egy jó egér meg fél aim) tehát nem vok bannolva(mindjá megnézem mit ír ki lehet az segít)
-
Djuree
félisten
jaj de rendesek vagytok
most megint rákaptam. de kb. 3 hónapig nem nyomtam, le is nullázták a szintjeimet, ez mekkora szemétség már
a sok csíter miatt akkor megutáltam. de megint megjött hozzá a kedvem, ki is maxoltam gyorsan a szinteket
sztem megint megunom majd úgyis, és akkor megint csak a kartel kocsma meg a többi magyar public megy majd, aztán megint wcs és így tovább az idők végezetéig
persze ebbe belefér a mix is néha-néha, de ezzel a "sosincs meg az 5. ember" faszsággal már a tököm tele van, mindig ez megy bárkivel is mixelek
külföldi szerókat amúgy valahogy nem csípem annyira, nem értem a dumát, én meg szeretek játék közben röhögni a többiek hülyeségein
-
Genius007
őstag
Gondolkodtam, hogy írom, azt a jelenetet, de mondom inkább kussolok.
Amúgy az rmt szerón csak a fegyók gravity-je volt egy picit elálítva ... mármint amikor eldobtad, akkor kicsit repült, de tényleg nem sokat.
Az ugráshoz köze nem volt annak a szarnak, szóval nem az miatt bunnyzott jókat ...
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- Inspiron 16 5620 27% 16" FHD+ IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Samsung S21+ 8GB/128GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG S23 ULTRA 12GB/512GB, FÜGGETLEN, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Envy x360 14 2-in-1 14" 3K OLED érintő Ultra 5 125U 16GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest