- Google Pixel topik
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
pamacska
tag
Tisztelt helyesírás bajnok! Valamit nem jól néztél a szótárban... Lehet, újra kellene járnod az első pár osztályt.
A starcraftról annyit: mikor kezdő stratéga voltam, akkor játszottam a cossacksal és a scr-rel. És az cossacks egyszerűbb volt. A starc. elavult, nem nyújt akkora játékélményt sem.
A topicot azért nyitottam, mert az egyik legnagyobb, legjobb stratégiáról van szó (persze, lehet az említett játékhoz több hozzászólás érkezett, de tessék megnézni, az mennyivel öregebb... ) és nem volt róla semmi olvasható. Most már van. Kérdés: hány Starcraft klán van Magyarországon, mennyi taggal? Hány különböző weboldala van magyarul a Sc-nek? Utána megírom neked, hogy mennyi cossacks-os van 2 év alatt... utána szorozhatsz, mert a helyesírást hagyhatjuk... (Ezt jól írtam le? Nem néznéd meg szótárban? )
A topicot ismétlen, nem a hozzászólások végett hoztam létre, mert kit érdekel, mi a rangom? Több lesz a fizetésem tőle, vagy mi? Talán kapok még egy diplomát, ha meglesz az x hozzászólásom? Egyébként meg másik nikkel őstag vagyok, de hagyjuk... Jó olvasgatást estére, és el ne felejtsd kijavítani a hibákat! Jó?
egy kedves hozószolás (<--csak a kedvedért)
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Formula-1
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egérpad topik
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Starlink
- War Thunder - MMO Combat Game
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkalmi vétel! Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest