- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Külföldi SIM-ek itthon
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
válasz
Genius007 #2895 üzenetére
Lehet, csak a sztímesek variáltak, ma jó volt... : \
And now for something completely different:
Miért van az, hogy pár magyar szerveren nem is játszhatok addig, amig valami rateket nem állítok? Ez csak valami local okosság? Külföldi szervereken sehol sem találkoztam még ezzel a marhasággal. Megjegyzem semmit sem fogok átállítani, nem ér meg nekem annyit a 13 éves kis szájtépő májergépek vinnyogása, csak úgy kiváncsíságból kérdem mire jó ez.
-
satomee
senior tag
válasz
Genius007 #2790 üzenetére
Nincs mit.Még annyit megjegyeznék hogy a dedikált szerver indítási paramétereinél be tudod állítani a tickratet -mondjuk ilyen pingek mellett ne is nagyon akard feljebb vinni az alap 33nál...Azt viszont érdemes megnézned hogy minél kevesebb cucc fusson mellette,hogy minél több prociteljesítmény és memória maradjon a szervernek.Egyébként a MANI oldalán találsz részletes-igaz angol-leírást hogy hogyan kell felrakni.Szerintem valamit nem írtál be vagy nem jó helyre,általában az szokott lenni a hiba.Érdemes még esetleg a CS2.hu megfelelő topicját is átnézned,hátha találsz valami hasznosat benne.
-
Bruni15
csendes tag
-
-
-
C^^
őstag
válasz
Genius007 #2370 üzenetére
''És eredetibe ugy van, hogy az egeren 1-et görgetsz, fent kijön a ''menü'' ahol kiválasztod ami kell, pl: M4 , bal gombal click, és kezedben az M4.
Tört CSS-be meg úgy van hogy, ha 1-et görgetsz,már fegyvert is váltott.(nem kell rá clickelni plussz 1-et hogy a kezedben legyen. )''
Most akkor ezek szerint nekem is eladtak a madaras teszkóban valami széthekkelt hl2-t eredeti dobozban, ami azóta is üzemel, vagy nemtudom.
Viccet félretéve a haverod használja a hud_fastswitch 0 konzolparancsot -
válasz
Genius007 #2312 üzenetére
Tudjátok azt nem értem, hogy aki megvette a játékot és játszik vele,az gondolom egyszer a büdös életben csak feltéved ide hozzánk,vagy a cs2.hu-ra,vagy a jóisten tudja hová nem.
És egyszer csak összefut azzal a szöveggel, hogy ''ne add ki senkinek a passod''.
Ha ezek után feladja ezt az elvet,akkor az igazi balek.
Miért vannak ilyen lámák a földön?
Azért hogy mások elvegyék tőlük azt ami az övék, és ezt önszántukból teszik?
Valszínűleg mazoisták lehetnek a drágáim,mert épeszű ember nem tesz olyat maga ellen, ami nem jó neki. -
-
-
válasz
Genius007 #1738 üzenetére
ijen = ilyen !
ezt nem vágom...
kértem tőlük, hogy adjanak egy fix portot, mert akkor tudnék aktiv feltöltő/letöltő is lenni(gondolom ezt tudja mindenki míről beszélek), ám elutasítottak.
lehet megkérem, hogy nyissák meg a játék miatt, ám nem tudom hogy fognak reagálni rá. -
válasz
Genius007 #1728 üzenetére
Amikor jó a ping, akkor sem tölt, de csak erről a pár szerverről.
Bárhonnan máshonnan leszed mindent, de cs2hu,lamas szerverekről semmit nem kezd el.
A szaros logót sem kezdi szedni a cs2.hu only headshoot-ról.
Tehát már ott van elásva a kutya valahol.
Mivel rendszert cseréltem és a win+source is újra lett telepítve, ezért ilyen jellegű kliens oldali probléma nem lehet.
Valamiért nem komálnak ezek a szerverek.
Nem mintha odavágynék a sok f@szláma közé, csak kipróbáltam volna az only headshoot-ot.
Megnéztem a cs2.hu-n a fórum ill gyik-ban is ám sehol nem tesznek említést ilyen jellegű problémáról. -
sNORh
addikt
válasz
Genius007 #1725 üzenetére
jajah ezt a klánt láttammár jópárszor Poblikon
a Nicked nemismerős de a pH! igenakkor valszeg tevoltál..
majd jácunk egypárszor
Csak az a gond hogy én a CS2HU, Smalla, Lamas-on szoktam jáccani.
Néha a BadBoys-ra is benézek csak abban azt nem szeretem hogy vannakvagy 30-an nemlehet élvezetesen jáccani csak anyitlátsz hogy ottis-ottisvan egy ember.. meg OnlyD2 majdnem.. :p
Nah nembaj majd benézek néha de a Kartelre sürünjárok.. -
-
siriq
őstag
válasz
Genius007 #1705 üzenetére
Hali
E is most aktivaltam. Igy majd holnap neki allok aztan nyomom meg szombaton meg penteken termeszetesen egy kicsit. Mekkora szenvedes volt az aktivalas. Nekem sehogy sem akarta elfogadni pedig futott a steam. Ha netan valakinek kinlodas mint nekem az aktivalas a leg jobb ha be megy abba a konyvtarba ahol a steam van es parancs sorba beirja hogy steam es utann azt ami az email cimre erkezet link re kattintva majd fel ugro ablak es ki irja hogy katt ide ha ha nem redirected Nna azt kell utanna bemeasolni mar mint az ertekeket. bocsi ha kicsit erthetetlenul irtam de mennem kell meloba aztan baromira sietek szoval Bye All. -
he7edik.
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest