- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pamacska
tag
Tisztelt helyesírás bajnok! Valamit nem jól néztél a szótárban... Lehet, újra kellene járnod az első pár osztályt.
A starcraftról annyit: mikor kezdő stratéga voltam, akkor játszottam a cossacksal és a scr-rel. És az cossacks egyszerűbb volt. A starc. elavult, nem nyújt akkora játékélményt sem.
A topicot azért nyitottam, mert az egyik legnagyobb, legjobb stratégiáról van szó (persze, lehet az említett játékhoz több hozzászólás érkezett, de tessék megnézni, az mennyivel öregebb... ) és nem volt róla semmi olvasható. Most már van. Kérdés: hány Starcraft klán van Magyarországon, mennyi taggal? Hány különböző weboldala van magyarul a Sc-nek? Utána megírom neked, hogy mennyi cossacks-os van 2 év alatt... utána szorozhatsz, mert a helyesírást hagyhatjuk... (Ezt jól írtam le? Nem néznéd meg szótárban? )
A topicot ismétlen, nem a hozzászólások végett hoztam létre, mert kit érdekel, mi a rangom? Több lesz a fizetésem tőle, vagy mi? Talán kapok még egy diplomát, ha meglesz az x hozzászólásom? Egyébként meg másik nikkel őstag vagyok, de hagyjuk... Jó olvasgatást estére, és el ne felejtsd kijavítani a hibákat! Jó?
egy kedves hozószolás (<--csak a kedvedért)
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial T705 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- Samsung Galaxy S23 256,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- SAMSUNG 9100 PRO 8 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.800-13.400 MBs - Eladó!
- Új Lenovo Yoga Slim 7 -Copilot+ PC Snapdragon X1E-78-100 -14,5" 3K touchscreen OLED érintőkijelző!
- Iphone 12 Black 128gb, 100% aksi, FÜGGETLEN
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest