- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
dilipok
veterán
gugliba beírod, letöltöd. Kis progi ami ha úgy állítod be indul winfossal, erőforrást nem eszik és mindig a lehető legnagyobb frissítést erőszakolja rá a winfosra (D3Dben és OpenGL-ben is)
MOD: ja azt elfelejtettem mondani, hogy azért illik az monitor drájverét feltenni és nem csak plugandplay monitort beállítani
[Szerkesztve] -
Protezis
őstag
Bár ott a smiley, azért hogy tisztán lássunk: NEM vagyok cheater. Legalábbis nem tudok róla
Ahhoz, hogy valaki cheateljen, valami parancsot ki kell adnia, el kell indítani cheatet stb.? Vagy van olyan cheat, ami auto elindul a játékkal együtt?
Nem csalni akarok, csak nem tudom, hogy a CS-ben, ami van nekem, van -e esetleg cheat. Ugyanis havertól kaptam a gamet. Kérdezték már, hogy miért nézem a falat. Megnyugtatok mindenkit, akivel esetleg összefutnék, falon keresztül nem látok -
VladimirR
nagyúr
nah, akkor leirom megegyszer, mert csak a kotekedesre reagaltal:
nekem is meg kellett kuzdenem ezzel a problemaval, ami most teged sulyt, konkretan, hoy ha tobben jatszanank, akkor gyakorlatilag leallt a netes forgalom, es a ping elkezdett emelkedni (azonban nalunk nem allt meg 800-nal, ment fel tobb ezerig)
probalgattuk a rat, cl_cmdrate, cl_updrate beallitasokat, de nem hasznalt
ekkor probaltuk ki a cl_rate beallitast, ami azt hatarozza meg, hogfy a Te geped masodpercenkent mekkora adatmennyiseget kuldhet a szerver fele - ennek alaperteke 9999 es a cs minden egyes kor elejen valami oknal fogva visszaallitja erre az ertekre - ha ketten voltunk, akkor 5000 alatt mar jo volt a jatek, nem volt semmi gond (mindossze annyi kellemetlenseg, hogy minden kor elejen be kellett allitani a cl_rate -et 5000-re)
tovabba segitseg lehet meg az is, hogyha kiteszel egy net-graph-ot (net_graph x, net_graph_pos y, ahol x a grafikon tipusa, y pedig a helye --- net_graph 0: kikapcsolva), mert igy latod a ping-et, a masodpercenkent kuldott es fogadott csomagokat, az fps-t es meg egyebeket is
ZahuL: hol volt itt szo source-rol?
[Szerkesztve] -
Zeck
aktív tag
Az biztos, hogy alapnál lejjeb kell rakni osztott netre. Próbáld meg Csonti rétjeit, pont az update meg a cmd ami jobban számit. Ja meg olyan szerveren próbálkozz ahol egy géppel jó a ping, mert elég sok szutyok szerver van, főleg mióta senki nem jáccik 1.5-el
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
cl_rate -> 2000 koruli osszegre allitsatok, de ezt a cs mindden kor elejen visszarakja 9999-re, szoval uj map elejen mindig allitsatok at 2k-ra (nekunk ez segitett)
egyebirant van mar cs-s, cs-s netes, es netes game-es topic is jopar, ha kered elokeresem oket (de akar te is megtehetted volna, mielott topicot nyitsz)
azonkivul cs.hu-n van a netes (es egyeb) beasllitasokrol egy kimerito cikk, ha gondolod ezt is megkeresem (kedvenc cvar-jaink 1-3)
Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest