- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.

Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
illusiON
őstag
én 1.6on szoktam törtön cheatelgetni mostanában is igen nagy poén mikor haverral benyomjuk aztán kinél gondolkodik gyorsabban a badboy v4.2
de sourcera egyrészt nem találtam 5 perc alatt másrészt meg az a játék foglalkoztat úgyhogy nem is néztem úgy utána, bár törtön lehet megnézem milyen is a szórszos véhá
rászokni nem lehet mert szánalomérzetet kelt az emberben hogy csak ennyire képes, legalábbis szerintem .. dehát embere válogatja lehet hogy a nagy klánok akik warokon apritanak lanokon meg megbszák őket pont ezek miatt a dolgok miatt "netpro"k .. 
no mesterek szokásos kérdés, ma este aprítunk? kéne warzani vagy taktik vagy valami, nekiállok majd demokat nézegetni de attól nem leszünk sokkal okosabbak sztem
Új hozzászólás Aktív témák

Archívum 1: [link]
- Villanyszerelés
- Adobe Lightroom topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OpenMediaVault
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES.. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

de sourcera egyrészt nem találtam 5 perc alatt másrészt meg az a játék foglalkoztat úgyhogy nem is néztem úgy utána, bár törtön lehet megnézem milyen is a szórszos véhá
rászokni nem lehet mert szánalomérzetet kelt az emberben hogy csak ennyire képes, legalábbis szerintem .. dehát embere válogatja lehet hogy a nagy klánok akik warokon apritanak lanokon meg megbszák őket pont ezek miatt a dolgok miatt "netpro"k ..