Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Íme az új Android Auto!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- 
			  Mobilarena A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.  
 Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
 cl_cmdrate
 Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
 Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
 Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
 Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
 Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Azazello- senior tag hi, source-hoz keresek buy scriptet (estleg CPL) es valami mod-ot ami grafikailag butitja a jatekot,mert nem birja a vga-m. 
 koszi
- 

Genius007 őstag De nem érted. (vagy nem tudom, hogy érted-e) 
 Eddig is ATi karijaim voltam, és csak azzal volt gond, hogy kakasba nem lehet fellátni nuke-on, meg homok vihar van d2-n, de ezzel az uj ATi 5xxx seria-val valami nem stimmel, mert minden sokkal sötétebb, mint eddig!
 Szóval valamit nagyon elbasztak, de érdekes, hogy az összes többi játék tökéletesen megy, csak CS Source-al van mindig probléma, kibebaszott VALVE 
- 

Zolás addikt válasz  Genius007

üzenetére Genius007

üzenetéreEjnye no ATI kártyát vettél? Sajna a CS:S mindenhol sötét lesz és szarul fogsz belátni nuke-on ülöbe meg ilyen finomságok. A minőségért meg kell szenvedni  
 Ez sajnos minden retkes ATI kártyánál megvan. Olyat aki komolyan CS:S nyomat nem is láttam még ATI karival. Egy 7600 öreg fostalicskával is szebben látsz majd de csak ebben a játékban.
 Más szóval: Ez nem bug vazze ez FICSÖR Élvezzed more Élvezzed more![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

- 

Genius007 őstag Valaki erre tud valami megoldást? DirectX 7 DirectX 8 & 9 Eddig 9800GT-vel, 8800GTX, 8600GT, stb vga-kkal DirectX8 és 9-ben olyan volt a trian, mint a képen fenn DirectX 7-be. 
 Most viszont hogy ATi 5770-et vettem, DirectX8 és 9-ben is sötét az összes map.
 Csak DirectX7-ben jó, viszont ott blokkol a zBlock ugye ...Valakinek ötlet?  
- 

Csabee. nagyúr Magyar szervereken szokott lenni ilyen mp3 beszólás hogy halál-halál-halál, brutális állat a pályán stb... honnan tudnám letölteni ?  
- 

Genius007 őstag sv_minrate "30000" 
 sv_maxrate "30000"
 sv_maxupdaterate "100"
 sv_minupdaterate "100"
 sv_maxcmdrate "100"
 sv_mincmdrate "100"És kész! 
 Nem tudom Ti hogy vagytok vele, lehet csak a War szeron ilyen a config miatt nekem, de ha valaki szar rate-el akar feljönni, akkor azt a server automatikusan átállítja, szóval senkinek nem kell bajlódni a rate-jeivel. 
 Bár gondolom Mani admin plugin és a többi sír, ezért kickeli.
 Mellesleg ha nem ennyi a rate, akkor kick, azzal az üzenettel, hogy.console -> rate 30000;cl_cmdrate 100;cl_updaterate 100 Viszontlátásra. 
- 

TGuru tag válasz  bivalyolo

üzenetére bivalyolo

üzenetérea játékkal nem lehet baj mivel,ha újra rakod akkor nem kapod vissza azt a cfg-t meg semmit ami addig volt  laggolni laggolhatsz a merevlemez töredezettsége miatt,vga miatt,net kapcsolatod miatt(itt nézd mega pinged is) meg még ki tudja mi miatt laggolni laggolhatsz a merevlemez töredezettsége miatt,vga miatt,net kapcsolatod miatt(itt nézd mega pinged is) meg még ki tudja mi miatt 
 az élettelenség az talán a vga hibája mivel az dolgozik azzal.Nézd meg a videó beállítást.
- 

TGuru tag 25K 100 100 a fagyasztás alatt mit értesz?Mert elég idegesítő pl az amikor kickelnek ilyen miatt és nem tom beállítani mivel csak játék közben jön elő a consol  Egy olyan megoldás is lehetne,h mondjuk ütögesse,de úgy,h minden ütéssel veszítsen 5hp-t Egy olyan megoldás is lehetne,h mondjuk ütögesse,de úgy,h minden ütéssel veszítsen 5hp-t biztos annak örülnének biztos annak örülnének 
 amúgy van olyan szerver ahol 45K-s rate a követelés   
- 

Xelo addikt közvéleménykutatás következik: 
 1. kérdés: a szerverünkön mi legyen a ratek (jómagyarul: rétes ) elfogadotta értéke? ) elfogadotta értéke?
 én ötletem: rate 20000-30000, cl_cmdrate 100-101, cl_updaterate 100-101
 2. kérdés: ha valakinek nem a megengedett határon belül vannak a ratejei, mit kezdjen a szerver vele?
 opciók: a, kickelje b, fagyassza c, drogozza be d, slappelje
 szerintem a kick a legjobb. talán pubnál lehetne a cmdrate és updaterate 75-101, baromi sokat nem számít és legalább nem üldözi el a népeket, warkonfigban pedig a fentebb írt 100-101. mit gondoltok?jahh és egy kis MÁS: ma 22:00 - 24:00 között a host karbantart, jön az 1000fps 
- 

Genius007 őstag válasz  h.adam.92

üzenetére h.adam.92

üzenetéreLOL, azt hittem hülye vagyok, és halucinálok, de akkor látom nem csak én vettem észre ezt a problémát. 
 Nekem is ugyan ez a bajom, húzom az egeret, és mintha egy nagyon picivel később reagálna vagy mi. (bár lehet Te nem erről beszélsz) 
 Pedig régen is volt fenn Win7 és akkor jó volt, most feltettem a 64bit-eset hátha jó megjavul, főleg hogy 6gb ram van most ^^
- 

h.adam.92 őstag vki nemtud vmi opcsönszt arra h win7 alatt miért olyan az irányítás mintha vertical sync be lenne kapcsolva?(vgadriverben és cs-ben is offolva van) 
 csak mert xp után csuszik egy kicsit a célkereszt...
- 

bivalyolo őstag válasz  birozoli7800

üzenetére birozoli7800

üzenetéreéletlenek lettek a textúrák és laggol is. 
- 

bivalyolo őstag válasz  birozoli7800

üzenetére birozoli7800

üzenetére&Genius007:az addig oké ez is volt az első dolgom csak miután kitöröltem ugyanolyan elszart volt az egész cucc 
 ezután töröltem az egészet revoval meg cklínerrel kipucoltam de semmi 
- 

bivalyolo őstag hali elcseszett cfg-re van vmi megoldás? 
 mert már újratettem az egészet steamestől mindenestől de ugyanolyan maradt.
- 

Kitöröltem mindent a maps mappából, de akkor is ugyanez, a teljes üzenet: Connecting to 80.249.166.150:28020 ... 
 Connected to 80.249.166.150:28020Counter-Strike: Source 
 Map: de_westwood
 Players: 5 / 12
 Build 3945
 Server Number 9
 Bad CRC for maps/de_westwood.bsp
 Server is enforcing consistency for this file:
 maps/de_westwood.bspHost_Error: Server is enforcing file consistency for maps/de_westwood.bsp Mire kipróbáltam volna valamit amit a neten találtam addigra átváltottatok de_dust2-re, az meg megy.  
- 

Xelo addikt elvileg le kéne tölteni. majd kipróbálom, törlöm a winter dust2m és fellépek. egyébként örülök hogy bejön. pár dolgot még változtattam a szerveren mióta játszottál, csak le kell tesztelni h stabil-e. nosferatue: várunk.  sok gamernek nagy az arca, szerencsére felénk még nem volt hasonló eset (legalábbis akkor nem amikor játszottam) sok gamernek nagy az arca, szerencsére felénk még nem volt hasonló eset (legalábbis akkor nem amikor játszottam)
- 

birozoli7800 senior tag Hy mindenkinek! Az lenne a problémám, ha nem korlátozom le az fps-em akkor rögtön felszalad a pingem. Vki tud rá vmi magyarázatot? Ja és win 7-alatt a ventri laggolására tud már vki vmilyen megoldást? 
- 

Genius007 őstag válasz  Csabee.

üzenetére Csabee.

üzenetéreHa 1x beírod így ahogy mutattam, akkor többet tuti nem kell. 
 Max. a parancsokat kell ujra beirogatni "fps_max 0" "hud_fastswitch 0" stb ...
 De ha ezeket nem akarod beírni mindig, akkor létrehozol egy autoexec.cfg file-t
 beleírod a parancsokat, és viszontlátásra, minden CS Source indításnál azok fognak betöltődni.
- 

Genius007 őstag válasz  Csabee.

üzenetére Csabee.

üzenetéreMost úgy őszintén, ebbe mi az isten nyila nehéz neked? Rákattintasz jobb clickel a CSS-re -> Properties -> Set Launch Options -> és beírod ezt: -console Ennyi, le "ok"-ézod, elindítod a CSS-t, és lám lám, van console-od, nem értem ezen mit nem értesz, vagy mi nem megy neked, de magunk közt szólva, ha már ez nem megy, akkor inkább ne is erőltesd a játékot.    
- 

raczger őstag válasz  Csabee.

üzenetére Csabee.

üzenetéreCS-ben igencsak alap dolog a konzol! Igaz alapból nincs bekapcsolva, de a többségnek ez az első dolga a játéknál  Egyébként meg nem kell bezárogatni mindig a konzolt és akkor könnyen meg tudod csinálni az indítási parancsos dologgal (my games-nél jobb kat properties, set launch options és ott írd be ezt: -console ). Egyébként meg nem kell bezárogatni mindig a konzolt és akkor könnyen meg tudod csinálni az indítási parancsos dologgal (my games-nél jobb kat properties, set launch options és ott írd be ezt: -console ).
- 

Genius007 őstag válasz  westcoastog

üzenetére westcoastog

üzenetéreconsole -> fps_max 0 
- 

Csabee. nagyúr Na ma játszottam a game-val elég jó  Grafikailag! 1.6-hoz képest! Grafikailag! 1.6-hoz képest!
 Tiszta jó 
- 

üzenetére westcoastog

üzenetére Nekem az alapból bevan, és normálon van amúgy.  
- 

westcoastog veterán válasz  westcoastog

üzenetére westcoastog

üzenetéremegvan  a catalyst ai-t be kell kapcsolni a catalyst ai-t be kell kapcsolni
- 

üzenetére westcoastog

üzenetéreKatába mindig alapon van, css-ben pedig saját készítésű configgal tolom, és dx8.1-ben, bár mint láthatod dx9-ben is jó. 
 És ha így jó, akkor alap cfg-vel is 100% hogy jó lenne a kép, ergó a hiba nálad van.
- 

nosferatue tag Este én is meglesem a szerveretek, tegnap hosszú idő után felmentem egy magyar szerverre, nem sok kellemes élménnyel gazdagodtam. Ha valakit lelőttem akkor jött a chatbe vagy voice-ba: "hát nem hiszem el, megint bemakkolt ez a f@sz". Úgy fél óráig bírtam aztán feladtam. Főleg dod:s-el játszom source modokból, érdekes módon ott a fiatalabb játékosok felveszik az idősebbek stílusát, ergo nem káromkodják végig a játékidőt, igaz főleg angol szerverekre járkálok. Ha a játékért játszotok, ott a helyem  . .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

Archívum 1: [link]
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Battlefield 6
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- LEGO klub
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 820 G3 // 8GB DDR4 // 256GB SSD // HD520 GPU // W11 Pro // Új akkú!!
- Hifiman Serenade (Bluetooth verzió)
- LG G5 65" bontatlan 3 év jótállás
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Intel Core i9 12900K 16mag/24 szál BOX új, bontatlan processzor garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ződvidiára akkor mindegy.
 ződvidiára akkor mindegy. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

na jó hát akkor nem tom,h mi lehetne a baj
 na jó hát akkor nem tom,h mi lehetne a baj  lehet jobb lett volna előbb egy rendszer vissza állítás én azt szoktam olyan esetekben használni,h ha egyik napról a másikra furán viselkedik valamelyik játék v böngésző
 lehet jobb lett volna előbb egy rendszer vissza állítás én azt szoktam olyan esetekben használni,h ha egyik napról a másikra furán viselkedik valamelyik játék v böngésző 

aztán rájöttem.ott volt,h 45K-s rate volt :Smire rájöttem,h oda ennyi kell
 aztán rájöttem.ott volt,h 45K-s rate volt :Smire rájöttem,h oda ennyi kell