- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
Protezis
őstag
Bár ott a smiley, azért hogy tisztán lássunk: NEM vagyok cheater. Legalábbis nem tudok róla
Ahhoz, hogy valaki cheateljen, valami parancsot ki kell adnia, el kell indítani cheatet stb.? Vagy van olyan cheat, ami auto elindul a játékkal együtt?
Nem csalni akarok, csak nem tudom, hogy a CS-ben, ami van nekem, van -e esetleg cheat. Ugyanis havertól kaptam a gamet. Kérdezték már, hogy miért nézem a falat. Megnyugtatok mindenkit, akivel esetleg összefutnék, falon keresztül nem látok -
Protezis
őstag
Hi. ALI_G-vel osztozok a neten.
Nem hiszem, hogy a rate-ekkel lenne gond, mivel eddig nem állítottunk át semmit, mégis jó volt. Netlimiterrel néztük már, 1 ember esetén az upload max 2k, download meg max 8.
A net amúgy 48/8-as (384/64) elvileg, de 3 CS-t el kéne bírnia, és el is bírt. A rate amúgy 7500-ra volt állítva mindannyiunknak.
Aktív témák
Hirdetés
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Apple asztali gépek
- Ingatlanos topic!
- Autós topik
- iPad topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Dell notebook topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Konteó topic
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest